Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

QUOTE(AuroraBO @ 2016 10 07, 13:46)
Rašiau daugiskaitoje "jūs", tai aplamai visas turėjau galvoje, kurios čia apie jį rašė  biggrin.gif Rožė tikriausiai vietoj DIM siūlė. Siunčiau žmogui dėl spuogų  bet labai abejoju ar gers.
Va tik rusės gali tiksliai aprašyti  jo kvapą  lotuliukas.gif aš niekaip žodžių neradau apibūdinimui
Вы когда-нибудь нюхали гнилую капусту, заправленную использованным наполнителем из кошачьего туалета сквозь носок дальнобойщика, который приехал из рейса, намотав 10 000 км по трассе? Я не нюхала, но, представляю, что запах примерно такой же ))))))) Это смрад, это ад, это прям адский аддддддд……. НО! Ради результата терпеть стоит!!!!!!!

va cia tai platus apibudinimas clap_1.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 10 07, 14:46)

Va tik rusės gali tiksliai aprašyti  jo kvapą  lotuliukas.gif aš niekaip žodžių neradau apibūdinimui
Вы когда-нибудь нюхали гнилую капусту, заправленную использованным наполнителем из кошачьего туалета сквозь носок дальнобойщика, который приехал из рейса, намотав 10 000 км по трассе? Я не нюхала, но, представляю, что запах примерно такой же ))))))) Это смрад, это ад, это прям адский аддддддд……. НО! Ради результата терпеть стоит!!!!!!!

Oj nigaliu nigaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu mūsų rožė ištverminga, ji visus kvapus ir skonius ištveria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 10 07, 14:55)
Oj nigaliu nigaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu tiek juokas dabar ima, kad net įsidrasinau aš jį į rankinuką įsidėti, reiks bandyt šiandien atiduot. Bus įdomu reakciją stebėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 10 07, 13:46)
Rašiau daugiskaitoje "jūs", tai aplamai visas turėjau galvoje, kurios čia apie jį rašė  biggrin.gif Rožė tikriausiai vietoj DIM siūlė. Siunčiau žmogui dėl spuogų  bet labai abejoju ar gers.

НО! Ради результата терпеть стоит!!!!!!![ hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 10 07, 14:55)
Oj nigaliu nigaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu mūsų rožė ištverminga, ji visus kvapus ir skonius ištveria  biggrin.gif

Aš abejoju ar ji iš viso buvo sau atsisiuntusi. Nes kai pradėjo rašyti apie taurelę, vadinti ją "įtaisėliu" ir netiesą apie priežiūrą, tai aš labai suabejojau ar ji iš tikro turi ir naudojasi. Ar tik nuorodas mėto, kad pirktume.
Atsakyti
DIM nuo Indole3carbonol skiriasi tuo, kad pastarąjį dar reikia 'teisingai' suvirškinti, kad jums veiktų. Indole reikia gerti vos pabudus, prieš valgį. Ant tuščio skrandžio. Jis skrandyje turi būti paveiktas virškinimo fermentų. Tuo jie tarpusavyje skiriasi, kad DIM jau yra gatavas produktas. DIM yra efektyvesnis, bent jau man. Jis deja ir brangesnis.https://www.ncbi.nlm...pubmed/20668304

Esu pirkusi ir tą, ir kitą. Kvapas abiejų yra panašus ir tikrai nebjaurus. Primena cheminę priemonę šiek tiek. Šiek tiek kopūstus. O kad visų vaistų ar papildų pagrindinė bėda kvapas tebūtų. Deja, nuo visų rūšių spuogų jie neišgelbės, reikia žinoti priežastį. Aš priežastį žinau. Jei jūs nežinot priežasties ir bandote aklai, tai jūsų bėda. Moterų spuogų priežastis yra dažniausiai hormoninė. Galima gi bandyti ir aklai, bet jei problema yra blogas kvapas... biggrin.gif
Jei jūsų spuogų bėda susijusi su žarnyno bėdomis, ne tų hormonų pertekliumi, kuriuos šalina DIM: http://www.larabride...ne-dairy-sugar/ , nei DIM, nei Indole3carbinol negelbės rolleyes.gif O jei priežastys susiję su nervais, su pykčiu (o taip, tai labai glaudu), gali išviso niekas negelbėti, kol pyktis, kaip priežastis, nedings. Ant savęs, ant pasaulio, ant su jumis niekaip nesusijusių asmenų. Jei jūsų odos problema labai ryškiai išreikšta, ir jūs vis dėlto norite kažką bandyti, rekomenduočiau ne Indole3carbinol o šį DIM Tiesiog iš savo patirties, matau, kad DIM man veikia šiek tiek geriau. Jei spuogų problema yra minimali, veidas neatrodo lyg išartas, pakaks ir Indole 3 carbinol. Jis ir pigesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 07 spalio 2016 - 20:47
Kremų, losjonų, serumų brendui Derma-E, kuriam šią savaite -20%, su kodu 10OFFSUPPS pritaiko papildomai dar 10%, iš viso gauname -30%, kaip ir neblogai... mirksiukas.gif , bet taiko ne visoms Derma E prekems, reikia dėtis į krepšelį ir žiūrėti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 10 08, 10:34)
Kremų, losjonų, serumų brendui Derma-E, kuriam šią savaite -20%, su kodu 10OFFSUPPS pritaiko papildomai dar 10%, iš viso gauname -30%, kaip ir neblogai... mirksiukas.gif , bet taiko ne visoms Derma E prekems, reikia dėtis į krepšelį ir žiūrėti... 4u.gif

Taiko visiems kremams su hialurono rugstimi kitu brendu http://www.iherb.com...d-skin-formulas bus po 10 proc. nuolaida 4u.gif

Ar tas kodas tikrai tik iki 10 dienos galioja t.y. iki rytdienos 10 val.? ne iki treciadienio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 08 spalio 2016 - 09:52
Taiko ne tik su hyaluronu, bet ir Alpha Lipoic and C-Ester 4u.gif , raso kad galios iki 10.10
waw ir mano favoritams taiko 10% smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 08 spalio 2016 - 10:06
Sveikos, o Iherbe Herbatint būna didesnių akcijų? nes tiesiog paskaitymui apie šiuos dažus pagooglinau, tai ir Lietuvoje jų po 11 eur yra ir pakuotės dydis didesnis. O Spalvą kaip suprantu reik šviesesnę rinktis, nes tamsina ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2016 10 08, 10:01)
Sveikos, o Iherbe Herbatint būna didesnių akcijų? nes tiesiog paskaitymui apie šiuos dažus pagooglinau, tai ir Lietuvoje jų po 11 eur yra ir pakuotės dydis didesnis. O Spalvą kaip suprantu reik šviesesnę rinktis, nes tamsina ar ne? 4u.gif

Idomu kaip is ten kokybe. Iherbe retokai jiems akcija buna, bet pasitaiko.Truputi tamsinta, neryzina plauku.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2016 10 08, 11:01)

Iki šiol vis pavykdavo su akcija uzsipirkti, gal pora kartu per metus budavo, dabar jau senai bebuvo, baigiasi mano atsargos...Aš dabar kai nuolat 6N spalva dazausi, tai prie šaknu yra beveik šokoladine spalva, o tie plaukai, kur jau kelis kartus dažo gavo - šviesesni, kaip saulės nublukinti tai gaunasi toks natūralus plaukų kontūravimas rolleyes.gif
Ka nors perkate is akcijos15 proc. Ajurvedinems prekems kazko rekia nuo streso ax.gif kazin kaip ashwagandha veikia? raso nuo streso, bet ir energijos priduoda hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 08 spalio 2016 - 10:46