Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

QUOTE(Alchemie @ 2016 10 11, 23:13)
Aciu uz komentarus, vienas siuntinys rugpjucio 11 d. jau rodo, kad Vilniuje, jo ir ieskojau beviltiskai, kitas irgi spalio 6 d. atkeliavo, kol kas jokiu ziniu.
Tada rasysiu tiesiai iHerb, bent pinigus butu gerai atgauti, visgi 30 doleriu unsure.gif

Dėl rugpjūčio 11 d. drąsiai rašykit iHerbui - praėjo jau daugiau nei 2 mėnesiai, tai tolesnėm paieškom turi užsiimti pati parduotuvė, o jums privalo gražint pinigus 4u.gif
O spalio 6 d. siuntinukų laukiam kartu... šitie, tikiuos, ateis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 11, 23:13)
Aciu uz komentarus, vienas siuntinys rugpjucio 11 d. jau rodo, kad Vilniuje, jo ir ieskojau beviltiskai, kitas irgi spalio 6 d. atkeliavo, kol kas jokiu ziniu.
Tada rasysiu tiesiai iHerb, bent pinigus butu gerai atgauti, visgi 30 doleriu unsure.gif

Mano nuomone, butinai parasykit ir Lietuvos pastui! Parasys daugiau zmoniu, tai gal pajudins ta kazka, kas ant maisu su siuntiniais ziemos miegu uzmiges unsure.gif
http://www.post.lt/l...s/rasykite-mums
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kas laukia nauju -20 smile.gif
Rainbow Research
Herbatint (Antica Herbavita) kaž kas nesenai klause smile.gif
Nutrex-Hawaii
Optimum-Nutrition
Sports Brands - 15% Off Select Brands
Joint-Formulas
Mason-vitamins
Rishi Tea 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 12 spalio 2016 - 09:15
QUOTE(Linni @ 2016 10 12, 09:07)
Mano nuomone, butinai parasykit ir Lietuvos pastui! Parasys daugiau zmoniu, tai gal pajudins ta kazka, kas ant maisu su siuntiniais ziemos miegu uzmiges  unsure.gif

N kartų rašiau paštui dėl analogiškos situacijos. Atsakymas toks: "Pirmiausia norime atkreipti dėmesį, kad būtina vadovautis oficialiomis užsienio šalių pašto operatorių siuntų paieškos sistemomis, ne pačių el.parduotuvių pateikiamu siuntų statuso fiksavimu. Neretai klientai suklaidinami, kai iš trečiųjų šalių išsiųstos siuntos į Lietuvą neva patenka jau po kelių darbo dienų, ir klientai pradeda ieškoti siuntų, kurios dar tik pakeliui į Lietuvą, nors e-parduotuvės sistema rodo kitaip. Taip pat gali būti, kad siunta atsiųsta į Lietuvą, bet kol kas nėra išmuitinta ir artimiausiu metu su Jumis susisieks muitinės darbuotojai, prašydami papildomos informacijos apie laukiamą siuntą. "

Nieko jie nežino, siuntos juodojoj skylėj pradingsta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
kokį vitaminą labiau rekomenduotumėte pagerti D2 ar D3 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aimute @ 2016 10 12, 11:44)
Sveikos merginos,
kokį vitaminą labiau rekomenduotumėte pagerti D2 ar D3  ax.gif

Vitaminas D2 - ergokalciferolis yra sintetinis vitaminas, išgaunamas iš augalų.
Vitaminas D3 - cholekalciferolis , natūralus gyvūninis vitaminas. D3 veikia ilgiau nei D2, todėl jo poveikis būna stipresnis. D2 yra vienintelis D vitaminas, išgaunamas iš augalų, todėl tinkamas vegetarams. Jei esi nevegetarė, geriau rinktis natūralų vitaminą D3 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linni @ 2016 10 12, 09:07)
Mano nuomone, butinai parasykit ir Lietuvos pastui! Parasys daugiau zmoniu, tai gal pajudins ta kazka, kas ant maisu su siuntiniais ziemos miegu uzmiges  unsure.gif

Tai as skambinau gal kokius 3 kartus, jiems reikia kodo su RN, o pas mane tik DHL kodas ir DHL laiskas, kad jau pasieke Vilniu..toks jausmas, kad jie ten patys tuos siuntinius pasidalina sekimngai ir naudoja unsure.gif
Atsakyti
Perku Herbatint dažus, kol dar neapsigalvojo su akcija iherbas smile.gif krepšelis ir pasifloros išsirinkau ekstraktą 4:1 ax.gif
Atsakyti
Aš pasinaudojau išeinančiom nuolaidom, beveik visas krepšiukas gavosi -20 apart ecotools
krepšelis siuntimas 4,54 eur
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 10 12, 11:54)
Vitaminas D2 - ergokalciferolis yra  sintetinis vitaminas, išgaunamas iš augalų.
Vitaminas D3 - cholekalciferolis , natūralus gyvūninis vitaminas. D3 veikia ilgiau nei D2, todėl jo poveikis būna stipresnis. D2 yra vienintelis D vitaminas, išgaunamas iš augalų, todėl tinkamas vegetarams. Jei esi nevegetarė, geriau rinktis natūralų vitaminą D3 4u.gif

Ačiū už išsamų paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 12, 13:34)
Tai as skambinau gal kokius 3 kartus, jiems reikia kodo su RN, o pas mane tik DHL kodas ir DHL laiskas, kad jau pasieke Vilniu..toks jausmas, kad jie ten patys tuos siuntinius pasidalina sekimngai ir naudoja unsure.gif

DHL Lietuvos kažkoks skyrius, man sėkmingai yra kažkada atsakinėjęs. Gal dar rasiu vakare ar kada vėliau kontaktus hmm.gif jei liko el. pašte. Bet tikrai ne per LT paštą kreipiausi, pati radau internete
Atsakyti
Ne, as DHL kreipiausi i JAV skyriu, nes jie atgabena i Vokietija, o Vokietijos DHL yra kaip musu Lietuvos pastas, delto DHL atstovybe su vokisku DHL nebendrauja doh.gif o musu centrinis, taip sakant naudojasi dingusiais siuntiniais :protas:
Bet kokiu atveju, aciu 4u.gif
Atsakyti