Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

Jautriai odai man labai tinka sis prausiklishttp://www.iherb.com/NutriBiotic-Skin-Cleanser-Fragrance-Free-Non-Soap-16-fl-oz-473-ml/13314 naudoju du men., pastebimai nebe tokia sausa oda nusiprausus, nedirgina
Atsakyti
QUOTE(Linni @ 2016 10 27, 11:53)
Jautriai odai man labai tinka sis prausiklishttp://www.iherb.com/NutriBiotic-Skin-Cleanser-Fragrance-Free-Non-Soap-16-fl-oz-473-ml/13314 naudoju du men., pastebimai nebe tokia sausa oda nusiprausus, nedirgina

Sutinku, as jo jau kelis butelius sunaudojau smile.gif Mano oda labai sausa ir jautri, po prausimosi aisku kremas ar serumas, bet sis prausiklis tikrai labai geras ir taupiai naudojasi. Tuso nenuplauna, man jokie prausikliai nenuplauna.. Nuvalau su migdolu aliejum likucius. O pienelio tipo valikliai man nepatinka, tik vandeni megstu..
Atsakyti
Magnį rekomenduoju kas klausė, kažkurį iš šitų: bisglycinate chelate
minusas - skonis baisus. Bet kainos, kiekio kokyės santykis puikus. Tik reikia prisiversti.

Šitas geras ir labai populiarus. Žmonės žino ką perka. Na aišku, patogiausia išgerti tabletę. : chelated magnesium
Šitas magnis labai nuramins, nuims įtampą. Taip pat geras ir dabar dėlioju krepšelį su juo: malate

Kurias paminėjau, vienos geriausių magnio formų. Yra dar citrate, jei kaina svarbi jis irgi nieko:
http://www.iherb.com...-oz-227-g/1101?
Magnis yra vienas svarbiausių mineralų mums moterims. Juolab, kad magnio trūkumas pastebimas visuotiniu mąstu. Magnio moterims trūkumas jaučiamas prieš mm. Man pastoviai tuo laiku, kol negėriau traukdavo koją mėšlungis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 27 spalio 2016 - 11:30
Kokie faini eterinių aliejų rinkinukai wub.gif , trys rūšys. now foods eterinių aliejų trys rinkiniai, -10% su kodu FRIENDS10 ir kas savarbiausia visus siunčia į LT 4u.gif , o siuntimo kaina kaip visad 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 27 spalio 2016 - 11:55
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 10 27, 13:42)
Kokie faini eterinių aliejų rinkinukai  wub.gif , trys rūšys.   o siuntimo kaina man rodo 1.72 eur  bigsmile.gif atpigo?

Man rodo normalią kainą, jūs tikriausiai visus susidėjot, todėl ir rodo tiek, bet mums tiek negalima siųstis.
Bėgu kraut krepšelį, nors visuose po 1 ar 2 yra kurių nepirkčiau, bet dovanoms labai fain.
Susikroviau
Jaučiu dar vieną reikia daryt su eteriniais aliejais dovanom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 27 spalio 2016 - 12:02
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 27, 11:50)
Man rodo normalią kainą, jūs tiriausiai visus susidėjot, todėl ir rodo tiek, bet mums tiek negalima siųstis

istiesu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 27 spalio 2016 - 11:54
QUOTE(Shalimar @ 2016 10 27, 12:14)
Sutinku, as jo jau kelis butelius sunaudojau smile.gif Mano oda labai sausa ir jautri, po prausimosi aisku kremas ar serumas, bet sis prausiklis tikrai labai geras ir taupiai naudojasi. Tuso nenuplauna, man jokie prausikliai nenuplauna.. Nuvalau su migdolu aliejum likucius. O pienelio tipo valikliai man nepatinka, tik vandeni megstu..

Ir as su migdolu aliejum valau friends.gif tik dar ricinos aliejaus siek tiek imaisau
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 27, 11:50)
Man rodo normalią kainą, jūs tikriausiai visus susidėjot, todėl ir rodo tiek, bet mums tiek negalima siųstis.
Bėgu kraut krepšelį, nors visuose po 1 ar 2 yra kurių nepirkčiau, bet dovanoms labai fain.
Jaučiu dar vieną reikia daryt su eteriniais aliejais dovanom.

mirksiukas.gif as irgi relaxing rinkinuka issirinkciau 4u.gif
nors girdejau, kad Naturally-Loveable alieju labai giria, bet va vieno jo nesiuncia i LT paprastu tik DHL, rinkiny siuncia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 27 spalio 2016 - 12:09
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 10 27, 12:53)

Reikia promo koda FRIENDS10 įvesti ir duoda nuolaidą, bet vis vien manau brangu, jie gi tik po 10 ml.
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2016 10 27, 12:14)

Ten kur įkėliau ne pienelio valiklis, o būtent prausiklis. Praustis reikia su juo ir tušą nuplauna.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 10 27, 14:19)
Reikia promo koda FRIENDS10 įvesti ir duoda nuolaidą,

Apie pigų siuntimą kalba ėjo mirksiukas.gif . Gal ir brangoka jei sau, bet dovanoms labai fain, dėžutėj supakuota. Mano vaikas muzikalkę lanko, vis norisi kažkokią įdomesnę dovanėlę Kalėdoms fortepijono mokytojai surinkti. Pernai vitamiinų iš iherbo nupirkau. Tai po kurio laiko sakė, kad labai padėjo jai pavasarį, energijos daugiau buvo, nors šiaip yra skeptiškai nusiteikus prieš vitaminus. Gal čia buvo užuomina, kad vėl norėtų biggrin.gif . Tik nepamenu kuriuos pirkau ax.gif
Atsakyti
Apie kordicepsa kalba buvo, tai mums jis vaistas nr1. Vaikas alergiskas, o jis reguliuoja imuniteta, tinka ir prie autoimuniniu ligu. Jo galima duoti net maziausiems vaikams. Sito visai nebloga kaina dabar su 20% nuolaida http://www.iherb.com...plantcaps/50034 Katies nagas labai geras papildas, bet autoimunininkams netinka, o Pau D'Arco netinka tiems, kas bronchine astma serga.
Atsakyti
Nelaukiant gruodžio užsisakiau dar krepšelį
Turėsiu dovanų. Arbata nebloga žalioji su mango. Tai paėmiau net dvi pakuotes. O kitą bandysiu su citrina ir imbieru. Tiks imunitetui stiprinti šaltais žiemos vakarais biggrin.gif
Na, aišku, ir muilą paėmiau. Jei jau visos bandėte, reikia ir man.
Atsakyti