QUOTE(Monteverte @ 2016 10 22, 10:24)
tai jau tikit?
bet tai kodėl tada čia savigyda užsiimate? ar pasipasakojot apie tai kaip sau ligas nusistatinėjat ir trūkumus?
Tai, kad neužsiimu aš "savigyda" ar tai, kaip jūs įsivaizduojate. Pas gydytojus jei einu, einu dėl tokių dalykų, dėl kurių bent jau 85 procentais jais pasitikiu. Tai, ką mes visos veikiame čia - yra maisto papildai. Tarkim galiu 10 kartų klausti gydytojos apie
DIM, esu 100 procentų tikra, kad ji apie jį nežinos, rekomenduos man tarkim bendrus vitaminus, dėl to einu čia ir į iherbą. Statistiniai gydytojai žino ir yra išmokinti daugiau ne apie sveikatą, jie žino apie ligas, jų nustatymą ir gydymą. Gydytojai, su kuriais susiduriu, moka pažinti ligą, bet nelabai domisi kaip jos išvengti. Dėl skydliaukės, kraujo, inkstų patikros einu pas gydytoją ir su jumis krūtų dydžiais nesimatuoju, skirtingai negu jūs. Vos man parašius kažką, visos puolate it hienos. Nors man visiškai nesvarbu, ką jūs apie mane manote. Sau "ligų" irgi nenusistatinėju, tikrai nedaugiau, negu jūs pati. Ir prašyčiau baigti tą kvailą sarkazmą mano atžvilgiu. Prašau, pasilaikykite tai sau. Jūs teršiate temą to nejausdamos.
QUOTE(Ramce @ 2016 10 22, 09:44)
Tai jus ir tikekit, man del to sirdies neskauda, tik neklaidinkit pastoviai cia moteru.
siaip smalsu, kaip suprantu seniai pas gyd. buvot, bent bendra krauja israse pasidaryt?
Prašyčiau
Kaip pastoviai aš klaidinu moteris, gal galima paklausti. Kad parašiau, man mano gydytoja sakė, kad echoskopo MAN pilnai užtenka MANO skydliaukės būklei ištirti? Taip ir kraujo, ir šlapimo tyrimą padarė. Ir netgi skydliaukės, ir kitų organų echoskopiją, bei dar vieno organo funkcinį tyrimą, dar paėmė gimdos kaklelio vėžio mėginį. Gal dar ką prisipažint?
Pas gydytoją (-us) lankausi dėl būtinybės, kas du metai.
Aš esu tyli temos skaitytoja. Labai ačiū merginoms, kurios dalijasi patirtimi ir patarimais. Na bet šitos narės tikrai jau nebeįmanoma skaityti. Nusipeza į lankas tą patį per tą patį. Atleiskite, neišlaikiau, matyt pilnatis paveikė. Lendu atgal į pogrindį biggrin.gif
Yra funkcija tokia - "ignoruoti narį", jūs puikiai tai galite padaryti, nuėjusi į savo profilio valdymo skydą. Ir galėsite nematyti jus erzinančių nusipezančių žinučių.
Papildyta:
QUOTE(Linni @ 2016 10 22, 08:08)
Butent. Vizualiai kartais imanoma nustatyti skydliaukes padidejima, bet ne jos audiniu nykima. Ypatingai seimos gydytojas gali nepastebet. Pagrindinio skydliaukes hormono tyrimas kiekvienam per metus karta priklauso nemokamai, tikrai reikalauciau tyrimo.
Manau, kad echoskopu yra galima tai nustatyti. Kodėl tuomet visada man skiria jį. Kokia prasmė mano gydytojai ir echoskopuotojai man meluoti?