Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 10 13, 13:56)
gal galite patikslinti kokios tai temos forume? smile.gif

http://www.supermama...?...986725&st=0
ir dar ten tikriausiai, kur perka pačios, be tarpininkių
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 10 13, 13:32)
Šitame aliejuje yra eterinių aliejų. Man buvo sugrąžinę va šitą. Jo neleidžia siųstis į LT:  http://www.iherb.com...oz-30-ml/37827?  Ten kažkokia nesąmonė su jais buvo. Kai man pagrąžino atgal pardavėjui, nebeleido siųstis niekam iš Lietuvos. Nuo to laiko! Taip sureagavo. Paskui tie aliejai pabrango. Ir dabar leidžia siųstis iš arbatmedžio aliejų tik organic arbatmedžio aliejų, šitą: http://www.iherb.com...l-oz-30-ml/956? bet tie abu aliejai stipriai pabrangę. Anksčiau kainavo virš 5 Eurų. Dabar 8 - 9 Eur. Bet vistiek pigiau siųstis iš ten, nei Lietuvoj pirkti.

blink.gif vat kaip...aciu uz komentara....bet vis tiek, nu tai tada turejo grazinti ji siuntejui. Na matysim, kas siuntinyje atkeliavo ir kiek unsure.gif
As siaip eterinius perku is Kvapu namu, o jau tuos masazinis jei is UK siustis, tai tik zinot kur reikia, nes su Pirk Anglijoje parves manau be problemu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 10, 21:41)
Jaučiu kvapą net kitame kambary, pgl mane nors ir mažas bet galingas, reikia vos 5- 6 lašų, jei mes apie tą patį difozoriu kalbame Now Foods, Ultrasonic USB Oil Diffuser, 1 Diffuser

Taip, šitas, ačiū!

Aš buvau rašius, kad vienas siuntinys nuo rugsėjo 8d Vilniuj, kitas, vėlesnis, atėjo, bet irgi užtrukęs. Tai nė velnio ne muitinėj užkritęs, nueinu spalio 11 į paštą, sakau ieškau siuntinio, aišku, atrado. Guli sau pašte nuo rugsėjo 12 doh.gif Sako, ryt būtų grąžintas atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 13, 13:22)
blink.gif vat kaip...aciu uz komentara....bet vis tiek, nu tai tada turejo grazinti ji siuntejui. Na matysim, kas siuntinyje atkeliavo ir kiek unsure.gif
As siaip eterinius perku is Kvapu namu, o jau tuos masazinis jei is UK siustis, tai tik zinot kur reikia, nes su Pirk Anglijoje parves manau be problemu unsure.gif

Tai gal dar sugrįžti nespėjo ar sėdi kur pašto juodojoj skylėj. Esu pirkus et. aliejus Europoje., Prancūziškus. Viena moteris iš sm nupirkdavo, o paskui mes su ja atsiskaitydavom. Vistiek man daug labiau patiko iš Iherb. Jie niekuo nesiskiria. Ir gali pirkti viename krepšelyje viską ko tau reikia. Mistinė priežastis čia atsitiko su tais aliejais. Gal jie išsipylė, pakvipo, o jie gi dvokia aštriai per dėžę išsipylę, ir todėl sugrąžino. Rašė pats Iherbas man, mol, kad grąžinimo priežastis buvo, neva, kad eteriniai aliejai turi spirito. Na, eteris, spiritas, eterinis. biggrin.gif Jopšikmat, debilui, pirmą kartą pavarčiusiam popierius ir teisės aktus gali nepasirodyti gi aišku. Eterinis gal lygu eteris ar lavonų konservavimo skystis. Nesismulkino ir von iš trasos. Ir Iherbas, tada uždraudė tą aliejų siųstis visiems. Nes priežastis sugrąžinimo buvo neiaški. Kodėl kitoms negrąžino, nors irgi tą patį siunčiasi, o grąžino tik man. Todėl aš asmeniškai manau, kad reikia šakotis tikrai ne ant jų, o ant mūsų pašto. Labai laisvai gali imti ir uždraust siųstis į LT išvis. Tikrai ne tūkstančiai mūsų čia perkančių, kad jiems jau taip apsimokėtų siųsti į Lietuvą. Kai tiek su mumis problemų čia būna. Kitos gali ir sąmoningai meluot, kad negavo. O iherbas ir grąžina pinigus, nes yra gera, socialiai atsakinga organizacija. Pilnai tikiu, kad yra tokia ne viena iš Lietuvos taip pasielgusi supermamytė. Tylinti čia arba ne. Paskaitanti. Visos tos nuolaidos, sugrąžinimai už negautus arba "negautus" siuntinius yra šios organizacijos sąskaita. Todėl ir po kelis accountus turėjimas yra amoralu. Kąsti ranką, kuri tave glosto. Nors jie prašo to nedaryti. Tai tikrai gera parduotuvė visiems. Bet Rytų europiečiai, na nekelia jiems ir taip didelio pasitikėjimo, sutiksite.
Papildyta:
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 10 13, 15:52)
Taip, šitas, ačiū!

Aš buvau rašius, kad vienas siuntinys nuo rugsėjo 8d Vilniuj, kitas, vėlesnis, atėjo, bet irgi užtrukęs. Tai nė velnio ne muitinėj užkritęs, nueinu spalio 11 į paštą, sakau ieškau siuntinio, aišku, atrado. Guli sau pašte nuo rugsėjo 12 doh.gif Sako, ryt būtų grąžintas atgal doh.gif

Va, va, paštą reikia kratyt, tas moteriškaites su nuolat sumuštiniu gerklėj. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 13 spalio 2016 - 16:44
As tai dabar intrigoj, siandien nespejau i pasta, ryt is ryto eisiu ziuret, kas ten manes laukia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 10 13, 13:32)
Ir dabar leidžia siųstis iš arbatmedžio aliejų tik organic arbatmedžio aliejų, šitą: http://www.iherb.com...l-oz-30-ml/956?

nebeleidžia
Atsakyti
man atrodo, kad jokio eterinio jau nebeleidžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 14, 08:35)
man atrodo, kad jokio eterinio jau nebeleidžia  doh.gif

Sita arbatmedi leidzia
http://eu.iherb.com/...-oz-30-ml/43270
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 10 13, 23:07)
nebeleidžia

o as kaip tik sito arbatmedzio eterinio laukiu ... pirkau spalio 3 d. - leido tuomet ji.
Idomu ar praeis...
Atsakyti

nebeleidžia

Tada man dar pasisekė, nes vos prieš savaitę eterinį gavau! Tiesa, ant dėžės buvo keistas lipdukas ax.gif man suskambėjęs kažkaip grėsmingai. Verčiasi maždaug taip: "Siuntinio turinys nepatrvirtintas ar tai nesuderintas su ES reikalavimais" . Tiesa, lipdukas buvo ir kitąjį kartą, kai aliejaus ar kažko tokio lyg ir nepirkau.
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 14, 08:35)
man atrodo, kad jokio eterinio jau nebeleidžia  doh.gif

Su DHL siuntimu visus leidžia siųsti, o su Global mail tik kai kuriuos, kiek supratau dėl nesaugios pakuotės. Reikia bandyti, va kiek prisidėjau eterinių aliejų kuriuos leidžia siųsti su Global. Dar šiuos leidžia eteriniai aliejai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 14 spalio 2016 - 07:55
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 10 13, 13:56)
gal galite patikslinti kokios tai temos forume? smile.gif

Turiu šią nuorodą išsisaugojus, rašo, kad patikima parduotuvė, siuntimas nemokamas My Webpage
Atsakyti