Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

Gavau 28 dienos siuntinuka. Musu pasta pasieke 10 diena, o kitas 21 dienos, dar negautas guli ten nuo soalio 6.
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2016 10 14, 11:05)
manau,kad nuo D3.
O kokį ir kodėl cinką  gėrėte?Kaip diagnozavote,kad būtent jo trūksta?

Skaiciau ivairius straipsnius ir atkreipiau demesi i straipsniuose isvardintu pozymius, minima cinka, nusprendziau kad pavortot bus neprosal, tuolab kad buvau ir apsirgusi gerkles problemom, kosejau - imuniteta pastiprinti.. ir amzius - su amzium cinko kaip ir mazeja isisavinimas...ir po 1 naga su vyru "prazydo", odos problemos vis islenda smile.gif zodziu, SAVIdiagnoze. Pasiteisino.
Jokiu mazakraujystes pojuciu - reiks nueiti kada vel issitirti FERITINA.
Toks labai geras SVEIKATOS jausmas smile.gif

Su vyru buteliuka drauge isgerem, dabar daysiu pertrauka cinkui.

Dabar zadu pagerti DIM'a.
Atsakyti
Kuris cinkas vertas dėmesio įsigyti?Geras kainos ir kokybės santykis?
Atsakyti
Sveikos.

Ką naudojate odos šveitimui, užsikimšusioms poroms valyti, inkštirams šalinti?
Papildyta:
QUOTE(wer @ 2016 10 14, 12:32)

As savo šeimynai pirkau šitą:
http://www.iherb.com...0-Capsules/2050
Atsakyti
Mergaites, atleiskite jei kartosiuos 4u.gif
Noriu paklausti apie paur d'arco lasiukus, raso 28 ar 56 lasiukai 3kart dienoj, norejau paklausti, ar galima ji duoti profilaktiskai (dabar darzelyje daug vaiku susirgo) ir kiek lasiuku duodat vaikams (4m ir 2m) . Aciu, jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 14, 11:21)
Gavau spalio 6 siuntini, su viskuo, tiesa lipdukas uzklijuotas geltonas, bet masazinis aliejus buvo. Tai kodel anas siuntinys dingo, keista...nes vitaminai, kuriuos siunciausi, jau siunciami ne prma karta...nu matyt kazkas dabar jais naudojasi kitas unsure.gif

O, tai gal ir aš greitai savo gausiu, kur irgi Vilniuje nuo spalio 6 d. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 10 14, 16:24)
O, tai gal ir aš greitai savo gausiu, kur irgi Vilniuje nuo spalio 6 d. rolleyes.gif

Aš šiandien lapuką gavau to, kuris nuo spalio 3 d. Vilniuje jau buvo biggrin.gif .
Atsakyti
as ir gavau lapuka tos pacios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 10 14, 12:45)
Mergaites, atleiskite jei kartosiuos  4u.gif
Noriu paklausti apie paur d'arco lasiukus, raso 28 ar 56 lasiukai 3kart dienoj, norejau paklausti, ar galima ji duoti profilaktiskai (dabar darzelyje daug vaiku susirgo) ir kiek lasiuku duodat vaikams (4m ir 2m) . Aciu, jei kas atsakys  4u.gif

Aš duodu profilaktiškai, didesniam ir ne lašais, kai gripų sezonas prasideda. Bet kažkuri temoj be tarpininkių anglišką info buvo įdėjus, kad jis gali būti kenksmingas. Kad nepakenktų mažiukams... Bet, galvoju, geriau nei skiepai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2016 10 14, 11:32)

Aš esu bandžius iš iherb du cinkus. Užpernai: cinko pikolinatą
Dabar, prieš tris savaites ar prieš mėnesį maždaug ėmiau gerti šį opticinką

Cinko pikolinatą ėmiau gerti dėl odos problemų, nes buvau linkusi į spuogus. Tuo metu nežinojau kokį cinką geriau rinktis, neturėjau laiko ieškotis info. Pikolinatą gėriau paskaičiusi tik atsiliepimus dėl poveikio odai dėl spuogų. Ir turiu pasakyti, kad odai jis padėjo. Tačiau negaliu lyginti. Tuo metu pasirodė, kad labai padėjo. Opticinkas, skaičiau, kad yra viena geriausiai įsisavinamo cinko formų. Geria jį žmonės dėl įvairių dalykų, dėl to, kad negautų viruso žiemos metu, dėl odos. Turiu pasakyti, kad dabar vaikai sirgo, o aš nuo jų nepasigavau viruso. Gal kažkiek ir prisidėjo.
Vaikams iš iherbo nuperku cinko saldainius, kuriuos duodu užpuolus peršalimui: Cinko saldainiai nuo peršalimo bet nepadauginu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 14 spalio 2016 - 15:53
sveikos, gavau siandien savo siuntinuka su priemone nuo kirmeliu http://www.iherb.com...r...p=2&revl=ru sakykit, kaip dabar ji teisingai dozuoti vaikam, kuriems 2 ir 5 metai?po 10 dienu daryti pertrauka ir vel vartot ar tu 10 dienu ir uztenka?busiu labai dekinga kas tiksliai parasys!
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 10 14, 16:40)
Aš esu bandžius iš iherb du cinkus. Užpernai: cinko pikolinatą
Dabar, prieš tris savaites ar prieš mėnesį maždaug ėmiau gerti šį opticinką

Cinko pikolinatą ėmiau gerti dėl odos problemų, nes buvau linkusi į spuogus. Tuo metu nežinojau kokį cinką geriau rinktis,  neturėjau laiko ieškotis info. Pikolinatą gėriau paskaičiusi tik atsiliepimus dėl poveikio odai dėl spuogų. Ir turiu pasakyti, kad odai jis padėjo.  Tačiau negaliu lyginti. Tuo metu pasirodė, kad labai padėjo. Opticinkas, skaičiau, kad yra viena geriausiai įsisavinamo cinko formų. Geria jį žmonės dėl įvairių dalykų, dėl to, kad negautų viruso žiemos metu, dėl odos. Turiu pasakyti, kad dabar vaikai sirgo, o aš nuo jų nepasigavau viruso. Gal kažkiek ir prisidėjo.
Vaikams iš iherbo nuperku cinko saldainius, kuriuos duodu užpuolus peršalimui: Cinko saldainiai nuo peršalimo bet nepadauginu.

O idomu ar paaugliui padetu tie saldainiai, ar cinkas nuo spuogu? Siaip daviau jam nakvisu aliejaus, tai oda labai susitvarke, bet kadangi nakvisoveikia hormoniskai, tai nenoriu ilgai duoti, ypac brnados metu. unsure.gif
Atsakyti