Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

QUOTE(AuroraBO @ 2016 10 18, 10:10)
Kas nori pabandyti Madre labs kavos ir kakavos  dviejų rušių mėginėliai gera kaina, 3 pokeliai http://www.iherb.com...-sample-packets o kas jau bandė ir patinka galima pirkti kiek nori, beje perkant daugiau nei 1 rinkinį, duoda papildomą nuolaidą ir pokelio kaina išeina 29 centai, pigiau gaunasi nei pilna dėžutė. Galiojimas iki 2017 m. birželio

O kaip jos skonis?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 10 18, 10:29)
O kaip jos skonis?

Kaip kakavos bet su prieskoniais, reikia bandyti, nes vieniems patinka, kitiems ne. Man tai su erškėčiais nepatiko, kažkaip nesiderina kakava ir rūgštus prieskonis ax.gif O kavos tai neprisimenu skonio, kažkada bandžiau mėginėlį, gerti galima, bet gal daugiau dėl naudos , o ne dėl skonio rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt patarti kokių stipresnių vitaminų 25 metų pasilpusiai mwrginai. Tokiam amžiuj visiškai nuvargus.... rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2016 10 18, 10:36)
Kaip kakavos bet su prieskoniais, reikia bandyti, nes vieniems patinka, kitiems ne. Man tai su erškėčiais nepatiko, kažkaip nesiderina kakava ir rūgštus prieskonis ax.gif O kavos tai neprisimenu skonio, kažkada bandžiau mėginėlį, gerti galima, bet gal daugiau dėl naudos , o ne dėl skonio rolleyes.gif

Bandžiau visus mėginukus,fe fe fe, nebent sveika
Atsakyti
[quote=Maja Di,2016 10 18, 10:50]
Gal galėtumėt patarti kokių stipresnių vitaminų 25 metų pasilpusiai mwrginai. Tokiam amžiuj visiškai nuvargus.... rolleyes.gif

Manau kad pati neblogai žinai mirksiukas.gif
Mano dukra vyrui ir sau perka tokios sudėties papildus. Sako kad vyrui tikrai padeda. Turi daugiau energijos. Manau kad ir man reiks užsisakyti ir pagerti.

Q 10
Atsakyti
QUOTE(*Meg* @ 2016 10 18, 07:43)
jei suprantate rusiškai tai čia atsiliepimas apie tai https://www.youtube....h?v=AsIezBjQy-Q

Aciu labai *Meg* 4u.gif Greiciausiai Iherb tikrai cenzuruoja atsiliepimus, jei tokia skirtinga informacija.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 18, 10:50)

Aš tai jei dabar reikėtų, iš sports-special su 15 proc. nuolaida rinkčiausi http://www.iherb.com...mization-system dar kokių amino rugščių kompleksą.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 10 18, 11:52)
Aš tai jei dabar reikėtų,  iš sports-special su  15 proc. nuolaida rinkčiausi http://www.iherb.com...mization-system dar kokių amino rugščių kompleksą.

Ačiū, iš čia ir žiūrinėjau. Dar apie šiuos galvoju, gal užsakyt ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 10 18, 11:36)
Aciu labai *Meg* 4u.gif  Greiciausiai Iherb tikrai cenzuruoja atsiliepimus, jei tokia skirtinga informacija.

Kad cenzūruoja, tai faktas. Bet visos paslaugas teikiančios internetinės įmonės pirma cenzūruoja atsiliepimus. Tada tik patalpina į savo puslapį. Taip kad čia nieko neturėtų stebinti. Tik man keista, kad stambi internetinė parduotuvė gali pardavinėti kenksmingus produktus unsure.gif . Gal jie neturi to stebuklingo ,,oi,ai''. Bet nereikia būt jau tokiam naiviam ir tikėti atsiliepimais. O kad kenksmingi.....
Visų pirma kažką perkant, reikia ne tik atsiliepimus peržvelgti ir realiai įvertinti, bet pažiūrėti į sudėtį. Nes kas vienam tinka, kitam gali sukelti alergiją.
Tarp kitko pažiūrėjau iherb atsiliepimus rusų kalba, tai yra ir blogų atsiliepimų. Ne vien geri. Tai gal cenzūruoja ne dėl blogų atsiliepimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 18 spalio 2016 - 12:13
Man iherb jau grazino pinigus uz dingusi siuntini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 18, 12:52)
Man iherb jau grazino pinigus uz dingusi siuntini 4u.gif

Bent nuostolio neturėsi 4u.gif
Atsakyti
Nu as jau kita uzsisakinejau su baime, kad vel piniga dings, tai uz mazesne suma. Dabar mastau ka cia daryti unsure.gif bijau uzsisakinet, kol kas visko turiu, paziuresiu, gal tiesiog veliau per kita siunteja bandysiu uzsakinet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 18, 12:26)
Ačiū, iš čia ir žiūrinėjau. Dar apie šiuos galvoju, gal užsakyt ax.gif .

Silpnoki,kai kurie net 100 proc. nesiekia
Atsakyti