Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

Nu žinokit rimtai svarstau EM pudrą pirktis čia, Lietuvoje. Permokėsiu kelis eurus, bet ramiai miegosiu. Įtampa kenkia labiau. Nes nelabai daugiau žinau už panašią kainą kitos pudros su drėkikliais, aliejukais, kaip pvz. jojoba. Ebay pirkti irgi rizikinga, visko ten būna, nors būna, kad kartais kuri suvilioja pagal ingredientus.
Papildyta:
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 10 15, 11:43)
Tikrai merginos, visur kur dingę pas jus kosmetika! Arba šiaip universaliai panaudojami dalykai. 
Mano naujas krepšelis su arganais: http://www.iherb.com...mp;rcode=DWB851

Drąsuolė su arganu pirkti, po to, kai aiškinamės dabar detektyvus su kosmetika ax.gif
Atsakyti
Tie katrie vagia nežinotų ką su juo daryti. Mano paštas labai mažiukas. Man viską atneša į namus. Nieko tokio nėra dar buvę.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 10 15, 11:55)
Tie katrie vagia nežinotų ką su juo daryti. Mano paštas labai mažiukas. Man viską atneša į namus. Nieko tokio nėra dar buvę.

As tai esu tikra, kad jei tai pastas, tai tuomet ne mano pasto skyrius, o Rodunios kelio juodoji skyle.
Lauksiu ka parasys DHL, tada parasysiu Lietuvos pastui rastu skunda, parasysiu Iherbui. O tada tikriausiai delfiui blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linni @ 2016 10 15, 11:00)
As tai esu tikra, kad jei tai pastas, tai tuomet ne mano pasto skyrius, o Rodunios kelio juodoji skyle.
Lauksiu ka parasys DHL, tada parasysiu Lietuvos pastui rastu skunda, parasysiu Iherbui. O tada tikriausiai delfiui  blink.gif  unsure.gif

Kai negavau to et aliejaus, jis buvo persiųstas atgal, rašiau jiems (post.lt puslapyje forma yra) skundą. Reakcijos buvo 0. Net nesiteikė atsakyti. Galėjo gi nors kažką. Post.lt puslapyje rašo, kad susisiekt turi per porą savaičių po skundo pateikimo (kažkas tokio), ar mėnesį. Nurodyti laikai kiek nagrinėjami skundai, užklausos. Nėra sekimo numerio - esi laisvas nuo įrodymo. Matyt tokia filosofija. Juk jei kažkas ir pavogtų kažką, kaip tu be tracking number įrodysi. Labai įdomu kaip tokiu atveju vyktų/vyksta kontrolė. Sekimo nr. nėra - viskas. Čia ne iherbo bėda. Su iherbu yra viskas gerai. Negerai su tolesnėmis grandimis. Užjaučiu jus, liūdna ir pikta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 15 spalio 2016 - 11:16
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 10 15, 12:15)
Kai negavau to et aliejaus, jis buvo persiųstas atgal, rašiau jiems (post.lt puslapyje forma yra) skundą. Reakcijos buvo 0. Net nesiteikė atsakyti. Galėjo gi nors kažką. Post.lt puslapyje rašo, kad susisiekt turi per porą savaičių po skundo pateikimo (kažkas tokio), ar mėnesį. Nurodyti laikai kiek nagrinėjami skundai, užklausos. Nėra sekimo numerio - esi laisvas nuo įrodymo. Matyt tokia filosofija. Juk jei kažkas ir pavogtų kažką, kaip tu be tracking number įrodysi. Labai įdomu kaip tokiu atveju vyktų/vyksta kontrolė. Sekimo nr. nėra - viskas. Čia ne iherbo bėda. Su iherbu yra viskas gerai. Negerai su tolesnėmis grandimis. Užjaučiu jus, liūdna ir pikta.

Tokiu atveju belieka informuoti rrt.lt, jei netikėtai pvz. ima dingti siuntiniai kažkuriame pašte (kad ir neregistruoti). Jie tikrai atsakys. Galima prašyti patikrinti ar neatsirado naujas darbuotojas tame pašte ir pan.
Vis šis tas. Aišku, neatitemps jo pas jus aiškintis, bet pašto darbuotojai žinos, kad yra reaguojama, kad yra kažkokia kontrolė ir pan. Niekam nemalonu gauti skundus. Didesnė įtampa po to vagiui vogti, jei vagia. Žodžiu, vistiek geriau kažką daryti nei visiškai nieko.
Atsakyti
QUOTE(Linni @ 2016 10 15, 12:00)
Lauksiu ka parasys DHL, tada parasysiu Lietuvos pastui rastu skunda, parasysiu Iherbui. O tada tikriausiai delfiui  blink.gif  unsure.gif

Na nežinau, prieš savaitę gavau siuntą su tušu ir prieskoniais, dar prieš kelias dienas su pudra ir eteriniu aliejum. Niekas nedingo, tfu, tfu. Manau čia paštas jūsų kaltas. Jau tikrai virš 100 siuntinių iš iherbo siunčiausi, nė vienas nedingo. Nei vienai draugei, nei sesei kitame mieste taipogi.
Mano naujas krepšelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 15 spalio 2016 - 12:31
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 15, 13:00)
Na nežinau, prieš savaitę gavau siuntą su tušu ir prieskoniais, dar prieš kelias dienas su pudra ir eteriniu aliejum. Niekas nedingo, tfu, tfu. Manau čia paštas jūsų kaltas. Jau tikrai virš 100 siuntinių iš iherbo siunčiausi, nė vienas nedingo. Nei vienai draugei, nei sesei kitame mieste taipogi.
Mano naujas krepšelis

Zinokit, gal as perdaug gerai galvoju apie kitu zmoniu sazines reikalus, bet na sunku man patiket. Pazista jos mane seniai is veido, kiek is kinieciu ar kokiu freebiu esu uzsakinejus, viskas iki smulkmenu iki siol ateidavo. Buna einu i parduotuve (pastas parduotuves patalpose), tai jau kviecia vardu ir mojuoja, kad uzeiciau, kazkas vadinas yra atkeliave.

O kad ner ne paste vietiniam, o skirstymo departamente dinge kitiems, tai gal tiesiog nepataike butent ant kazkokio vieno ilgapirscio. Mano siuntos visos gal butent tam pakliuvo.. Kaip ten sako rusai, kiekvienoj seimoj po.. Nes tarkim 09.22 uzsakyma viena gavau 10.08, atejo be problemu. Butinai rasysiu pastui, rrt, as darbe tiek skundu prirasau, kad toki supilsiu, jog tikrai nedris neatrasyti. ax.gif Ir mano tikslas jau matyt bus nebe siuntas atgauti, o padeti, kad daugiau tokie dalykai nesikartotu. Siuntu tracking info leidzia nustatyti tikslia diena, valanda ir minute, kada siuntos perduotos Vilniaus psd, tad manau norint tikrai galima kazka patikrinti, koks darbuotojas jas prieme ir tt. Na o jei yra nesaziningas ilgapirstis, juo juk vis tiek pasirupins ir karma ax.gif

Viltis durniu motina, bet tikiuos, o gal gi dar ir neprireiks viso to. Vienos siuntos kol kas 1,5 men tik nuo issiuntimo, kitu - menuo praejes. Tiesiog keista, kad daug velesnes jau atkeliauja. Gal gi kaip su bagazu buna, isskrido i Tailanda ar Turkija pasivazinet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linni: 15 spalio 2016 - 13:48
parekomenduokit lūpų blizgesį ax.gif
Atsakyti
Mano pasto skyrius Didlaukio gatveje, labai gerai dirba, dingimas paskirstymo punkte, Rodunios kelyje. Siaip merginos, jei yra galimybe siustis is UK, tai reikia tada is ten ir siustis dauguma dalyku, jei aisku kaios tokios pacios. O parvezima organizuotis per perku Anglijoje, jie suteikia adresa UK, juo atsiuncia prekes (siuntimas iseina pigesnis), o tada pagal svori susimoki uz atvezima i Lt iki namu duru, jei nori. Siaip daugeliu atveju greiciau ir pigiau, nei JAV 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 10 15, 17:14)
parekomenduokit lūpų blizgesį  ax.gif

turiu iš Pacifica, man patiko Pacifica, Enlightened Gloss, Nourishing Mineral Lip Shine, Pink Coral, 0.10 oz (2.8 g)
user posted image
Atsakyti
Reikia 6 metu vaikui cinko. Gal kas parekomenduotu koki? buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 15, 17:23)
Mano pasto skyrius Didlaukio gatveje, labai gerai dirba, dingimas paskirstymo punkte, Rodunios kelyje. Siaip merginos, jei yra galimybe siustis is UK, tai reikia tada is ten ir siustis dauguma dalyku, jei aisku kaios tokios pacios. O parvezima organizuotis per perku Anglijoje, jie suteikia adresa UK, juo atsiuncia prekes (siuntimas iseina pigesnis), o tada pagal svori susimoki uz atvezima i Lt iki namu duru, jei nori. Siaip daugeliu atveju greiciau ir pigiau, nei JAV 4u.gif

Kur čia būtų info platesnė apie tai? Nesu apie tai dar girdėjusi.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti