Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

QUOTE(Rožės vardas @ 2016 10 21, 22:00)
Buvau pas savo gydytojus, ilgai lauktas vizitas. O jie kitame mieste. Mano poliklinika yra gera nuo senų laikų ir todėl kol kas nenoriu jos keisti į jokią kitą.

pilna moteru vaiksto su idealiai atrodancia skydliauke ir belekokiais hormonais, griuk negyvas... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramce: 22 spalio 2016 - 07:39
QUOTE(Ramce @ 2016 10 22, 08:38)
pilna moteru vaiksto su idealiai atrodancia skydliauke ir belekokiais hormonais, griuk negyvas... doh.gif

Butent. Vizualiai kartais imanoma nustatyti skydliaukes padidejima, bet ne jos audiniu nykima. Ypatingai seimos gydytojas gali nepastebet. Pagrindinio skydliaukes hormono tyrimas kiekvienam per metus karta priklauso nemokamai, tikrai reikalauciau tyrimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linni: 22 spalio 2016 - 08:08
QUOTE(Linni @ 2016 10 22, 10:08)
Butent. Vizualiai kartais imanoma nustatyti skydliaukes padidejima, bet ne jos audiniu nykima. Ypatingai seimos gydytojas gali nepastebet. Pagrindinio skydliaukes hormono tyrimas kiekvienam per metus karta priklauso nemokamai, tikrai reikalauciau tyrimo.

Kraujo ar ekoskopijos? Gal reiktų ir man pasiprašyt, niekad nesu dariusis kai kažkokių problemų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 22, 09:37)
Kraujo ar ekoskopijos? Gal reiktų ir man pasiprašyt, niekad nesu dariusis kai kažkokių problemų neturiu.

Kraujo. Nesenai profilaktiskai tikrinausi sveikata, paklausiau ar galima pasidaryti kraujo tyrima del skydliaukes veiklos. Tai iškarto išrase siuntimą ir dar papildomai pasiule pasidaryti, kad kita puse matytusi, mokamą uz 9 eurus atrodo laisvojo tiroksido tyrimą, nes jo nekompensuoja.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 10 21, 23:03)
Aš nusipirkau tą išgirtąjį su raudonais nėriniais, bet ar normalu, kad jis taip labai minimaliai natūraliai dažo? Nesitikiu, kad dažys kaip koks ten wow tušas, bet tikėjausi daugiau. Čia iš to siuntinio, kur gulėjo pašte mėnesį, tai gal padžiūvo?</p>

Man tai jis labai patinka ir dazo gerai.

Gavau tas baltas chia. Sakau vaikams pradziai duosiu po sauksteli, uzpyliau du saukstelius is vakaro su 100 g vandens, ryte beveik stikline tos zele.. Idejau i jogurta, nepatinka, bandziau taip sumaitinti su medum, labai sunku, kiekis per didelis.. Gal maziau vandens pilti ant ju.. O gal sumalti, bus lengviau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 10 22, 10:46)
Kraujo. Nesenai profilaktiskai tikrinausi sveikata, paklausiau ar galima pasidaryti kraujo tyrima del skydliaukes veiklos. Tai iškarto išrase siuntimą ir dar papildomai pasiule pasidaryti, kad kita puse matytusi, mokamą uz 9 eurus atrodo laisvojo tiroksido tyrimą, nes jo nekompensuoja.

Ačiū, pasiprašysiu prie progos.
Naujas akcijinis krepšelis. Kremui po skutimosi iš trialų duoda dar paildomą 10 proc. nuolaidą mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 22 spalio 2016 - 09:07
Nežinau, kas ten vaikšto su idealiai atrodančiom, (kaži kaip atrodančiom, sau per veidrodį, praeiviams gatvėje, supermamų forumui... ar per echoskopą ) manau šiuo atveju tikrai geriau tikėti tais, kurie 100 ligonių per savaitę mato. Kokia joms prasmė meluoti. Man vakar darė echoskopiją ir patikino, abi gydytojos, (echoskopuotoja ir šeimos) kad matytųsi, jei kas blogai būtų. Žinoma, kol valgau jūros kopūstus, dumblius, vitaminų pageriu, turbūt, mažesnė tikimybė, kad reikės tuo susirūpinti rimčiau.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 10 22, 09:53)
Man tai jis labai patinka ir dazo gerai.

Gavau tas baltas chia. Sakau vaikams pradziai duosiu po sauksteli, uzpyliau du saukstelius is vakaro su 100 g vandens, ryte beveik stikline tos zele.. Idejau i jogurta, nepatinka, bandziau taip sumaitinti su medum, labai sunku, kiekis per didelis.. Gal maziau vandens pilti ant ju.. O gal sumalti, bus lengviau? unsure.gif

Patys valgom dazniausiai isbrinktas, o vaikams (kartais ir sau) darau toki pudinga, medaus kartais nededu, kartais uogu kokiu idedu, banano http://m.sveikata.tv...u-pudingas-8344 tikrai labai, labai skanu 4u.gif

Penkiamete (bet butinai baltos seklos turi buti) valgo viena, dvimeciui sumalu ir imaisau i jau paruosta dribsniu kose ar sumaisau su jogurtu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linni: 22 spalio 2016 - 09:24
QUOTE(Linni @ 2016 10 22, 10:16)
Patys valgom dazniausiai isbrinktas, o vaikams (kartais ir sau) darau toki pudinga, medaus kartais nededu, kartais uogu kokiu idedu, banano http://m.sveikata.tv...u-pudingas-8344

Penkiamete (bet butinai baltos seklos turi buti) valgo viena, dvimeciui sumalu ir imaisau i jau paruosta dribsniu kose ar sumaisau su jogurtu.

4u.gif
Bet maltas irgi brinkinti reikia? Nes jos taip sugeria vandeni, kad skrandy ten viska sugertu, del to sausu negalima (taip isskaiciau internete). O kokiam kieky vandens mirkote ir kiek duodate? Jei du sauksteliai vaikui (maniske irgi beveik penkiu metu), kiek to vandens, man 100 g atrodo per daug..
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 10 22, 10:04)
Nežinau, kas ten vaikšto su idealiai atrodančiom, (kaži kaip atrodančiom,  sau per veidrodį, praeiviams gatvėje, supermamų forumui... ar per echoskopą ) manau šiuo atveju tikrai geriau tikėti tais, kurie 100 ligonių per savaitę mato. Kokia joms prasmė meluoti. Man vakar darė echoskopiją ir patikino, abi gydytojos, (echoskopuotoja ir šeimos) kad matytųsi, jei kas blogai būtų. Žinoma, kol valgau jūros kopūstus, dumblius, vitaminų pageriu, turbūt, mažesnė tikimybė, kad reikės tuo susirūpinti rimčiau.

Tai jus ir tikekit, man del to sirdies neskauda, tik neklaidinkit pastoviai cia moteru.

siaip smalsu, kaip suprantu seniai pas gyd. buvot, bent bendra krauja israse pasidaryt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 10 22, 10:25)
4u.gif
Bet maltas irgi brinkinti reikia? Nes jos taip sugeria vandeni, kad skrandy ten viska sugertu, del to sausu negalima (taip isskaiciau internete). O kokiam kieky vandens mirkote ir kiek duodate? Jei du sauksteliai vaikui (maniske irgi beveik penkiu metu), kiek to vandens, man 100 g atrodo per daug..

Kazkur santykiu 1:3/1:4 vandens pilu mirkymui. Dvimeciui sublenderiuoju (suklaidinau tikriausiai parasydama 'malu', is tiesu su blenderiu sutrinu) jau isbrinkusia mase, dazniausiai kartu su paruosta dribsniu kose. Tada jis net nepastebi, kad chia yra kosej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 10 22, 10:04)
Nežinau, kas ten vaikšto su idealiai atrodančiom, (kaži kaip atrodančiom,  sau per veidrodį, praeiviams gatvėje, supermamų forumui... ar per echoskopą ) manau šiuo atveju tikrai geriau tikėti tais, kurie 100 ligonių per savaitę mato. Kokia joms prasmė meluoti. Man vakar darė echoskopiją ir patikino, abi gydytojos, (echoskopuotoja ir šeimos) kad matytųsi, jei kas blogai būtų. Žinoma, kol valgau jūros kopūstus, dumblius, vitaminų pageriu, turbūt, mažesnė tikimybė, kad reikės tuo susirūpinti rimčiau.

tai jau tikit? biggrin.gif bet tai kodėl tada čia savigyda užsiimate? ar pasipasakojot apie tai kaip sau ligas nusistatinėjat ir trūkumus?
Atsakyti