Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Panos, gal kiek OT, bet gal kas patartumėt kokią programėlę kur keletas daiktų foto susideda į vieną paveiksliuką alia derinys ar kaž kas panašaus... ax.gif
Lyg ir Aleja.lt juos naudodavo...
Ačiū wub.gif

Ar kuri nors siuntėtės iš šios serijos rūbelių? Labai įdomu atsiliepimai... man tokie gražūs raštai, tik bijau, kad gali greitai atsibosti...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 24 spalio 2016 - 20:15
QUOTE(lauryna50 @ 2016 10 24, 20:08)
Panos, gal kiek OT, bet gal kas patartumėt kokią programėlę kur keletas daiktų foto susideda į vieną paveiksliuką  alia derinys ar kaž kas panašaus...  ax.gif
Ačiū  wub.gif

Koliazu bet kokia programele per appsa atsisiuskit 4u.gif
Atsakyti
Merginos,as labai,labai atsiprasau uz spam.gif blush2.gif
Tikrai zinau,kad ne viena pirkosi kvepalus is fregrancenet,mane domina ar tikrai autentiski kvepalai,ir kiek +/- prisideda mokesciu uz 50ml bonkute,bandau sutaupyti ir nezinau ar verta siustis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2016 10 24, 20:08)
Panos, gal kiek OT, bet gal kas patartumėt kokią programėlę kur keletas daiktų foto susideda į vieną paveiksliuką  alia derinys ar kaž kas panašaus...  ax.gif
Ačiū  wub.gif

Ar kuri nors siuntėtės iš šios serijos rūbelių? Labai įdomu atsiliepimai... man tokie gražūs raštai, tik bijau, kad gali greitai atsibosti...
user posted image

Gražu ir man šios linijos rūbeliai, bet na mano nuomone, užsidėsi kelis kartus ir pabosta, aš labiau linkusi rinktis universalias spalvas ax.gif
Nebent piniginės turinio negaila, tuomet why not? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Cocainna @ 2016 10 25, 06:04)
Merginos,as labai,labai atsiprasau uz spam.gif  blush2.gif
Tikrai zinau,kad ne viena pirkosi kvepalus is fregrancenet,mane domina ar tikrai autentiski kvepalai,ir kiek +/- prisideda mokesciu uz 50ml bonkute,bandau sutaupyti ir nezinau ar verta siustis unsure.gif

Dėl autentiškumo klausimų nekyla, bet kad ir kiek skaičiavau, na niekaip neapsimoka siųstis. Nebent jau pas mus nerandu, tuomet taip unsure.gif
Atsakyti
[quote=krista08,2016 10 25, 07:33]
Gražu ir man šios linijos rūbeliai, bet na mano nuomone, užsidėsi kelis kartus ir pabosta, aš labiau linkusi rinktis universalias spalvas ax.gif
Nebent piniginės turinio negaila, tuomet why not? rolleyes.gif
Papildyta:

Del tos pacios priezasties ir as susilaikiau, itariu, kad vien budami spintoje pabostu... tikriausiai.

Aciu, Cocainna, bet as biskuti kitokio tipo turejau galvoje, ne paciu foto sudeliojima, o daiktu is skirtingu nuotrauku ant kazkokio fono... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 25 spalio 2016 - 06:56
QUOTE(krista08 @ 2016 10 25, 06:33)
Dėl autentiškumo klausimų nekyla, bet kad ir kiek skaičiavau, na niekaip neapsimoka siųstis. Nebent jau pas mus nerandu, tuomet taip  unsure.gif

Nu vat ir galvos skausmas. Nes siaip vistiek mano norimi zymiai pigiau nei delacreme,bet jei kokie 50-60eu dasideda(niekada nepirkusi kvepalu tai net nenutuokiu) tai man paprasciau nueiti ir gauti ta pacia diena nei laukti biggrin.gif ir idomu kuo skyriasi 2010 nuo 2009,buteliuko leidimu tik? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 10 25, 06:04)
Merginos,as labai,labai atsiprasau uz spam.gif  blush2.gif

Jau labai seniai pirkau 4u.gif bet paziurejau paskutini, 50ml La Prairie bonkute (aisku bonkute bonkutei nelygu mirksiukas.gif ) - 220gr. (be dezutes tik buvo takart), pirkta uz 65.72usd, galutine kaina su viskuo - 78.66usd 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citanika: 25 spalio 2016 - 07:41
QUOTE(Malena @ 2016 10 24, 15:34)
Ką galit pasakyt apie kriu pėdkelnes? Ar verta su jom prasidėti? Dydis medium-large  iki kokio dydžio tempia? Blizginu akis į Mini-diamond tights https://factory.jcre...olor_name=black

Crew pėdkelnėm irgi esu patenkinta. Kurias pavasarį užsakinėjau- išties kažkas su dydžiais. Pirkdavau M visuomet ir tiko, o paskutinės M vos ne XL dydžio blink.gif Kelnes, sijonas 8 dydžio perku.

Dar norėčiau į PIXIE pant atkreipti dėmesį. Labai smagios ir labai patogios. Dydį atitinka.

Sijonukų No. 2 pencil skirt in double-serge wool WILD FLAMINGO ir NAUTICAL GREEN spalvos labai gražios.

Dar gavau šį sijoną. Plonas audinys, bet ne skystas, toks labai kokybiškas ir pats sijonas labai gražus, gražiai atrodo ir tinka. Dydį atitiko. Spalvą mėlyną ėmiau. Kainuoja nemažai, bet buvo vieną dieną įmestas į sale ir super kaina gavosi su papildoma nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(citanika @ 2016 10 25, 07:40)
Jau labai seniai pirkau 4u.gif bet paziurejau paskutini, 50ml La Prairie bonkute (aisku bonkute bonkutei nelygu mirksiukas.gif ) - 220gr. (be dezutes tik buvo takart), pirkta uz 65.72usd, galutine kaina su viskuo - 78.66usd 4u.gif

Aciu labai,padejote apsispresti biggrin.gif radau pas ka nera taxu tai ir uzsisakiau.
Sorry uz OT dar karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 10 25, 11:17)
Aciu labai,padejote apsispresti biggrin.gif radau pas ka nera taxu tai ir uzsisakiau.
Sorry uz OT dar karta 4u.gif

Ir pas ką nėra, reziumuokit smile.gif Pas R. tai tirkai nėra, ir pas Kate, kiek žinau.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 25, 11:01)
Ir pas ką nėra, reziumuokit  smile.gif Pas R. tai tirkai nėra, ir pas Kate, kiek žinau.

Reziumuoti negaliu biggrin.gif laiska issiunciau bet sustabdziau pirkima nes kadangi 1k perku kvepalus labai daug klausymu. Man rodos amouage buna tik 100ml o prie prekes zymima 1.7oz tai pagal mane 50ml. Gal kas susidure,kaip istikruju? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 10 25, 11:49)
Reziumuoti negaliu biggrin.gif laiska issiunciau bet sustabdziau pirkima nes kadangi 1k perku kvepalus labai daug klausymu. Man rodos amouage buna tik 100ml o prie prekes zymima 1.7oz tai pagal mane 50ml. Gal kas susidure,kaip istikruju? unsure.gif

Yra Amouage ir 50ml. Tik paprastai finansiskai nelabai apsimoka toki kieki pirkti. smile.gif
Atsakyti