Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

Sveikos, norėjau paklausti ar tai normalu. Iš iherb siuntinys išsiųstas rugsėjo 21 d, pagal jų numerį rodo, kad į Vilnių gautas spalio 6 d. Pašte nėra, šiandien vėl specialiai užėjau paklausti. Žinau, kad dar kažkas prieš porą dienų rašė, kad lygiai taip pat, nuo spalio 6 d negauna siuntinio, nors jis kaip ir jau Lietuvoj. Realiai jei aš negausiu siuntinio, tai iherb net negaliu rašyti, nes jie mato, kad mano šalį pasiekė? Ir kur tas mano siuntinys gali nuo spalio 6 d būti? Jau neramu darosi verysad.gif
Atsakyti
Kiek galima jums visoms kartoti? Gal įrašykite tą info temos pradžioje ar panašiai?
Visi skundai dėl blogo pašto darbo rašomi į rrt.lt, ten jie tegu ir aiškinasi kur tas paštas siuntinius "suvalgo", ypač registruotus.
Be to, būtina palaukti bent 2 mėnesius nuo pirkimo momento, o tik tada skųsti, kad pašte lt nusėdo ir jie negrąžina.

QUOTE(ivetacom @ 2016 10 18, 11:36)
Aciu labai *Meg* 4u.gif  Greiciausiai Iherb tikrai cenzuruoja atsiliepimus, jei tokia skirtinga informacija.

tikrai taip. Manau, kad prie to savo purvinus pirštelius pridėjo tradicinė medicina ir jų asociacijos, ta Food........ Vadinasi, ėmė sekti iherbą ir neleisti, kad jame būtų medicininės tematikos informacijos. Esu mačiusi kaip žmonės aprašo savo gydymo planą, diagnozę ir ką vartoja, ką rekomendavo medikai (aišku - natūropatai, o ne tie tradiciniai kliurkos). O dabar neleidžia net minėti medicininių terminų (bent jau man). Raįšo, kad review peržiūrima ir bus patvirtinta, bet niekaip nepatvirtina. O jei tiesiog pakeiti į: geras papildas, rekomenduoju - iš karto patvirtina.
Bet manau, kad rusams ar kita ne anglų kalba vis dar leidžia rašyti, tai jų review beliks naudingos

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 18, 16:39)
Kiek galima jums visoms kartoti? Gal įrašykite tą info temos pradžioje ar panašiai?
Visi skundai dėl blogo pašto darbo rašomi į rrt.lt, ten jie tegu ir aiškinasi kur tas paštas siuntinius "suvalgo", ypač registruotus.
Be to, būtina palaukti bent 2 mėnesius nuo pirkimo momento, o tik tada skųsti, kad pašte lt nusėdo ir jie negrąžina.

Tiesą sakant aš net nežinau ar tai blogas pašto darbas, gal tai normalu tokie laiko tempai muitinėj, net nežinau kur, tiesiog paklausiau ar tai normalu. Bet paskaičiau kelis psl atgal, pamačiau, kad tokių kaip aš laukiančių pilna. O siuntinys, bent jau man pašte pasakė, kad neregistruotas, čia tiesiog pats Iherb turi savo sekimo numerį, o kai atkeliauja į Lietuvą, lietuviai nieko nebeseka. Kas belieka, toliau lauksiu.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 18, 13:26)
Ačiū, iš čia ir žiūrinėjau. Dar apie šiuos galvoju, gal užsakyt ax.gif .

Berods tokius mačiau maxej prie sporto prekių
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 10 18, 16:49)
Tiesą sakant aš net nežinau ar tai blogas pašto darbas, gal tai normalu tokie laiko tempai muitinėj, net nežinau kur, tiesiog paklausiau ar tai normalu. Bet paskaičiau kelis psl atgal, pamačiau, kad tokių kaip aš laukiančių pilna. O siuntinys, bent jau man pašte pasakė, kad neregistruotas, čia tiesiog pats Iherb turi savo sekimo numerį, o kai atkeliauja į Lietuvą, lietuviai nieko nebeseka. Kas belieka, toliau lauksiu.

Paskambinau į paštą, man pasakė, kad jei aš sistemoje matau, kad mano siuntinys atvykęs spalio 6 d, tai nereiškia, kad tikrai taip yra. Anot kalbėjusios darbuotojos, čia tik preliminarus sekimas, tiesiog jų siuntimo į LT planas ir reisai. Nes jei neregistruotas siuntinys, tai jo niekas neskanuoja ir negali mayti kur jis yra. Bet kokiu atveju belieka laukti, nors labai labai labai reikia man to siuntinio kuo greičiau verysad.gif
Atsakyti
Aš tai sesutei nupirkau šiuos multivitaminus: Multivitaminai sesutei jiems dabar jau nebe nuolaida, bet nuolaida būna dažnai. Rašo, kad laimėję multivitaminų apdovanojimus. Nu pagal sudėtį tikrai klausimų nekyla. Sau irgi gal pirksiu. Patiko tai, kad su probiotikais ir t.t. Ir kaina nėra bendrai paėmus didelė ax.gif Su nuolaida kai būna netgi pigūs.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 10 18, 17:15)
Paskambinau į paštą, man pasakė, kad jei aš sistemoje matau, kad mano siuntinys atvykęs spalio 6 d, tai nereiškia, kad tikrai taip yra. Anot kalbėjusios darbuotojos, čia tik preliminarus sekimas, tiesiog jų siuntimo į LT planas ir reisai. Nes jei neregistruotas siuntinys, tai jo niekas neskanuoja ir negali mayti kur jis yra. Bet kokiu atveju belieka laukti, nors labai labai labai reikia man to siuntinio kuo greičiau verysad.gif

Nu bet ką jos ten šneka doh.gif Registruotas tas siuntinys ir ne pats iHerbas siunčia, o kurjerių kompanija (dhl global mail), ir trackingas iki Lietuvos yra, kur matosi tarpinės stotelės - tiksliai kur ir kada siuntinys buvo (reiškia, yra numeris ir jis skanuojamas). Man tik absoliučiai nesuprantama, kodėl atkeliavus į Lietuvą registruoto siuntinio trackingas yra nutraukiamas g.gif Ar čia kokios sutarties tarp dhl global mail ir Lietuvos pašto trūksta, ar dar kokios kitos priežastys?...

Šiaip, Kaira, ar irgi iš tų, kur laukiu spalio 6 d. Lietuvos muitinėje nusėdusio siuntinuko... Sakiau, šią savaitę dar kantriai palauksiu, o kitą, jei dar nebus, irgi imsiu skambinėt ir kelt klausimus.
Atsakyti
Šiaip tai kiekvieno siuntinio atskirai niekas neskenuoja. Nuskenuoja pačioje pradžioje ir sudeda į maišą ar kitokį konteinerį su kitais siuntiniais. Tas maišas ar kitoks konteineris gauna savo lipduką, kuris sujungiamas su siuntinių, esančių jame, lipdukais. Tad kiekvienoje stotelėje (taip pat ir Lietuvoje) skenuojamas tik tas bendras lipdukas, o siuntinio gali realiai ten ir nebebūti. Tai jei konteineris atvyko į Lietuvą, jūs matote, kad ir jūsų siuntinys Lietuvoje, bet toliau jo kelias matomas tik tada, jei atskirai jis nuskenuojamas ir išsiunčiamas į jūsų paštą.
Atsakyti
Dėl siuntų - pagal iherbo ir LT sekimo numerius siuntos kurį laiką "ore kabo". Mano rugsėjo 27d. siuntinys pagal iherbo sekimo numerį Lietuvoj atsidūrė spalio 10d (rašo kad Vilniaus PSD), o šiandien gavau laišką iš muitinės dėl siuntinio deklaravimo (suma buvo 21.93EU). Pagal LT sekimo numerį, siunta Rodiūnos kelio siuntų skirstymo skyriuje gauta spalio 15d. O kur tas 5d buvo ir kas už jas atsakingas, tai neaišku.
Atsakyti
Dabar visam skyriui Bath-Beauty , o jį sudaro apie 8000 prekių (muilai, šampūnai, eteriniai aliejai ir dar nnn visko) taiko 10% NUOLAIDĄ 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Rašo, kad nuolaida galios iki spalio 26 dienos, bet kas žino, gal vėl tuoj kažką pakeis smile.gif , taigi paskubam! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 10 18, 19:13)
Dėl siuntų - pagal iherbo ir LT sekimo numerius siuntos kurį laiką "ore kabo". Mano rugsėjo 27d. siuntinys pagal iherbo sekimo numerį Lietuvoj atsidūrė spalio 10d (rašo kad Vilniaus PSD), o šiandien gavau laišką iš muitinės dėl siuntinio deklaravimo (suma buvo 21.93EU). Pagal LT sekimo numerį, siunta Rodiūnos kelio siuntų skirstymo skyriuje gauta spalio 15d. O kur tas 5d buvo ir kas už jas atsakingas, tai neaišku.

Tai gali buti, kad siuntinys papuole i Vilniaus PSD, t.y. i Rodunios kelia, o ten kol kijo rusiavimo priejo rankos uztruko 5 dienas, ir tada jau registravo, kad jis paste atsirado 15d. Su kitom siuntom pvz. is Vokeitijos, Rodunios kelyje prabuna savaite, nors iki jos atkeliauja per 2 dienas,ir paskui is Rodunios iki mano pasto Vilniuje irgi per 2 dienas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 18, 20:36)
Tai gali buti, kad siuntinys papuole i Vilniaus PSD, t.y. i Rodunios kelia, o ten kol kijo rusiavimo priejo rankos uztruko 5 dienas, ir tada jau registravo, kad jis paste atsirado 15d. Su kitom siuntom pvz. is Vokeitijos, Rodunios kelyje prabuna savaite, nors iki jos atkeliauja per 2 dienas,ir paskui is Rodunios iki mano pasto Vilniuje irgi per 2 dienas doh.gif

o ko jiems skubėti dirbti? gi ne nuo darbo rezultatų atlygį gauna cool.gif
Atsakyti