Vėl
krepšelis mano naujas šiandienos Tas nuspalvintas kokosų aliejus suintrigavo.
Kas dėl gavimo siuntinių, kad pavogė, man niekada nėra buvę bėdų. Aš prisimenu, kada man atsitiko tas, kad arbatmedžio aliejaus nepraleido, kaip rašė Iherbas man, ir nuo to laiko uždraudė siųstis išvis į Lietuvą (organic aliejų dabar leidžia), rašiau skundą paštui per puslapyje duotą formą. Rašiau, kad pardavėjas rašo, kad siuntinys buvo jų grąžintas. Jie man nesiteikė nieko atsakyti. Toliau tiesos ir neieškojau. Supykdė šis dalykas. Bet siuntiniai tada dar buvo neregistruojami kaip dabar su tuo limited tracking. Kaip aš būčiau jiems įrodžius.
Alchemie ką jūs tame siuntinyje siuntėte, jei ne paslaptis. Gal buvo koks eterinis aliejus ar alkoholio pagrindo priemonė? Nebent taip gali kaip nors užkliūti kaip buvo man. Bet iherbas tada gavo siuntinį atgal. Dabar yra tas limited tracking, kuris nutrūksta pasiekęs Lietuvą. Su šiuo nauju būdu man ateina truputėlį greičiau nei anksčiau. Mano paštas labai mažas, visi vieni kitus pažįsta, o didesnį gal ir galima būtų įtarti mįslingu pradanginimu. Dar buvo toks vienas dalykas, prieš du metus, kad gavau lapą iš muitinės dėl deklaruotinos didelių prekių vertės (juk ir jūsų brangesnis truputį, taip? ) ir šalia voke, buvo toks pats lapas skirtas kitai nepažįstamai moteriai!!! Galėjau aš tą lapą aišku išmest, bet skambinau jai suradusi telefoną. Skenavau ir siunčiau per emailą. Ji jau to siuntinio gauti nebesitikėjo, sakė. Tai va toks tų žmonių (muitinės pašto skyriaus, ten turbūt, ne pačios muitinės) darbas. Jei rodo, kad siuntinys jūsų yra Vilniuje, taip ir gali būti. Bent jau buvo. Ir reiktų čia sumaištį kelti. Gal galit vistiek kokiį skundą rašyti. Užknisa aišku tokie dalykai. Ir jei rodo, kad siuntinys Lietuvos teritorijoje, jokių įrodymų daugiau nereikia. Ir jei norit daryti kažką bendrai, manau nereiktų pulti bendrai ant Iherbo. Pabrangins dar siuntimą specialiai į Lietuvą. Ir ką tu jiems. Nenori nesisiųsk. Ne toks jau didelis kiekis čia mūsų, kad jiems labai apsimokėtų. O pykti reikia ant mūsų pašto.
I BELIEVE IN KNOWING.