Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

QUOTE(FruitCocktail @ 2016 10 21, 23:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ivetacom" data-cid="71143585" data-time="1477051420"><div><p>Neislaukiau Physician's Formula didesnes nuolaidos, bet jau labai reikia tuso, si karta bandysiu lapo formos, mano krepselis <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.iherb.com/tr/cb?pcodes=CGN-00964_PFI-07353_HUO-00731_DRB-00146&rcode=pvm495'>http://www.iherb.com/tr/cb?pcodes=CGN-0096..._DRB-00146&</a></p></div></blockquote><p></p><p>Aš nusipirkau tą išgirtąjį su raudonais nėriniais, bet ar normalu, kad jis taip labai minimaliai natūraliai dažo? Nesitikiu, kad dažys kaip koks ten wow tušas, bet tikėjausi daugiau. Čia iš to siuntinio, kur gulėjo pašte mėnesį, tai gal padžiūvo?</p>

Nesu sito pirkusi, nes jo sudetis nera labai gera,
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 10 21, 22:00)
acisakeu

mega_shok.gif
Aš esu tyli temos skaitytoja. Labai ačiū merginoms, kurios dalijasi patirtimi ir patarimais. Na bet šitos narės tikrai jau nebeįmanoma skaityti. Nusipeza į lankas tą patį per tą patį. Atleiskite, neišlaikiau, matyt pilnatis paveikė. Lendu atgal į pogrindį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2016 10 22, 13:21)
mega_shok.gif
Na bet šitos narės tikrai jau nebeįmanoma skaityti. Nusipeza į lankas tą patį per tą patį.

Ne jums vienai čia taip drinks_cheers.gif Norisi užblokuot, kad tik neskaityt šimtus kartų apie tą patį tomato.gif
Kartais pagalvoju, kad gal adminams reikia pranešt, akivaizdu, kad žmogus kažkokios naudos tikisi romanus rašydamas, juk šitos temos saugomos,kaip suprantu, o reikalingą info surast darosi vis sunkiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grucė: 22 spalio 2016 - 12:33
Noriu pagirt Epicor
Epicor

Jaučiau, kad tuoj sirgsiu. Antra para galvą skauda, nosį kutena. Išgėriau Epicor, praėjo silpnumas. Nežinau kaip jis veikia, bet man patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 22 spalio 2016 - 13:52
QUOTE(jurguze @ 2016 10 22, 14:52)
Noriu pagirt Epicor
Epicor

Jaučiau, kad tuoj sirgsiu. Antra para galvą skauda, nosį kutena. Išgėriau Epicor, praėjo silpnumas. Nežinau kaip jis veikia, bet man patinka ax.gif

imunitetą veikia, kelia tiesiog
Atsakyti
Dėl žuvų taukų, tai man irgi pasitikėjimo jie nebekelia.. vaikas gerka išgirtus eye q, bet pabaigus pirksiu juodgrūdės aliejų. Skaičiau, kad jis puikiai tam tinka ir turi omega rūgščių. Tik žinoma, reikia nusipirkti geros kokybės tą aliejų, o ne kokį iš pogrindžio biggrin.gif
Gal kas daugiau žino apie jį? Galima juo keisti žuvtaukius drąsiai?

Gavau gerųjų bakterijų, tai bandau stiprint dukrą, nes turi problemų su tuštinimusi ir serga nuolat sloga.. manau, vistiek sveikata labai priklauso nuo žarnyno, o jai vargšiukei darželyje įvarė kažkokią psichologinę baimę ir dab per didžiausius maldavimus turi versti eit tuštintis... verkia atsisėdus ten, kenčia iki begalybės.. nebežinau ką daryt..
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 10 22, 14:04)
Gavau gerųjų bakterijų, tai bandau stiprint dukrą, nes turi problemų su tuštinimusi ir serga nuolat sloga.. manau, vistiek sveikata labai priklauso nuo žarnyno, o jai vargšiukei darželyje įvarė kažkokią psichologinę baimę ir dab per didžiausius maldavimus turi versti eit tuštintis... verkia atsisėdus ten, kenčia iki begalybės.. nebežinau ką daryt..

man tokius homeopatinius patare naudoti, kaip ne keista, bent kol kas, veikia.. http://www.vaistai.lt/nereceptinis-vaistas/homeopatinis-preparatas-indikacijos-pagr%C4%AFstos-tik-homeopatijos-princ/k%C5%ABdikiams-ir-vaikams/immunokind-tablet%C4%97s-n150.html

Šios dienos krepšelis, skubėjau CoQ10 griebt, kol dar nedingo, kaina beveik per pusę sumažinta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 22 spalio 2016 - 14:29
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 10 22, 15:29)
man tokius homeopatinius patare naudoti, kaip

Manajai visai nepadėjo.. vartojo kartu su Šiuslerio druskom 3 ir 4nr..
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 10 22, 17:26)
Manajai visai nepadėjo.. vartojo kartu su Šiuslerio druskom 3 ir 4nr..

gal ir mums sutapimas, nelabai tikiu as homeopatija..Šiuslerio druskos mums nieko nepadejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 22 spalio 2016 - 17:46
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 22, 10:24)
tai jau tikit? biggrin.gif bet tai kodėl tada čia savigyda užsiimate? ar pasipasakojot apie tai kaip sau ligas nusistatinėjat ir trūkumus?

Tai, kad neužsiimu aš "savigyda" ar tai, kaip jūs įsivaizduojate. Pas gydytojus jei einu, einu dėl tokių dalykų, dėl kurių bent jau 85 procentais jais pasitikiu. Tai, ką mes visos veikiame čia - yra maisto papildai. Tarkim galiu 10 kartų klausti gydytojos apie DIM, esu 100 procentų tikra, kad ji apie jį nežinos, rekomenduos man tarkim bendrus vitaminus, dėl to einu čia ir į iherbą. Statistiniai gydytojai žino ir yra išmokinti daugiau ne apie sveikatą, jie žino apie ligas, jų nustatymą ir gydymą. Gydytojai, su kuriais susiduriu, moka pažinti ligą, bet nelabai domisi kaip jos išvengti. Dėl skydliaukės, kraujo, inkstų patikros einu pas gydytoją ir su jumis krūtų dydžiais nesimatuoju, skirtingai negu jūs. Vos man parašius kažką, visos puolate it hienos. Nors man visiškai nesvarbu, ką jūs apie mane manote. Sau "ligų" irgi nenusistatinėju, tikrai nedaugiau, negu jūs pati. Ir prašyčiau baigti tą kvailą sarkazmą mano atžvilgiu. Prašau, pasilaikykite tai sau. Jūs teršiate temą to nejausdamos.
QUOTE(Ramce @ 2016 10 22, 09:44)
Tai jus ir tikekit, man del to sirdies neskauda, tik neklaidinkit pastoviai cia moteru.

siaip smalsu, kaip suprantu seniai pas gyd. buvot, bent bendra krauja israse pasidaryt? smile.gif

Prašyčiau mirksiukas.gif Kaip pastoviai aš klaidinu moteris, gal galima paklausti. Kad parašiau, man mano gydytoja sakė, kad echoskopo MAN pilnai užtenka MANO skydliaukės būklei ištirti? Taip ir kraujo, ir šlapimo tyrimą padarė. Ir netgi skydliaukės, ir kitų organų echoskopiją, bei dar vieno organo funkcinį tyrimą, dar paėmė gimdos kaklelio vėžio mėginį. Gal dar ką prisipažint? smile.gif Pas gydytoją (-us) lankausi dėl būtinybės, kas du metai.
Aš esu tyli temos skaitytoja. Labai ačiū merginoms, kurios dalijasi patirtimi ir patarimais. Na bet šitos narės tikrai jau nebeįmanoma skaityti. Nusipeza į lankas tą patį per tą patį. Atleiskite, neišlaikiau, matyt pilnatis paveikė. Lendu atgal į pogrindį  biggrin.gif

Yra funkcija tokia - "ignoruoti narį", jūs puikiai tai galite padaryti, nuėjusi į savo profilio valdymo skydą. Ir galėsite nematyti jus erzinančių nusipezančių žinučių.
Papildyta:
QUOTE(Linni @ 2016 10 22, 08:08)
Butent. Vizualiai kartais imanoma nustatyti skydliaukes padidejima, bet ne jos audiniu nykima. Ypatingai seimos gydytojas gali nepastebet. Pagrindinio skydliaukes hormono tyrimas kiekvienam per metus karta priklauso nemokamai, tikrai reikalauciau tyrimo.

Manau, kad echoskopu yra galima tai nustatyti. Kodėl tuomet visada man skiria jį. Kokia prasmė mano gydytojai ir echoskopuotojai man meluoti?
Atsakyti
merginos gal kuri turit pasilikusios prašymą dėl mokesčių perskaičiavimo?
užkliuvo mano siuntinukas kur Subtotal: €21.94 . Pateikiau dokus ir gaunu šiandien laišką kad teks susimokėt 15,69 eur
kaip greičiau susitvarkyt viską šioj situacijoj? blink.gif norėčiau greičiau jį gaut, bet mokėti pinigėlius pašte ir laukt kol grąžins nesinori verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2016 10 22, 19:13)
merginos gal kuri turit pasilikusios prašymą dėl mokesčių perskaičiavimo?
užkliuvo mano siuntinukas kur Subtotal: €21.94 . Pateikiau dokus ir gaunu šiandien laišką kad teks susimokėt 15,69 eur
kaip greičiau susitvarkyt viską šioj situacijoj?  blink.gif norėčiau greičiau jį gaut, bet mokėti pinigėlius pašte ir laukt kol grąžins nesinori  verysad.gif

turiu man kažkada atsiųstą vienos forumietės.
parašykit e.p. į a.ž, atsiųsiu
Atsakyti