Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

QUOTE(Minutėlė @ 2016 10 30, 12:44)

Aš tuos abu ėmiau savo mamai.  Nes L-Karnitinas ir energijos priduoda.

Karnitinas ne visiems tinka. Jei zmogus liesas, nusilpes, bus tik blogiau. O jei turi antsvorio, tada tiks ir gerai butu, kad nors kiek daugiau pajudetu.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 10 30, 12:33)
hm, kam tuomet nustatytos dienos normos? blink.gif ant saves dar gal but galima pazaisti sesiagubomis dozemis, bet ant vaiku nerizikuociau..

Kaip čia geriau ir žemiškiau paaiškinti ax.gif Dienos normos - ir yra absoliučiai sveikam žmogui, kuris niekuo nesiskundžia ir kad ir toliau nesiskųstų ir būtų sveikas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tynka @ 2016 10 30, 12:54)
Acha, o tai ką man dabar daryti? Kaip vaikui padėti? Kad nervingumas ir bloga nuotaika + paauglystės reikalai sveikatos enrpideda, tai jo.</p>

Padėti vaikui visapusiškai: tiek psichologiškai, tiek papildus pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 30, 13:08)
Kaip čia geriau ir žemiškiau paaiškinti ax.gif Dienos normos - ir yra absoliučiai sveikam žmogui, kuris niekuo nesiskundžia ir kad ir toliau nesiskųstų ir būtų sveikas smile.gif
Papildyta:

na dekui, kad mums akis atveriate, o kaip tada zinoti ir nepadauginti ? 4u.gif smile.gif galima klausima nekuklu: visada man buvo labai indomu, jus medike?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 10 30, 13:43)
na dekui, kad mums akis atveriate, o kaip tada zinoti ir nepadauginti ? 4u.gif  smile.gif galima klausima nekuklu: visada man buvo labai indomu, jus medike?

Kad padauginti iš tokių paprastų papildų, kuriuos čia perkatės nelabai ir galima. Juk neketinate vistiek viršyti nurodytų ant pakuotės dozių, tiesa? smile.gif
Medikė nesu, bet tam tikrą truputį medicininę pakraipą studijavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 30 spalio 2016 - 13:50

Kaip čia geriau ir žemiškiau paaiškinti ax.gifDienos normos - ir yra absoliučiai sveikam žmogui, kuris niekuo nesiskundžia ir kad ir toliau nesiskųstų ir būtų sveikas smile.gif
Papildyta:

tai tą ir stengiamės daryti. Tai vat dabar papildų noriu nupirkti, klausiu patarimo.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 30, 13:49)
Kad padauginti iš tokių paprastų papildų, kuriuos čia perkatės nelabai ir galima. Juk neketinate vistiek viršyti nurodytų ant pakuotės dozių, tiesa? smile.gif
Medikė nesu, bet tam tikrą truputį medicininę pakraipą studijavau smile.gif

na taip, dar didesniu nei nurodo, tikrai ne. Multivitaminu apskritai nelabai pripazistu..Sau ir vaikams greiciau naudoju vitamina D, C, E, B12(metyl), cinka.
Dekui uz info 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 10 30, 13:54)
Karnitinas ne visiems tinka. Jei zmogus liesas, nusilpes, bus tik blogiau. O jei turi antsvorio, tada tiks ir gerai butu, kad nors kiek daugiau pajudetu.

Žmogui visada yra gerai pajudėti. O ir širdininkai ne išimtis. Tarp kitko. L- karnitinas yra naudingas ir smegenims.
Papildyta:
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 10 30, 15:17)
na taip, dar didesniu nei nurodo, tikrai ne. Multivitaminu apskritai nelabai pripazistu..Sau ir vaikams greiciau naudoju vitamina D, C, E, B12(metyl), cinka.
Dekui uz info  4u.gif  mirksiukas.gif

Nežinau kokio amžiaus Jūsų vaikai, bet aš saviškėm duodu multivitaminus ir mums tinka. Kadangi juose yra visko. o duoti atskirai kiekvieno vitamino, nu labai daug vnt. gaunasi. Nebent yra kokia liga, kur reikia konkrečiai kokio vitamino didesnių dozių.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 10 30, 14:51)
Žmogui visada yra gerai pajudėti. O ir širdininkai ne išimtis.  Tarp kitko. L- karnitinas yra naudingas ir smegenims.
Papildyta:

Nebent yra kokia liga, kur reikia konkrečiai kokio vitamino didesnių dozių.

tą ir turėjau omeny, ne liga, o tarkim vitamino D tyrimai, kurie parodo, kad yra didelis jo trūkumas...4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 30 spalio 2016 - 15:29
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 29, 22:50)
Man irgi pritaikė, nesuprantu kas vakar buvo, matyt para nebuvo praėjus nuo senesnio užsakymo.

Aš užsakinėjau antrą tikrai parai nepraėjus smile.gif

Ar galima kuo nors sumažinti knarkimą?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 10 30, 19:15)
Aš užsakinėjau antrą tikrai parai nepraėjus smile.gif

Ar galima kuo nors sumažinti knarkimą?

Kaip su antsvoriu? Ar nevalgo žmogus ant nakties?
Atsakyti
Mano plaukai ilgi ir jiems tinka tik vienos rūšies plaukų šepetys. Visada šepetį, vieną ir tą patį, perku viename populiariame tinkle Lietuvoje. Kiek esu jų sulaužiusi, visada tą patį. Jau net juokinga, nes tinka tik itin plonais šereliais. Kitokie mano plaukams netinka. Peša. Dabar matau panašus atitikmuo yra iherbe: ir dar pigiau. Bandysiu.
Atsakyti
Mėtiniai kramtomi probiotikai gera kaina 4.57eur 4u.gif
D3 vitaminas 2.68eur 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 30 spalio 2016 - 20:34