Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

Kas nežino ką įsidėti į krepšiuką, pribaigiant jį, ir kas dažosi, yra čia tokių dabar lūpų blizgių spalvotų su nuolaida: Blizgis

Vėl gi, verta pagalvoti apie Kalėdas. Kam ką, kam dovanų. Paskui kaip užpuola.
Atsakyti
Spirulina gera kaina , dar krešelyje -20 taiko Spirulina 4u.gif
Atsakyti
Ateinačios savaitės nuolaidos 4u.gif
Sambazon
Michael's Naturopathic
MRM
Natural Vitality
Out-of-Africa
Babo-Botanicals
Bei kol kas veikianti 10% Bath-Beauty
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 19 spalio 2016 - 08:16
Dar akcija tam tam tikrų brandų vaikams Baby Special- 10% Off Select Brands 4u.gif
Atsakyti
Chlorella stipriai atpiginta 4u.gif
Vitaminas D3 100 tbl, 2.68 Eur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 10 18, 16:28)
Sveikos, norėjau paklausti ar tai normalu. Iš iherb siuntinys išsiųstas rugsėjo 21 d, pagal jų numerį rodo, kad į Vilnių gautas spalio 6 d. Pašte nėra, šiandien vėl specialiai užėjau paklausti. Žinau, kad dar kažkas prieš porą dienų rašė, kad lygiai taip pat, nuo spalio 6 d negauna siuntinio, nors jis kaip ir jau Lietuvoj. Realiai jei aš negausiu siuntinio, tai iherb net negaliu rašyti, nes jie mato, kad mano šalį pasiekė? Ir kur tas mano siuntinys gali nuo spalio 6 d būti? Jau neramu darosi verysad.gif

pasižiūrėjau, kad ir mano nuo spalio 6 d. Vilniuje guli. Jau kažkada taip buvo, kai daug kas ilgai negavo vienos dienos siuntinio, o paskui kai paleido, tai 2-3 dienų laikotarpyje visos ir gavom, gal ir dabar bus panašus atvejis. Kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 10 19, 12:10)
pasižiūrėjau, kad ir mano nuo spalio 6 d. Vilniuje guli. Jau kažkada taip buvo, kai daug kas ilgai negavo vienos dienos siuntinio, o paskui kai paleido, tai 2-3 dienų laikotarpyje visos ir gavom, gal ir dabar bus panašus atvejis. Kantrybės 4u.gif

Ir maniškis Vilniuj guli spalio 6 d. pirkimo siuntinukas ax.gif
Lauksim kada padalins biggrin.gif
Atsakyti
Dar viena akcija Extra 20% off the entire selection of: Gummies 4u.gif
Atsakyti
Laba, atėjau moteriško patarimo. Jau kelintas ciklas, ciklo vidury prasideda tepliojimai. Buvau pas ginekologę, apžiūrėjo, atliko echoskopiją. Viskas tvarkoj. Ovuliacinis pakraujavimas. Jei trukdo gyventi - gerti kontraceptikus. Gyvent trukdo, bet kontraceptikų nenoriu.
Gal kas turėjot panašių problemų ir vartojot kokius papildus?
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2016 10 19, 13:14)
Laba, atėjau moteriško patarimo. Jau kelintas ciklas, ciklo vidury prasideda tepliojimai. Buvau pas ginekologę, apžiūrėjo, atliko echoskopiją. Viskas tvarkoj. Ovuliacinis pakraujavimas. Jei trukdo gyventi - gerti kontraceptikus. Gyvent trukdo, bet kontraceptikų nenoriu.

manau, kad padės http://www.iherb.com...-Capsules/10783
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2016 10 19, 13:14)

Nakvisu alieju pabandykit, Primrose oil, man labai nuo tokiu dalyku padeda, plius gerokai PMS skausmus sureguliuoja
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2016 10 19, 14:14)

Gimdyt reikia. Man padėjo rolleyes.gif
Atsakyti