Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

QUOTE(Minutėlė @ 2016 10 20, 08:45)
Peržiūrėjau siūlomus mėginėlius ir užkliuvo šitie
apetito mažinimui
  Gal kuri jau bandėte? Nes kaina tai nedidelė .
  Dėliojuosi naują krepšelį ir galvoju kokį mėginėlį įsimesti.

pabandykit, jei padės būtinai pasidalinkit biggrin.gif turiu grynų Konjac šaknų miltelių, nieko ten jos nepadeda, nebent kam patinka išsipūtęs skrandis nuo tų išbrinkusių miltelių. Kažkiek virškinimą sutvarko dėl skaidulų. Kas iš tikrųjų padėjo tai http://www.iherb.com...coconut-vinegar ant tuščio skrandžio gerdavau su stikline vandens, butelio užteko dviem savaitėm, ir per 2 savaites - minus 2 kg. Dabar radau Lietuvoje pirkti, kaina didžiulio butelio apie 3 eurus, bet tooks vandenėlis, su secret raw kokosų actu net nėra ką lyginti. Gaila kad butelis labai sunkus, niekaip į krepšelį man netelpa...
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 20, 09:02)
Pabandykit perskaičiuoti kainas 1 ml atžvilgių, kainos vos ne trigubai skiriasi. KN eteriniai labai geri ir kokybiški, bet kaina nelabai prieinama  ax.gif

O kur jūs dedate tuos eterinius ?
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2016 10 20, 09:08)
pabandykit, jei padės būtinai pasidalinkit biggrin.gif  turiu grynų  Konjac šaknų miltelių, nieko ten jos nepadeda, nebent kam patinka išsipūtęs skrandis nuo tų išbrinkusių miltelių. Kažkiek virškinimą sutvarko dėl skaidulų. Kas iš tikrųjų padėjo tai http://www.iherb.com...coconut-vinegar ant tuščio skrandžio gerdavau su stikline vandens, butelio užteko dviem savaitėm, ir per 2 savaites - minus 2 kg. Dabar radau Lietuvoje pirkti, kaina didžiulio butelio apie 3 eurus, bet tooks vandenėlis, su secret raw kokosų actu net nėra ką lyginti. Gaila kad butelis labai sunkus, niekaip į krepšelį man netelpa...

Būtinai pranešiu.
Tik pradžioje gausiu L-karnitiną. Nes tas jau išsiųstas. Pradėsiu mesti svorį su juo. Reikėtų numesti kokį 10 kg.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 10 20, 09:10)

Ooo Jus nematet mano pilnos kolekcijos biggrin.gif Dedu ant lentynos wub.gif
1 pagrinde naudoju su difozoriu Ultrasonic USB Oil Diffuser
2 lašinu į vonia
3 lašinu į šampunus, darausi kaukės plaukams ir ten pora lašiukų
4 darau "mistus" / tonikus
5 į skalbimo mašina, vietoj condicionerio
6 atlieku masažą
daug daugiau galima ką daryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 20 spalio 2016 - 08:22

Madre Labs muilams su kodu MLSOAP40 dar papildoma 40%, bendrai gausis - 50%

O iš kur tuos nuolaidų kodus gaunat? Ne taip seniai atradau Iherb, tai dar nesigaudau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 20, 09:19)
Ooo Jus nematet mano pilnos kolekcijos  biggrin.gif Dedu ant lentynos  wub.gif
2 lašinu į vonia
3 lašinu į šampunus
4 darau "mistus" / tonikus
5 į skalbimo mašina, vietoj condicionerio
6 atlieku masažą
daug daugiau galima ką daryt  ax.gif

1.Difuzorius turbūt reikalingas orui kvėpinti namuose?( gal apsirinku. Tingiu skaityti kam jis reikalingas ax.gif ) Jei taip, tai man patinka tik grynas oras kambaryje.
2. Gaila vonios neturiu.
3. O kam į šampūnus lašinti?
4. ?
5. Pasinaudosiu šita įdėja. O pilate į pačią skalbimo mašiną kartu su rūbais?
6. Uždarbiaujant ar vyrui biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 20 spalio 2016 - 08:27
QUOTE(*Meg* @ 2016 10 20, 09:26)
Madre Labs muilams su kodu MLSOAP40  dar papildoma 40%, bendrai gausis -  50% 
O iš kur tuos nuolaidų kodus gaunat? Ne taip seniai atradau Iherb, tai dar nesigaudau smile.gif

man laiškas atėjo į mailą 4u.gif
Atsakyti
Eteriniai aliejai turi antibakteriniu savybiu, tai jei ilasinat i difuzoriu pvz. raudonelio aliejaus, tai kambaryje ne tik kvapas, bet ir pvz. parsinestos visokios kvepavimo taku bakterijos numirsta, t.y. daroma tam tikra inhaliacija kvepuojant. 4u.gif tik reik ziuret kiek ir koks aliejus turi tu savybiu, ir kas jums reikalinga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 20, 09:19)
Ooo Jus nematet mano pilnos kolekcijos  biggrin.gif Dedu ant lentynos  wub.gif

O tsa difuzorius nturi kito pasijungimo, pvz. tiesiog i elektros tinkla? nes kaina tai labai gera, bet pvz. laptopo as nenaudoju, t.y. neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 10 20, 10:16)
Papildyta:

Būtinai pranešiu.
Tik pradžioje gausiu L-karnitiną. Nes tas jau išsiųstas. Pradėsiu mesti svorį su juo. Reikėtų numesti kokį 10 kg.

Mano pirty visa lentynėlė pridėta, kas ateina į svečius, tai kaip į muziejų apžiūrinėja biggrin.gif
Man nepagelbėjo, svorio nenumečiau ax.gif . Tik dieta padeda, sportuot tingiu ax.gif .
Aš irgi susikroviau pigų krepšelį, kadangi sunkus, paskui labai išbrangsta siuntimas. Reiks antrą dėtis, vakare gal atsiras kokia gera dienos prekė ax.gif .
Gaila, kad jau esu pirkus iš trialų Sambuko uogų tirpias tabletes, vaikui labai patiko, sakė, labai skani arbata, ją girdžiau kai slogavo, tai nežinau ar jos pamačijo, bet slogavo labai trumpai, gaila pilna kaina mokėt ax.gif . Reiks kitu accountu pasinaudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 10 20, 09:27)
1.Difuzorius turbūt reikalingas orui kvėpinti namuose?( gal apsirinku. Tingiu skaityti kam jis reikalingas ax.gif ) Jei taip, tai man patinka tik grynas oras kambaryje.
  2. Gaila vonios neturiu.
  3. O kam į šampūnus lašinti?
  4.  ?
  5. Pasinaudosiu šita įdėja. O pilate į pačią skalbimo mašiną kartu su rūbais?
  6. Uždarbiaujant ar vyrui biggrin.gif ?

Neagitoju, bet aromoterapija man daug ką atstoja ;) ir emocijas pasitvarkit, ir kuno/plaukų/veido priežiurai ir buičiai ir gydymui (čia savaime aišku kad plaučių uždėgimo su aromoterapija negydysiu smile.gif ) bet kokį miego sutrikimą ar virusą išvaryt iš namų - lengvai. Ir čia ne tik kvėpinti jau išeina.
Į šampūnus gal ir neverta, bet vyrui gerai padeda nuo pleiskanų rozmarinu e.a, bet geriau į kauke.
Mistas / tonikas smile.gif galima ir kitaip pavadinti, čia paprastas švarus vanduo su porą lašeliu e.a. , naudoju tokį dalyką atgaivint veidą, ar prieš valymą sedrekinu - na įvairiai pgl poreikį.
Į skalbimo mašina į tą skyrėlį kur condicionerius.
Uždarbiauju ant vyro biggrin.gif juokauju sau darau, masažuoju bandant atsikratyt artėjančios migrenės, tarp kitko kartais padėda rolleyes.gif Šita tema mano hobis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 20, 09:46)
Eteriniai aliejai turi antibakteriniu savybiu, tai jei ilasinat i difuzoriu pvz. raudonelio aliejaus, tai kambaryje ne tik kvapas, bet ir pvz. parsinestos visokios kvepavimo taku bakterijos numirsta, t.y. daroma tam tikra inhaliacija kvepuojant. 4u.gif tik reik ziuret kiek ir koks aliejus turi tu savybiu, ir kas jums reikalinga 4u.gif
Papildyta:

O tsa difuzorius nturi kito pasijungimo, pvz. tiesiog i elektros tinkla? nes kaina tai labai gera, bet pvz. laptopo as nenaudoju, t.y. neturiu unsure.gif

galima, tinka nuo iphone tokia rozetė , esu paveiksliuką įsidėjus šios temos 8 psl. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 20 spalio 2016 - 09:03
Aciu 4u.gif as dar Ali express paziurejau, pasirinkimas labai platus ir kainos ivairios
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 20, 10:12)
Aciu 4u.gif as dar Ali express paziurejau, pasirinkimas labai platus ir kainos ivairios

o kaip raudonelis kvepia? į ką panašus?
Atsakyti
būč baisiai dėkinga, jei rekomenduotumėte kažką širdžiai stiprinti senam žmogui 4u.gif
Atsakyti