Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

Prekyboje atsirado Eos balzamai  :4u: 

http://m.iherb.com/E...86?rcode=kaj529

Atsakyti

Gal ir man netyčia ateis

Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2016 10 28, 19:32)
Gal ir man netyčia ateis

Kodėl taip sakot? Juk normalu palaukti. Man pastoviai skirtingai būna, skirtingais adresais kai gyvenu. Į vieną vietovę stabiliai per kažkur 9 dienas ateina, o į didmiestį pastoviai per 3 savaites ar ir ilgiau. Čia kai sena siuntimo sistema buvo. Bet atrodo koks skirtumas, gi ta pati šalis, bet tikriausiai viskas priklauso nuo pašto darbuotojų apsisukimo tempų ir noro dirbti.
Atsakyti
http://www.iherb.com...4-fl-oz-113-4-g
Savaitgalio akcija- dantų pasta su Q10 tik 1 Eur.
Atsakyti

Kodėl taip sakot? Juk normalu palaukti. Man pastoviai skirtingai būna, skirtingais adresais kai gyvenu. Į vieną vietovę stabiliai per kažkur 9 dienas ateina, o į didmiestį pastoviai per 3 savaites ar ir ilgiau. Čia kai sena siuntimo sistema buvo. Bet atrodo koks skirtumas, gi ta pati šalis, bet tikriausiai viskas priklauso nuo pašto darbuotojų apsisukimo tempų ir noro dirbti.

Todėl, kad tas siuntinys jau dvi savaites Lietuvoje.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 28 spalio 2016 - 20:36
FRIENDS10 nebegalioja. Jau norėjau užsayti, na ir gerai, sutaupius būsiu biggrin.gif
Atsakyti
Naujas krepselis, karstligiskai emiau atsiradusius EOS biggrin.gif , ir arbatas 4u.gif
man pritaike FRIENDS10 http://www.iherb.com/?pcode=FRIENDS10 , siaip jis turi galioti iki pirmadieno 20val. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 28 spalio 2016 - 21:41
Panasu, kad kodas FRIENDS10 vienkartinis.
KAtik su juo pirkau krepseli, o pradejus rinkti nauj krepseli jo darsyk panaudoti jau nebeduoda.

Aciu patarusioms del akiu 4u.gif
Papildyta:
NESUPRANTU - sita teme yra mano itraukta ir sekama FAVORITUOSE, bet ji ten nebuna, as ja nuolat turiu susieskoti is naujo forume verysad.gif
Taip pirma karta...anksciau taip nera buve...
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2016 10 29, 00:11)
KAtik su juo pirkau krepseli, o pradejus rinkti nauj krepseli jo darsyk panaudoti jau nebeduoda.

Aciu patarusioms del akiu  4u.gif
Papildyta:
NESUPRANTU - sita teme yra mano itraukta ir sekama FAVORITUOSE, bet ji ten nebuna, as ja nuolat turiu susieskoti is naujo forume verysad.gif

Ctrl+D - įsidėsit į favoritus savo kompe, ir kai tik panorėsit paspaudus atsidursite temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2016 10 28, 23:11)

Du užsakymus padariau su juo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2016 10 28, 23:11)

Aciu patarusioms del akiu  4u.gif
Papildyta:

pas mane su keliom temom tas pats, neissaugo favorituose. matyt tvarko tinklalapi.
Atsakyti
FRIENDS10 kodas man dar tikrai galioja. Štai ką pirkau. Užsirūpinau. : krepšelis mano
Atsakyti