QUOTE(Alchemie @ 2016 10 13, 13:22)
vat kaip...aciu uz komentara....bet vis tiek, nu tai tada turejo grazinti ji siuntejui. Na matysim, kas siuntinyje atkeliavo ir kiek
As siaip eterinius perku is Kvapu namu, o jau tuos masazinis jei is UK siustis, tai tik zinot kur reikia, nes su Pirk Anglijoje parves manau be problemu
Tai gal dar sugrįžti nespėjo ar sėdi kur pašto juodojoj skylėj. Esu pirkus et. aliejus Europoje., Prancūziškus. Viena moteris iš sm nupirkdavo, o paskui mes su ja atsiskaitydavom. Vistiek man daug labiau patiko iš Iherb. Jie niekuo nesiskiria. Ir gali pirkti viename krepšelyje viską ko tau reikia. Mistinė priežastis čia atsitiko su tais aliejais. Gal jie išsipylė, pakvipo, o jie gi dvokia aštriai per dėžę išsipylę, ir todėl sugrąžino. Rašė pats Iherbas man, mol, kad grąžinimo priežastis buvo, neva, kad eteriniai aliejai turi spirito. Na, eteris, spiritas, eterinis.
Jopšikmat, debilui, pirmą kartą pavarčiusiam popierius ir teisės aktus gali nepasirodyti gi aišku. Eterinis gal lygu eteris ar lavonų konservavimo skystis. Nesismulkino ir von iš trasos. Ir Iherbas, tada uždraudė tą aliejų siųstis visiems. Nes priežastis sugrąžinimo buvo neiaški. Kodėl kitoms negrąžino, nors irgi tą patį siunčiasi, o grąžino tik man. Todėl aš asmeniškai manau, kad reikia šakotis tikrai ne ant jų, o ant mūsų pašto. Labai laisvai gali imti ir uždraust siųstis į LT išvis. Tikrai ne tūkstančiai mūsų čia perkančių, kad jiems jau taip apsimokėtų siųsti į Lietuvą. Kai tiek su mumis problemų čia būna. Kitos gali ir sąmoningai meluot, kad negavo. O iherbas ir grąžina pinigus, nes yra gera, socialiai atsakinga organizacija. Pilnai tikiu, kad yra tokia ne viena iš Lietuvos taip pasielgusi supermamytė. Tylinti čia arba ne. Paskaitanti. Visos tos nuolaidos, sugrąžinimai už negautus arba "negautus" siuntinius yra šios organizacijos sąskaita. Todėl ir po kelis accountus turėjimas yra amoralu. Kąsti ranką, kuri tave glosto. Nors jie prašo to nedaryti. Tai tikrai gera parduotuvė visiems. Bet Rytų europiečiai, na nekelia jiems ir taip didelio pasitikėjimo, sutiksite.
Papildyta:
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 10 13, 15:52)
Taip, šitas, ačiū!
Aš buvau rašius, kad vienas siuntinys nuo rugsėjo 8d Vilniuj, kitas, vėlesnis, atėjo, bet irgi užtrukęs. Tai nė velnio ne muitinėj užkritęs, nueinu spalio 11 į paštą, sakau ieškau siuntinio, aišku, atrado. Guli sau pašte nuo rugsėjo 12
Sako, ryt būtų grąžintas atgal
Va, va, paštą reikia kratyt, tas moteriškaites su nuolat sumuštiniu gerklėj.
I BELIEVE IN KNOWING.