Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

QUOTE(ms/fox @ 2016 10 08, 16:42)
Gal iherbe kažkas tokio yra, tik pigesnio?

amino rūgštys

Cia dar daugiau amino rugsciu ir kapsuliu daugiau amino rugsciu kompleksas arba pasinagrineti kitas pagal sudeti http://www.iherb.com/amino-acids
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 08 spalio 2016 - 16:31
O man niekas geriau demiu nevalo kaip Ringuvos valikliai. Visada uzsiperku pries isvykstant is LT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 10 08, 17:28)
Cia dar daugiau amino rugsciu ir kapsuliu daugiau amino rugsciu kompleksas  arba pasinagrineti kitas pagal sudeti http://www.iherb.com/amino-acids

ačiū, bet šitos lygtai su modifikuota soja. o kitur visko daug yra, tik ne kartu:)arba aš nerandu
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 10 08, 17:54)
O man niekas geriau demiu nevalo kaip Ringuvos valikliai. Visada uzsiperku pries isvykstant is LT biggrin.gif

pritariu smile.gif nam ecover tas stovi be reikalo, jokios naudos iš jo ax.gif
bet ecover skabimo milteliai ir deguonės baliklis - superinės priemonės
Atsakyti
Kas dažot su herbatint dažais ar kažką naudojat papildomai išlaikyti spalvai? Aš nusidažiau "light chestnut" su trupučiu "dark blonde", tai po dažymo spalva buvo gana tamsi. Bet dabar nemažai pabluko ( praėjo apie 3 sav nuo dažymo).
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2016 10 08, 11:01)
Sveikos, o Iherbe Herbatint būna didesnių akcijų? nes tiesiog paskaitymui apie šiuos dažus pagooglinau, tai ir Lietuvoje jų po 11 eur yra ir pakuotės dydis didesnis. O Spalvą kaip suprantu reik šviesesnę rinktis, nes tamsina ar ne? 4u.gif

QUOTE(Jurgitakar @ 2016 10 08, 11:17)
Idomu kaip is ten kokybe. Iherbe retokai jiems akcija buna, bet pasitaiko.Truputi tamsinta, neryzina plauku.. smile.gif

QUOTE(AuroraBO @ 2016 10 08, 11:45)
Iki šiol vis pavykdavo su akcija uzsipirkti, gal pora kartu per metus budavo, dabar jau senai bebuvo, baigiasi mano atsargos...Aš dabar kai nuolat 6N spalva dazausi, tai prie šaknu yra beveik šokoladine spalva, o  tie plaukai, kur jau kelis kartus dažo gavo - šviesesni, kaip saulės nublukinti  tai gaunasi toks natūralus plaukų kontūravimas rolleyes.gif
Ka nors perkate is akcijos15 proc. Ajurvedinems prekems kazko rekia nuo streso  ax.gif  kazin kaip ashwagandha veikia? raso nuo streso, bet ir energijos priduoda  hmm.gif

Herbatint dazus pastaruoju metu perku is http://www.cocooncen...50ml/20469.html, kartais buna akcija, tai kaina gaunasi 8,99 EUR, o ir siuntimas nuo 199 EUR nemokamas
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 10 08, 16:54)

As Ringuvos irgi naudoju, bet ecover kai kurioms demems patogiau naudojasi del tos sluoteles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 08 spalio 2016 - 18:36
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 08, 16:41)
Kaip džiaugiuosi pagavus su -20 New Foods difuzoriu  wub.gif atgaivina orą, aromo al. reik vos 3-5 lašų ir užtenka 4 valandom. Vakare tai labai gražu kai spalvas keičia - relaksas vienu žodžiu  flirt.gif
krepšelis

Kada čia buvo ta akcija? biggrin.gif man be nuolaidos rodo.

Ačiū, merginos, už pasiūlymus krepšeliui smile.gif ale aš vistiek neišsirinkau, nes nieko nereikia iš pasiūlytų biggrin.gif ot, prikli aš, ane? biggrin.gif

Beje, man ringuva irgi super! Jei dėl šepetėlio, tai juk yra ir ringuvos valiklis toks su šepetėliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 10 08, 19:47)
Kada čia buvo ta akcija? biggrin.gif man be nuolaidos rodo.

Ačiū, merginos, už pasiūlymus krepšeliui smile.gif ale aš vistiek neišsirinkau, nes nieko nereikia iš pasiūlytų biggrin.gif ot, prikli aš, ane? biggrin.gif

Beje, man ringuva irgi super! Jei dėl šepetėlio, tai juk yra ir ringuvos valiklis toks su šepetėliu smile.gif

dabar taip jau be nuolaidos mirksiukas.gif buvo ar prieš dvi ar daugiau savaičiu, iš ryto tik galiojo iki pietu kokiu, kol Iherb ruoše puslapį ateinančiom akcijoms.
pabandysiu ir aš pasiulyti ką nors smile.gif
kai skauda gerklė saldainiukai/tabletės su cinku ir echinaceja
nieko neprastesni nei žinomas konjaku sponge kempinukai
tepalas nuo "visko" ir skausmui mažinti, ir melynėms ir nuo uodu kai niežti Boiron, Arnicare Gel, Pain Relief, krepšelyje bus su nuolaida
jei aktualu, galiu ir daugiau ką pakomentuoti iš turimu ir patikusiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 08 spalio 2016 - 19:32
QUOTE(ivetacom @ 2016 10 08, 19:34)
As Ringuvos irgi naudoju, bet ecover kai kurioms demems patogiau naudojasi del tos sluoteles.

Tai Ringuva su sepeteliu yra. Norfoj buvo akcija po 89 cnt, tai pasiemiau desimt biggrin.gif Pas mane kai mazi vaikai, tai be galo reikalingas dalykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 08 spalio 2016 - 20:17
QUOTE(Shalimar @ 2016 10 08, 20:17)
Tai Ringuva su sepeteliu yra. Norfoj buvo akcija po 89 cnt, tai pasiemiau desimt biggrin.gif Pas mane kai mazi vaikai, tai be galo reikalingas dalykas.

ot dekui, reikes isbandyti 4u.gif nes isties Ecover ispudzio nepadare 4u.gif

prie valikliu temos biggrin.gif : ar kas bandete si valikli liezuviui? ar tiksliau gramdikli, ziuriu Iherbe bestselleris?! Gamintojas raso , kad apie milijonas jau parduota, turiu sios firmos jonini dantu sepeteli visumoje priekaistu jam neturiu.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 08 spalio 2016 - 20:37
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 08, 20:07)
kai skauda gerklė saldainiukai/tabletės su cinku ir echinaceja
nieko neprastesni nei žinomas konjaku sponge kempinukai
tepalas nuo "visko" ir skausmui mažinti, ir melynėms ir nuo uodu kai niežti Boiron, Arnicare Gel, Pain Relief,  krepšelyje bus su nuolaida
jei aktualu, galiu ir daugiau ką pakomentuoti iš turimu ir patikusiu  4u.gif

Kokie faini produktai! Dar parodykit, labai įdomu 4u.gif
Atsakyti