Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

QUOTE(AuroraBO @ 2016 10 13, 09:29)
Čia tas pats kaip pasakyti "visi vyrai kiaulės". pvz aš savo pašto skyriaus darbui neturiu jokių priekaištų - niekada niekas nedingo ir nebuvo prakrapštyti siuntiniai . Jei jau rašot, kad Lietuvos pašte dingsta siuntiniai, parašykit ir savo pašto kodą, tada gal ir išlys kažkokios tendencijos.

Aš irgi. Ateinu ir be lapukų kartais, paieško. Nėra dar dingęs nė vienas iherbo siuntinys. Iš kiniečių tik esu negavus, bet jau čia, manau, ne pašto kaltė.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 13, 09:52)
Aš irgi. Ateinu ir be lapukų kartais, paieško. Nėra dar dingęs nė vienas iherbo siuntinys. Iš kiniečių tik esu negavus, bet jau čia, manau, ne pašto kaltė.

man irgi patinka kaip dirba mano paštas, ankščiau net iki namu atnešdavo
Atsakyti
merginos, kokios firmos eterinius aliejus perkat? arbatmedzio, citrinzoles, eukalipto noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 10 13, 11:01)
merginos, kokios firmos eterinius aliejus perkat? arbatmedzio, citrinzoles, eukalipto noriu 4u.gif

Now Foods. Mane tenkina kokybė, tik ne visus leidžia siųstis.
Ar jums rodo rewars activity ką nors, man jau kelinta diena tuščia, ir kelis mėnesius atgal pasižiūriu, irgi nieko nerodo, bet tikrai turėjau ir naudojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 13 spalio 2016 - 10:21
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 10 13, 10:01)

perkame iš čia aromatherapy-essential-oils, daugiausia esu pirkusi iš Now foods
Aura-Cacia taip pat labai kokybiški esu pirkusi arbatmedzio alieju is ju 4u.gif . levandu turiu is Natures alchemy, labai patinka. Taip siuncia ne visus, reikia detis i krepsi is ziureti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 13, 10:14)
Ar jums rodo rewars activity ką nors, man jau kelinta diena tuščia, ir kelis mėnesius atgal pasižiūriu, irgi nieko nerodo, bet tikrai turėjau ir naudojau.

pas mane tas pat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 13 spalio 2016 - 10:34
Pirmą kartą pirkau per tą naują DHL, tai rodo, kad 10 spalio nutūpė LT ir tupi kol kas rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas esate pirkę 4M spalva iš Herbatint?
Ar labai raudona? ax.gif
Ar gerai šie dažai "nuima" žilus plaukus?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 13, 11:46)
Pirmą kartą pirkau per tą naują DHL, tai rodo, kad 10 spalio nutūpė LT ir tupi kol kas rolleyes.gif

Ir mano tas pats;-)
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2016 10 13, 12:09)
Ir mano tas pats;-)

Maniškis nuo spalio 3 d. Lietuvoj tupi. Nekeliu dar bangų biggrin.gif
Atsakyti
mano pasto skyrius superinis, ir pastininkas nt daznai mazus siuntinukus man namo atnesa wub.gif
Is kinieciu totaliai viskas atejo, nes daug esu pirkusi ir ivariai.
Kai klausiau ju del to siuntinio dave telefona i centrini pasta skambintis, ten pokalbiai irasomi, tris kartus kalbejomes, bande kazka per tuos DHL kodus ieskoti, beviltiskai.
Beje, siandien gavau pranesima apie siuntini, tai lyg ir iherb turetu buti, ziuresime kuris unsure.gif
O alieju va toki uzsakinejau ir praeimate siuntinyje ir sitame
http://www.iherb.com...oz-118-ml/34727
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 13, 11:41)
mano pasto skyrius superinis, ir pastininkas nt daznai mazus siuntinukus man namo atnesa wub.gif
Is kinieciu totaliai viskas atejo, nes daug esu pirkusi ir ivariai.
Kai klausiau ju del to siuntinio dave telefona i centrini pasta skambintis, ten pokalbiai irasomi, tris kartus kalbejomes, bande kazka per tuos DHL kodus ieskoti, beviltiskai.
Beje, siandien gavau pranesima apie siuntini, tai lyg ir iherb turetu buti, ziuresime kuris unsure.gif
O alieju va toki uzsakinejau ir praeimate siuntinyje ir sitame
http://www.iherb.com...oz-118-ml/34727

Šitame aliejuje yra eterinių aliejų. Man buvo sugrąžinę va šitą. Jo neleidžia siųstis į LT: http://www.iherb.com...oz-30-ml/37827? Ten kažkokia nesąmonė su jais buvo. Kai man pagrąžino atgal pardavėjui, nebeleido siųstis niekam iš Lietuvos. Nuo to laiko! Taip sureagavo. Paskui tie aliejai pabrango. Ir dabar leidžia siųstis iš arbatmedžio aliejų tik organic arbatmedžio aliejų, šitą: http://www.iherb.com...l-oz-30-ml/956? bet tie abu aliejai stipriai pabrangę. Anksčiau kainavo virš 5 Eurų. Dabar 8 - 9 Eur. Bet vistiek pigiau siųstis iš ten, nei Lietuvoj pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 13 spalio 2016 - 12:32
Gerų aliejų yra Anglijoj, Prancūzijoje, be reikalo kai kurios juos iš Amerikos siuntinėjatės.
Yra temos forume, kur užsisakinėja narės, jei įdomu, susirasite tas parduotuves.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 13, 11:34)
Gerų aliejų yra Anglijoj, Prancūzijoje, be reikalo kai kurios juos iš Amerikos siuntinėjatės.
Yra temos forume, kur užsisakinėja narės, jei įdomu, susirasite tas parduotuves.

gal galite patikslinti kokios tai temos forume? smile.gif
Atsakyti