Skaitau jūsų diskusijas ir stebiuos "sąmokslo teorijom"
Tikrai nemanau, kad mūsų (LT) pašte dirbantys drįstų vogti - ne tie laikai.
Esu gavus visus alei vieno siuntinius ir su kosmetika, ir su papildais, ir su prieskoniais, ir etc.
Kodėl kai ne kurios iškart nori perkąst gerklę mūsiškiams, nebūdamos tikros, kad siuntiniai "netyčia" nenukeliavo ne tuo adresu, pvz., į Afriką. O kai siuntinys neregistruotas, tai ką nors įrodyt - nulis galimybės.
QUOTE(Austutesmama @ 2016 10 15, 17:33)
Reikia 6 metu vaikui cinko. Gal kas parekomenduotu koki? buciau labai dekinga
as saviskiui ko gero imciau si cinka
Na suabejoti lietuviu pastininku sazine vercia irasai, kad siuntos perduotos Vilniaus PSD Aisku, gali ir netikrines fiziskai DHL tuos irasus padaryt. Ir del to ir laukiu du menesius pries skundus rasant, kad butu laiko grizti siuntai is Zimbabves. Tikrai ilgai neprisileidau minties, kad kazkas galejo tiek ju pavogti. Bet tiesiog taip palikti, jei siuntos neateis, manau yra tikrai negerai. Siaip tai as is visos sirdies noreciau klysti, kad cia musiskiu darbas bet net ir is pazistamu pazistamu esu girdejus, kad paste yra ir parevizuojanciu siuntas. Kartais (cia jau ne konkreciai apie siuntas paste) Lietuvoj tokie dalykai deja dar vyksta ir su vadovybes zinia.
Nebetersiu temos bedavonem jei rasiu koki siulo gala, pasidalinsiu su kitom, gal kam pravers
Nebetersiu temos bedavonem jei rasiu koki siulo gala, pasidalinsiu su kitom, gal kam pravers
QUOTE(Borzika @ 2016 10 15, 19:03)
Skaitau jūsų diskusijas ir stebiuos "sąmokslo teorijom"
Esu gavus visus alei vieno siuntinius ir su kosmetika, ir su papildais, ir su prieskoniais, ir etc.
Kodėl kai ne kurios iškart nori perkąst gerklę mūsiškiams, nebūdamos tikros, kad siuntiniai "netyčia" nenukeliavo ne tuo adresu, pvz., į Afriką. O kai siuntinys neregistruotas, tai ką nors įrodyt - nulis galimybės.
Tik jau nereikia. Šiaip asmeniškai vienu mano adresu, kuriuo anksčiau gyvenau, dirbo apsivogusi moteris. Tik tiek, kad ji buvo apsivogusi parduotuvėje dirbdama. Bet vėliau priėmė į paštą. Jai pretenzijų neturiu, matyt pasimokė, bet faktas, kad anksčiau yra apsivogusi.
O jei skaitote spaudą, tai laikas nuo laiko vis rasite istorijų kaip kokia buhalterė sau dar vieną algą papildomą vedėsi ar dar kas nors ką nors kombinavosi.
Be to, konkrečiai dėl pašto, tai jau seniai internetas mirgėjo dėl Kauno centrinio pašto. Skundais pritvinkęs apsčiai. Dabar gal paieškojus, dar daugiau rastųsi.
QUOTE(Linni @ 2016 10 15, 19:12)
Nebetersiu temos bedavonem
Mano žinutė tikrai nebuvo asmeniškai Jums adresuota
Faktas, kad yra kažkur spraga tarp iherb ir LT, bet vienareikšmiškai teigti, kad ta "juodoji skylė" skylė yr LR, tikrai negalima.
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 15, 11:50)
Nu žinokit rimtai svarstau EM pudrą pirktis čia, Lietuvoje. Permokėsiu kelis eurus, bet ramiai miegosiu. Įtampa kenkia labiau. Nes nelabai daugiau žinau už panašią kainą kitos pudros su drėkikliais, aliejukais, kaip pvz. jojoba. Ebay pirkti irgi rizikinga, visko ten būna, nors būna, kad kartais kuri suvilioja pagal ingredientus.
Papildyta:
Drąsuolė su arganu pirkti, po to, kai aiškinamės dabar detektyvus su kosmetika
Papildyta:
Drąsuolė su arganu pirkti, po to, kai aiškinamės dabar detektyvus su kosmetika
O tai jei ne global siuntima rinktis o brangesnu DHL expres , ar vis vien pagal siuntimo nr tik iki LT galima stebeti siuntini?
QUOTE(Austutesmama @ 2016 10 15, 17:33)
Reikia 6 metu vaikui cinko. Gal kas parekomenduotu koki? buciau labai dekinga
Vaikui jei reikia konkrečiai cinko, tai šį: cinką
Kol neturiu, duodu dar šį. Sako skanus, bet vienas iš vaikų jau atsisako:
Cinką
bet tik kol neturiu.
Mes turėjom dar šitą: čiulpiamą cinką
vaikai nevalgė ir sakė, kad šlykštu.
Ir tikrai, daugelis tų amerikietiškų vitaminų čiulpiamų, yra per saldūs mūsų ir mūsų vaikų lietuviškam skoniui.
Aš irgi esu skaičius apie paštus, kur dingsta siuntiniai. Tam tikri, atseit, paštai. Galima pagooglint. Forumuose rašo. Nors tikėti tikrai nesinori. Taip, kai neregistruota Lietuvos respublikoje, įrodyt galimybės praktiškai jokios. Netgi kai ir registruota įrodyt sunku.
Sambucol tabletėms nuolaida:
http://www.iherb.com...t-Tablets/68252
http://www.iherb.com...t-Tablets/68252
QUOTE(čikibari @ 2016 10 15, 20:09)
Rekomenduokite vitaminą C. Ačiū
Madre-Labs-Madre-C-Whole-Food-Vitamin-C-Complex akcija dabar jam
Paradise-Herbs-Camu-Camu
Nature-s-Way-Alive-Fruit-Source-Vitamin-C
Sios dienos krepsiukas . Nors balzamu dar turiu, bet gi kaip neimti jei pusvelciui
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 15, 10:50)
O ka išsiaiskinot? Matyt kažka praleidau. Kur galima paskaityti jusu diskusijas.