Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

Dėl lašiukų lašinimo akims, nežinau kaip teoriškai. Tačiau iš praktikos galiu pasakyti. Dukra ir MB būdavo dažnai akys ,,sausėjo'', jautė nuovargį. Dukrai nuo mokslų ir nuo pc, o MB - nuo pc. Ir kiek esam išbandę visokius lašiukus lašinti. Tam kartui padeda ir viskas. Juk nelašinsi visą laiką lašiukų. Kol viena gyd. patarė nevargti su tais lašiukais. O gerti Liuteiną. Ir kuo didesnė dozė liuteino tabletėje, tuo geriau. Ir tikrai susitvarko akys ilgam laikui. Dingsta sausėjimas, perštėjimas. Tai dabar kartą metuose pakartoja liuteino papildus ir ramu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 28 spalio 2016 - 08:00

O paskaičiau atidžiau temą - illuminated panaši situacija - gal dar gausim.

Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 10 28, 09:57)
Dėl lašiukų lašinimo akims, nežinau kaip teoriškai. Tačiau iš praktikos galiu pasakyti. Dukra ir MB būdavo dažnai akys ,,sausėjo'', jautė nuovargį.  Dukrai nuo mokslų ir nuo pc, o MB - nuo pc. Ir kiek esam išbandę visokius lašiukus lašinti. Tam kartui padeda ir viskas. Juk nelašinsi visą laiką lašiukų. Kol viena gyd. patarė nevargti su tais lašiukais. O gerti Liuteiną. Ir kuo didesnė dozė liuteino tabletėje, tuo geriau. Ir tikrai susitvarko akys ilgam laikui. Dingsta sausėjimas, perštėjimas. Tai dabar kartą metuose pakartoja liuteino papildus ir ramu. 4u.gif

Sutinku, tik kol laukiau siuntinio negalėjau pakesti to sausumo jausmo, kažkiek palengvina ir tai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2016 10 28, 08:53)
<p style="background-color:rgb(245,245,247);">Gal susidūrę ir galit patarti - negaunu vieno siuntinuko : išsiųstas rugsėjo 30. DHL nuoroda rodo, kad spalio 12 atvyko į Vln : <a data-ipb='nomediaparse' href='http://webtrack.dhlglobalmail.com/?id=32441&trackingnumber=GM275322484002191242'>http://webtrack.dhlglobalmail.com/?id=32441&trackingnumber=GM275322484002191242</a></p><p style="background-color:rgb(245,245,247);">
</p><p style="background-color:rgb(245,245,247);">aš laukiu Kaune. Nei kvietimo į paštą nei siuntinio negavau. Parašiau į Vilnių PSD - atrašė, kad neregistruotas siuntinys ir neturi galimybės sekti siuntos kelio. Kauno pašte siuntos nėra. Niekas nieko nežino ir žinoti nenori. Gal iherbui rašyti...</p>

iherbui galit rašyti ne anksčiau kaip tik lapkričio 30 d.
Atsakyti

ačiū už atsakymą

Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 27, 09:57)
Išgeriau visą buteliuką, pirkau nuo traukulių, bet dar ir ramina pasirodo. Parsiunčiau jau antrą bonkutę, dabar mamai Doctor's Best, Magnesium, High Absorption, 100% Chelated, 120 Tablets

Ačiū už rekomendacijas. Užsisakiau šį magnį, žiūriu ne viena jį naudojusi. Man reikia del mėšlungio.Maždaug į metus kartą sugeriu kursą magnio, simtomai praeina. Dabar įdomu pabandyti iš iherbo.

QUOTE(AuroraBO @ 2016 10 27, 10:07)
Su DMAE neblogai drėkina http://www.iherb.com...oic-and-c-ester
Saulės nebėra, jau galima ir retinolį naudoti, labai geras kremas, jei nelabai jautri oda http://www.iherb.com...health-retinol-

Taip
pat bandysiu derma-e kremą

O šiaip tai manau papuoliau, padariau tik pirmą užsakymą, o mintyse jau visko dar labai reikia biggrin.gif unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Marmuozelė @ 2016 10 28, 12:06)
Ačiū už rekomendacijas. Užsisakiau šį magnį, žiūriu ne viena jį naudojusi. Man reikia del mėšlungio.Maždaug į metus kartą sugeriu kursą magnio, simtomai praeina. Dabar įdomu pabandyti iš iherbo.

Man kai mėšlungis traukė kojas vien magnis nepadėjo, gydytoja rekomendavo ir kalio vienu metu pagerti. Užsisakau ir sau ir tėvukui ir sesers anytai šį Potassium Citrate. Man tas mėšlungis gal prieš du metus buvo, pagėriau magnį ir kalį tada, iki šiol neprasidėjo iš naujo, bet turiu užsipirkus dėl viso ko. Tėvui jau keli metai žinau ką Kalėdoms dovanoti ir sesė savo anytai ax.gif .
Atsakyti
Kam traukia mėšlungis, nepamirškite dar ir mangano, labai svarbus elementas prie magnio, kalio, cinko ir kalcio
Atsakyti
Toliau rūpinuosi kalėdinėm dovanom. Ta proga kalėdinės dovanos.
Paėmiau muilų įvairių. Vis kažkas nematyta ir nauja. Rankom losjonas turėtų būti neblogas. Tiks irgi į dovanas.
O sau magnį paėmiau. Prikalbinote kad reikia turėti biggrin.gif . Dalinsimės su MB. Ir magniui pritaikė 15 % nuolaidą.
Papildyta:
QUOTE(Marmuozelė @ 2016 10 28, 11:06)

O šiaip tai manau papuoliau, padariau tik pirmą užsakymą, o mintyse jau visko dar labai reikia  biggrin.gif  unsure.gif

Ne Jūs viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2016 10 28, 08:57)
<p>O paskaičiau atidžiau temą - <a  class="" href="http://www.supermama.lt/forumas/index.php?/user/270573-illuminated/" title="">illuminated</a> panaši situacija - gal dar gausim.</p><div style="margin-left:0px;">
</div>

Bene reiks eit vėl su paštais ir muitinėm muštis biggrin.gif Palaukt, aišku, galiu, bet svarbūs daiktai, pirkau nebesitikėdama, kad reiks vėl mėnesiais laukt, nes iki tol tai atsiųsdavo per savaitę su trupučiu.. Bet taip nesmagu ten su jais kažką pradėt. Kvailio ar isterikės vietoj neišvengiamai lieki, maždaug, kaip čia drįsti piktintis, kad mes nematom prasmės ar tingim savo darbą normaliai atlikt. biggrin.gif
Atsakyti

aš pagalvojau, kad gal jau nuplaukė tas mano siuntinys, nes per 2+ savaites iš Vilniaus į Kauną neatsiųsti...

Atsakyti
Pasiskundžiau garsiai ir gavau rugsėjo 29d. siuntinį biggrin.gif Mėnesį keliavo, nei daug, nei mažai kaip LT tempais biggrin.gif
Atsakyti