Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

QUOTE(Saulutė @ 2016 10 22, 20:13)
merginos gal kuri turit pasilikusios prašymą dėl mokesčių perskaičiavimo?
užkliuvo mano siuntinukas kur Subtotal: €21.94 . Pateikiau dokus ir gaunu šiandien laišką kad teks susimokėt 15,69 eur
kaip greičiau susitvarkyt viską šioj situacijoj?  blink.gif norėčiau greičiau jį gaut, bet mokėti pinigėlius pašte ir laukt kol grąžins nesinori  verysad.gif

Kažkaip neįtikėtina. Bandykit skambint ir klausti kodėl paskaičiavo mokesčius. O gal dabar kai rašo prekes ant dėžės, loyalty credit gal irgi pradėjo traktuot kaip rewards. Bet esu gavus kelis siuntinius kur būtų viršyję irgi 22 eur:ax: , nors stengius ne daugiau kaip už 21 pirkti, kad nereikėtų aiškintis dėl dolerio kurso svyravimo.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 10 22, 19:33)
turiu man kažkada atsiųstą vienos forumietės.
parašykit e.p. į a.ž, atsiųsiu

dėkui, parašiau jau mirksiukas.gif

aš visada iki 22 eur perku, jokiu rewardsu neturiu. kokiu pagrindu apmokestino neturiu žalio supratimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulutė: 22 spalio 2016 - 18:53
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 22, 20:38)
Kažkaip neįtikėtina. Bandykit skambint ir klausti kodėl paskaičiavo mokesčius. O gal dabar kai rašo prekes ant dėžės, loyalty credit gal irgi pradėjo traktuot kaip rewards. Bet esu gavus kelis siuntinius kur būtų viršyję irgi 22 eur:ax: , nors stengius ne daugiau kaip už 21 pirkti, kad nereikėtų aiškintis dėl dolerio kurso svyravimo.

Aš penktadienį gavau laišką, kad sustabde. Jau antras kartas mano. Greit įvykdau, ką prašo, nuskenuoju sąskaitos išrašą, invojce iš iherb parašau laiška:
"Laba diena, pridėdu visus reikalingus duokumentus (invojce bei banko išrašą). Užsakymo suma nevyršyja 21,99 Eur suma. Mokėta 21,98 Eur."
Šiandien gavau, kad paleido į rinka...
krepšelys buvo toks: krepšelis dar kremas buvo, tik dabar nėra prekyboje, tad neįsidėda. Suma 21,98 Eur . Reikalaukit teisybės!
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2016 10 22, 19:50)
dėkui, parašiau jau  mirksiukas.gif
aš visada iki 22 eur perku, jokiu rewardsu neturiu. kokiu pagrindu apmokestino neturiu žalio supratimo  4u.gif

eurais pirkote? jei taip, tai išvertus į dolerius gavosi viršyta suma, kurią amerikiečiai užrašė pagal savo kursus, nes jie juk eurais nerašo, tai ir prikibo muitinė. Aš niekada neperku eurais, jau geriau porą centų pralošiu ant pavedimų bankams nei aiškinsiuos muitinei. Juk ir taip būna sustabdo, nieko nepažeidus ir prašo deklaruot, o jei taip pastoviai dėl kelių centų prašinėti, tai načiort, kiek laiko gadintų
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2016 10 22, 19:50)
dėkui, parašiau jau  mirksiukas.gif
aš visada iki 22 eur perku, jokiu rewardsu neturiu. kokiu pagrindu apmokestino neturiu žalio supratimo  4u.gif

išsiunčiau
ir man taip pat buvo. Jokių rewardsu, suma 21 su kažkiek. Dabar kitaip jau nebus - siųskit, perskaičiuos, prirašys krūvą popierių smile.gif ir grąžins.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 10 22, 10:04)
Nežinau, kas ten vaikšto su idealiai atrodančiom, (kaži kaip atrodančiom,  sau per veidrodį, praeiviams gatvėje, supermamų forumui... ar per echoskopą ) manau šiuo atveju tikrai geriau tikėti tais, kurie 100 ligonių per savaitę mato. Kokia joms prasmė meluoti. Man vakar darė echoskopiją ir patikino, abi gydytojos, (echoskopuotoja ir šeimos) kad matytųsi, jei kas blogai būtų. Žinoma, kol valgau jūros kopūstus, dumblius, vitaminų pageriu, turbūt, mažesnė tikimybė, kad reikės tuo susirūpinti rimčiau.

Roze, as viena is tu. Echoskopo ir net punkcijos rezultatai buvo be priekaistu. Bet kraujo tyrimai rode ka kita. Geriau puse metu hormoninius vaistus. Susitvarke.
Atsakyti
Dėlioju krepšelį. Gal rytdienai. Gal, gal. Pirksiu šią kakavą jau antrąjį kartą, nes skanu. Krepšį sudėjus, jums mielos draugės, parašysiu pirmoji. Kas gi daugiau mane supras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 10 22, 20:24)
Dėlioju krepšelį. Gal rytdienai. Gal, gal. Pirksiu šią kakavą jau antrąjį kartą, nes skanu. Krepšį sudėjus, jums mielos draugės, parašysiu pirmoji. Kas gi daugiau mane supras  biggrin.gif

Ar paskaitet mano zinute auksciau?
Jusu gydytoja ir echoskopuotoja jums nemeluoja, jos tiesiog nesuinteresuotos labiau jumis dometis. Jei joms del savo sveikatos kiltu itarimu, neabejoju kad jos ta tyrima pasidarytu. visokiu gydytoju yra. kiekvienas atsirenkame pats ko mums reikia. Kai man netinka gydytojai mano mieste, as vaziuoju i Kauno klinikas. Ten man gydytojai beveik visi tinka, kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 22, 20:02)
. Aš niekada neperku eurais, jau geriau porą centų pralošiu ant pavedimų bankams nei aiškinsiuos muitinei.

Bet eurais perkant dar gali kažką įrodyti. O kai dabar taip keičiasi dolerio kursas ir siuntinį užlaiko mėnesį, tai gali ir palikto rezervo nepakakti 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

neturiu pau d arko, o vaikui virusas, aukšta tempa ketvirta diena, kosti, kažin galima 12m. vaikui cat's clow? ir kiek duot?

kokioms prekėms duoda 10 proc. nuolaidą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kamelija*: 22 spalio 2016 - 19:40
issiunciau jau visus dokumentus muitinei mirksiukas.gif
beieškodama informacijos nete radau kitą el. paštą kuriuo reikėtų kreiptis dėl mokesčių perskaičiavimo 4u.gif Gal kam pravers

Kur aš turėčiau kreiptis, jeigu, mano nuomone, importo mokesčiai už pašto siuntą man apskaičiuoti neteisingai? (2016-05-19)
Muitinės formalumai prekėms, atsiųstoms arba išsiunčiamoms pašto siuntose, atliekami tik Vilniaus teritorinės muitinės Pašto poste (MD GD 2009 m. vasario 26 d. įsakymu Nr.1B-1246 patvirtintų taisyklių 8 punktas). Jeigu nesutinkate su Vilniaus teritorinės muitinės Pašto posto apskaičiuotais mokesčiais už pašto siuntoje atsiųstas prekes, vadovaujantis Sąjungos muitinės kodekso1 44 str., šį sprendimą galite apskųsti Vilniaus TM. Skundą galite pateikti el. paštu vilnius@lrmuitine.lt, faksu (8 5) 235 6280, atsiųsti paprastu laišku arba tiesiog atvežti į Vilniaus TM (Naujoji Riovonių g. 3, 03153 Vilnius).

Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2016 10 22, 20:39)
sveikos,

neturiu pau d arko, o vaikui virusas, aukšta tempa ketvirta diena, kosti, kažin galima  12m. vaikui cat's clow? ir kiek duot?

kokioms prekėms duoda 10 proc. nuolaidą?

http://tavosveikata....do-kates-nagas/ cia dozes suaugusiems, tai vaikui 12 metu pagal svori skaiciuokite, mazdaug 1/3 dozes bus.
Cia raso, kad iki 12 metu vaikam negalima http://www.ekonata.l...idantai/id=3311

Hialuronui http://www.iherb.com...d-skin-formulas

Bath & Beauty http://www.iherb.com/bath-beauty?
Atsakyti