Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

QUOTE(Shalimar @ 2016 10 08, 20:17)
Tai Ringuva su sepeteliu yra. Norfoj buvo akcija po 89 cnt, tai pasiemiau desimt biggrin.gif Pas mane kai mazi vaikai, tai be galo reikalingas dalykas.

Ot tundra as biggrin.gif Turiu didziuli L.O.C buteli demems, sita Ecover, dar Vanish stovi ilgai nenaudojamas, o Ringuvos net neziurejau, tik muiliukus su tulzimi perku biggrin.gif Aciu uz paprotinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 10 08, 21:37)
Dar parodykit, labai įdomu 4u.gif

o faina Zand saldainukams kuriuose yra cinko 10% nuolaida su kodu 10OFFSUPPS siemsmirksiukas.gif
Sio Vitamin-D3-5-000-IU-30-Softgels kaina su nuolaida iseina 1.44 eur
Probiotikai 2.70eur
Sambucus saldainukai su cinku skanus, jiems taip pat nuolaida;
Skysti probiotikai vaikams, manau neblogas dalykas, akcija jiems tp;
Yogi trim zalios arbatos rusim taip pat 10% akcija, (keista, nes akcija tik supplements) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 08 spalio 2016 - 23:30
QUOTE(Katiniena @ 2016 10 08, 21:37)
Kokie faini produktai! Dar parodykit, labai įdomu 4u.gif

Man tikrai labai patinka šis šampūnas ir kondicionierius. Jums kaip tik susidėti šios firmos du gaminius: http://www.iherb.com...oz-44-ml/59339?

ir balzamas: http://www.iherb.com...oz-44-ml/59340?

Dar galima pajamt, mano wishliste ir namie yra puikus dalykėlis, kurį daug kas kas perka iherbe. Katės nagas, kuris tinka prasidėjus virusui, gripui. Kaina vos daugiau nei 5 Eurai: http://www.iherb.com...capsules/16554?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 09 spalio 2016 - 08:44
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 08, 20:07)
nieko neprastesni nei žinomas konjaku sponge kempinukai

o man jie kažkas baisaus unsure.gif jie tokie šiurkštūs, nelygūs unsure.gif nebent kulnams šveisti gal? unsure.gif ar man koks brokas tada papuolė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 09, 10:44)
o man jie kažkas baisaus unsure.gif jie tokie šiurkštūs, nelygūs unsure.gif nebent kulnams šveisti gal? unsure.gif ar man koks brokas tada papuolė? unsure.gif

Aš kažkada seniai juos pirkau, tai irgi be galo šiurkštūs.. galvojau, kad turbūt ne veidui skirti. Gal kūnui šveist?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 09, 10:44)

čia gal mano veido ypatumas kad medstu kiek "stipresnias" priemonės ir piligas kad jaustusi ir kempinelė. Su švelniom nejaučiu jokio poveikio ;) Eilinis kartas "kas tinka visiems gali netikti tau"
Atsakyti
Sveikos,

paskutini karta siunciausi dar litais, o dabar viska pamirsusi esu 4u.gif Sakykite, jei pasirenku Lietuva ir kainos nurodytos Eurais, tai suma su siuntimo islaidomis turi nevirsyti 22Eur?

O koks max. svoris yra?

Ir koki siuntimo varianta reikia pasirikti? Global Mail?
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 10 08, 22:37)
Kokie faini produktai! Dar parodykit, labai įdomu 4u.gif

Dirbantis ir netoksiškas greipfrutų universalus valiklis tik sunkus, gali netikti dėl svorio.

Reguliarus pirkinys aloe distiliatas drekina, atgaivina. Naudoju ir prieš kremą ir po, kaip toniką ar hidrolatą. Jis man atstoja visas išvardintas priemonės. Krepšelyje bus su nuolaida.

Iš lenvesnių ... labai patiko toks"skudurelis" " naudojamas vietoj kempinės duše, galima pačiam nugarytė nupraust ;) Jo privalumas, tas kad greitai džiūna, tad patogu imti į kelione.

Paprastas bei normaliai veikiantis dezodorantas reguliarus pirkinys dukrai paauglėi 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(aaangelika @ 2016 10 09, 13:32)
Sveikos,

paskutini karta siunciausi dar litais, o dabar viska pamirsusi esu  4u.gif  Sakykite, jei pasirenku Lietuva ir kainos nurodytos Eurais, tai suma su siuntimo islaidomis turi nevirsyti 22Eur?

O koks max. svoris yra?

Ir koki siuntimo varianta reikia pasirikti? Global Mail?

Jo rinkit Global Mail, bet siuntimo kaina dabar kinta nuo svorio, deliokit krepšelį ir matysite. Svarbiausia neprisirinkti Subtotal daugiau nei 21,99 Eur. Siuntimas ne įeina. 4u.gif
Atsakyti
Kaip supratau, ant dezes rasys suma Subtotal (svarbiausia nevirsyti 21,99 Eur ), o mokesiu su siuntimu suma Order Total, taip? 4u.gif ax.gif

Pastebejau, jei svoris virsija, tai neleidzia pasirinkti siuntimo varianta Global Mail, teisingai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaangelika: 09 spalio 2016 - 13:05
QUOTE(aaangelika @ 2016 10 09, 14:01)
Kaip supratau, ant dezes rasys suma Subtotal (svarbiausia nevirsyti 21,99 Eur ), o mokesiu su siuntimu suma Order Total, taip?  4u.gif  ax.gif

Pastebejau, jei svoris virsija, tai neleidzia pasirinkti siuntimo varianta Global Mail, teisingai?  4u.gif

taip teisingai ir 1 ir 2 klausimai smile.gif
Atsakyti
Aciu! 4u.gif

O per kiek laiko dabar ateina siuntinukas? Anksciau per 7-10 dienu
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2016 10 09, 14:12)
Aciu!  4u.gif

O per kiek laiko dabar ateina siuntinukas? Anksciau per 7-10 dienu

Panašiai per dvi savaites.
Dar iš perkamų daiktų lengvų krepšeliui užpildyt pas mane būna tarpdančių siūlas . Rašo, kad su arbatmedžio aliejum, bet man jis toks mėtos skonio daugiau.
Kažkas lyg minėjo, kad pirmam pirkimui galima gauti nemokamą siuntimą, gal kodas koks papildomas nemokamam siuntimui ar tik 5 usd nuolaida ax.gif . Pasiimiau naują kortelę, reikia pasinaudot. Tik nebežinau kokiu vardu pirkti biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 09 spalio 2016 - 14:47