As irgi jau gavau siuntini, kuris Lietuva pasieke spalio 6.
Bet nesu gavusi tu, kurie Lietuva pasak sistemos pasieke rugsejo 15, rugsejo 23 (du siuntiniai), rugsejo 29. Vyro vardu rugsejo 29 d Lietuva pasiekusios siuntos irgi ner. Pastui skambinta ir rasyta n kartu, nieko nezino; su muitines deklarantais irgi susisiekiau, jie mano siuntu nera sulaike. Dabar dar amerikietiskam DHL parasiau, bet itariu jau, koks bus atsakymas. Kazkokia nesamone, uzknisa.. Savo pasto skyriaus moterelem tai 100 proc pasitikiu. Vakar darkart viska isieskojo ten jos. Itariu, kad net ir ne Lietuvoj realiai siuntiniai gali buti. Tik ar sugris jie i Lietuva, stai kur klausimas. Viso penkiu ner, kurie jau kaip ir turejo buti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 14, 17:36)
Aš šiandien lapuką gavau to, kuris nuo spalio 3 d. Vilniuje jau buvo .
as taip pat atsiemiau spalio 3 d. pirkta krepseli.
su Now Foods, Organic Essential Oils, Tea Tree - PRLEIDO
taip pat atejo vaikui cinkas
http://uk.iherb.com/...0-Animals/16944
paragavom - lengvo neikyraus vos salsteleje apelsinu/mandarinu skonio. Patiko.
- - -
Vaikui ziauriai nepatinka - sie vitaminai - :/
http://uk.iherb.com/...***-Bears/24315
- - -
Sita saldainuka duodu vaikui iseinant i mokykla ciulpdamas keliauja.
http://uk.iherb.com/...5-Lozenges/4260
Taip pat laukiu cia pagirto Now Foods, L-OptiZinc - lai budi vaistineleje.
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 14, 15:58)
O idomu ar paaugliui padetu tie saldainiai, ar cinkas nuo spuogu? Siaip daviau jam nakvisu aliejaus, tai oda labai susitvarke, bet kadangi nakvisoveikia hormoniskai, tai nenoriu ilgai duoti, ypac brnados metu.
Saldainiai tie nuo peršalimo, viename saldainyje yra 33 procentai paros normos. Jei paauglys linkęs į spuogus, gal ir gali padėti cinkas. Skaičiau, kad neva pas spuoguotus žmones dažnai būna cinko deficitas organizme. Bet taip pat daug įspėjimų, kad ir nepadauginti. Gal būtų galima cinko pikolinatą. Paskaitykit atsiliepimus po juo, pačiame iherb puslapyje, rašo paauglių mamos. Alchemie, taip pat iš kitų temų atsimenu, kad jūsų vaikas turi kitų bėdų. Dėl tų bėdų, atseit cinkas vaidina irgi rolę. Bet aš bijau taip kažką rekomenduoti, pati esate rašiusi, kad jūsų vyras gydytojas. Aš nuo spuogų geriu . DIM Neapsikentusi ėmiau jį gerti užvakar vėl. Niekas nuo jų nėra TAIP padėjęs. Bet tikrai nežinau ar jį galima jūsų atveju. Jį geria ir vyrai, tie, kurie sportuoja, dėl kažko, susijusio su raumenimis, (neatsimenu dėl ko), bet ar dėl spuogų jiems galima tikrai nežinau.
QUOTE(zvible @ 2016 10 14, 16:55)
sveikos, gavau siandien savo siuntinuka su priemone nuo kirmeliu http://www.iherb.com...r...p=2&revl=ru sakykit, kaip dabar ji teisingai dozuoti vaikam, kuriems 2 ir 5 metai?po 10 dienu daryti pertrauka ir vel vartot ar tu 10 dienu ir uztenka?busiu labai dekinga kas tiksliai parasys!
Po 10 dienu pertrauka savaitei ir vel geriat savaite. Bet jie kartūs, kazin ar gers vaikai. O del dozavimo visada svori reikia rasyti o ne amziu.
QUOTE(AuroraBO @ 2016 10 14, 18:32)
Po 10 dienu pertrauka savaitei ir vel geriat savaite. Bet jie kartūs, kazin ar gers vaikai. O del dozavimo visada svori reikia rasyti o ne amziu.
16kg ir 26kg. bandysiu su sultim maisyt, gal gers.o jei ne - pati sugersiu:)
QUOTE(zvible @ 2016 10 14, 17:36)
16kg ir 26kg. bandysiu su sultim maisyt, gal gers.o jei ne - pati sugersiu:)
O tai tikrai tokiam mažam reikia? Gal tyrimai reikia pirma padaryti.
Vietoj suaugusiu (28-56 drops) mažajam 10-15 lašų , didesniam nuo 15 iki 30 lašų po tris kartus per dieną.
QUOTE(Linni @ 2016 10 14, 17:06)
As irgi jau gavau siuntini, kuris Lietuva pasieke spalio 6.
Bet nesu gavusi tu, kurie Lietuva pasak sistemos pasieke rugsejo 15, rugsejo 23 (du siuntiniai), rugsejo 29. Vyro vardu rugsejo 29 d Lietuva pasiekusios siuntos irgi ner. Pastui skambinta ir rasyta n kartu, nieko nezino; su muitines deklarantais irgi susisiekiau, jie mano siuntu nera sulaike. Dabar dar amerikietiskam DHL parasiau, bet itariu jau, koks bus atsakymas. Kazkokia nesamone, uzknisa.. Savo pasto skyriaus moterelem tai 100 proc pasitikiu. Vakar darkart viska isieskojo ten jos. Itariu, kad net ir ne Lietuvoj realiai siuntiniai gali buti. Tik ar sugris jie i Lietuva, stai kur klausimas. Viso penkiu ner, kurie jau kaip ir turejo buti
užjaučiu, nelinksma
būtinai herbą informuokite. Ne paypalu mokėjot? Aš tik paypalu dabar moku
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 14, 18:16)
užjaučiu, nelinksma
Aciu. Nepykit, kad skundziuos, noris kazkam pasipasakot.
Neturiu paypal'o. Ir pati kalta reikia susikurt saskaita. Kazkaip nesitikejau, kad tokiais mastais galetu dingti siuntos..
Iherbui irgi parasysiu, kai du menesiai sueis, bet ne todel, kad tikeciausi is ju kazka atgauti, - jei butu grize pas juos siuntos, tai patys pranestu.. O bet taciau gal per dvi savaites ims ir atsiras dar
QUOTE(Linni @ 2016 10 14, 18:31)
Aciu. Nepykit, kad skundziuos, noris kazkam pasipasakot.
Neturiu paypal'o. Ir pati kalta reikia susikurt saskaita. Kazkaip nesitikejau, kad tokiais mastais galetu dingti siuntos..
Iherbui irgi parasysiu, kai du menesiai sueis, bet ne todel, kad tikeciausi is ju kazka atgauti, - jei butu grize pas juos siuntos, tai patys pranestu.. O bet taciau gal per dvi savaites ims ir atsiras dar
Viskas ok, o kam gi dar galit pasiskųst, tik tokios pat "ligonės" ir supras
Atsiėmiau aš šiandien savo, kuris nuo 10 spalio buvo Lietuvoje. Tai va ką pastebėjau. Regis nuo dabar jie rašo viską ant dėžės, kas viduje. Tai gal ir paskaito kokie ilgapirščiai, kas gi dabar anglų nemoka Jei kuri siuntėtės daug kosmetikos, tai gal ir parūpo Man reikia dabar pudrą pirktis, tai nejauku taip
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 14, 21:00)
Viskas ok, o kam gi dar galit pasiskųst, tik tokios pat "ligonės" ir supras
Atsiėmiau aš šiandien savo, kuris nuo 10 spalio buvo Lietuvoje. Tai va ką pastebėjau. Regis nuo dabar jie rašo viską ant dėžės, kas viduje. Tai gal ir paskaito kokie ilgapirščiai, kas gi dabar anglų nemoka Jei kuri siuntėtės daug kosmetikos, tai gal ir parūpo Man reikia dabar pudrą pirktis, tai nejauku taip
Butent. Ta pati mintis ir mane aplanke. Nes... 23 diena atejo man trys siuntos, tai va su papildais gavau, o kur kosmetika dominavo, ner.
Kas negavote ilgai saviškių, pasisakykite ką siuntėte?
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 14, 21:11)
Kas negavote ilgai saviškių, pasisakykite ką siuntėte?
Labai ilgai nagrinejausi saviskius, ziurejau sumas, turini, kas galejo uzkliut. Neradau.
As negavau 1: argano aliejus, acure scrub'as, rt kempineles makiazui
2:toks gerkles purskiklis http://www.iherb.com...-oz-118-ml/5461, Mint Julep kauke veidui, vit d, vit b tabletem..
3: toks vit c http://www.iherb.com...-oz-180-g/17628
Peanut butter riesutu sviestas
Retinolis http://www.iherb.com...l-On-7-ml/49678
4: tokia stevija http://www.iherb.com...l-oz-30-ml/4715
Madre labs tonikas veidui
Arbatos 50 g
Kondicionierius plaukams
5: acure sampunas ir kondicionierius, ecotools sepetelis
Atsiimti teoriskai viska tureciau Vilniaus 16 paste
Mano akim, nieko itartino. Eteriniu nebuvo, arbatos tik 50 g.
Nezinau ka ir begalvot. Iki siandien dar kazkaip neprisileidau minties, kad kazkas galejo toks kiaule but ir pasiimt. Bet sian jau visaip galvoju.. Tik kazkaip negaliu patiket, kad kazkas taip 'stambiu mastu' galejo pasidarbuot.