Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 117

QUOTE(jurguze @ 2016 10 13, 06:11)
O nebus taip, kad Iherb išvis nebesiųs į LT? unsure.gif

Jei cia tikrai DHL, o ne musu pasto kalte, matyt ne tik is Lietuvos bus nusiskundimu. Juk ne tik mums per DHL siuncia su ta kvaila limited tracking sistema. Be to, ir patys matys, kad dingti pradejo siuntiniai ne tik i LT keliaujantys..

Bet as tai kazkaip itariu vis tiek, kad pastas cia.. Jei ne kalciausias, tai bent prisideda. Nes juk yra irasai daugeliu atveju, kad siuntos LT, pastui atiduotos. Ar gal DHL automatiskai tuos irasus daro, o siuntos pvz Afrikoj? ax.gif hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linni: 13 spalio 2016 - 05:53
QUOTE(Linni @ 2016 10 13, 06:41)
Jei cia tikrai DHL, o ne musu pasto kalte, matyt ne tik is Lietuvos bus nusiskundimu. Juk ne tik mums per DHL siuncia su ta kvaila limited tracking sistema. Be to, ir patys matys, kad dingti pradejo siuntiniai ne tik i LT keliaujantys..

Bet as tai kazkaip itariu vis tiek, kad pastas cia.. Jei ne kalciausias, tai bent prisideda. Nes juk yra irasai daugeliu atveju, kad siuntos LT, pastui atiduotos. Ar gal DHL automatiskai tuos irasus daro, o siuntos pvz Afrikoj?  ax.gif  hmm.gif

Internete žmonės masiškai skundžiasi dėl mūsų pašto darbo. Kaip nebūtų keista, visų siuntiniai dingsta atkeliavę iki Vilniaus. O paštas turi paruošęs šablonišką atsakymą.
Kaip man aiškino, tai jie gautas siuntas iš naujo registruoja, kad suteiktų RN kodą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 13 spalio 2016 - 06:27
Mano vakarykštis krepšelis. Milteliai sąnariams anytai, ji po kojos lūžio vis dar jaučia pasekmes, sakė, po šių miltelių jau lengviau atsitūpt gali. Bus antra pakuotė, nes pirmą jau baiginėja.

Šampūną taip pat perku antrą kartą, patiko, kad švelniai plauna, bet išlaiko apimtį. Tiesa, mano plaukai riebūs, plaunu kas antrą dieną. Nesuvelia taip, kaip šitas, nors šitas irgi patinka, ypač po aliejinių kaukių. Dar įsidėjau du muilus, žiūrėsiu, kaip Hugo Naturals muilų kokybė. Esu muilų mėgėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2016 10 13, 07:25)
Internete žmonės masiškai skundžiasi dėl mūsų pašto darbo. Kaip nebūtų keista, visų siuntiniai dingsta atkeliavę iki Vilniaus. O paštas turi paruošęs šablonišką atsakymą.
Kaip man aiškino, tai jie gautas siuntas iš naujo registruoja, kad suteiktų RN kodą.

O koks jūsų rajonas, pvz Karoliniškės, Žirmūnai ir pan. ? Gal čia kokį rajoną skriaudžia? Nes vieniems ateina be jokių problemų o kitiems nesiseka mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 10 13, 08:44)
O koks jūsų rajonas, pvz Karoliniškės, Žirmūnai ir pan.  ?  Gal čia kokį rajoną skriaudžia? Nes vieniems ateina be jokių problemų o kitiems nesiseka  mastau.gif

Aš ne iš Vilniaus mirksiukas.gif
Rašydama, kad žmonės masiškai skundžiasi dėl mūsų pašto darbo, turėjau omeny Lietuvos pašto darbu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 13 spalio 2016 - 07:47
QUOTE(jurguze @ 2016 10 13, 08:46)
Rašydama, kad žmonės masiškai skundžiasi dėl mūsų pašto darbo, turėjau omeny Lietuvos pašto darbu mirksiukas.gif

savaime suprantoma kad Lietuvos paštas ;)
Atsakyti
Vėl krepšelis mano naujas šiandienos Tas nuspalvintas kokosų aliejus suintrigavo.
Kas dėl gavimo siuntinių, kad pavogė, man niekada nėra buvę bėdų. Aš prisimenu, kada man atsitiko tas, kad arbatmedžio aliejaus nepraleido, kaip rašė Iherbas man, ir nuo to laiko uždraudė siųstis išvis į Lietuvą (organic aliejų dabar leidžia), rašiau skundą paštui per puslapyje duotą formą. Rašiau, kad pardavėjas rašo, kad siuntinys buvo jų grąžintas. Jie man nesiteikė nieko atsakyti. Toliau tiesos ir neieškojau. Supykdė šis dalykas. Bet siuntiniai tada dar buvo neregistruojami kaip dabar su tuo limited tracking. Kaip aš būčiau jiems įrodžius. Alchemie ką jūs tame siuntinyje siuntėte, jei ne paslaptis. Gal buvo koks eterinis aliejus ar alkoholio pagrindo priemonė? Nebent taip gali kaip nors užkliūti kaip buvo man. Bet iherbas tada gavo siuntinį atgal. Dabar yra tas limited tracking, kuris nutrūksta pasiekęs Lietuvą. Su šiuo nauju būdu man ateina truputėlį greičiau nei anksčiau. Mano paštas labai mažas, visi vieni kitus pažįsta, o didesnį gal ir galima būtų įtarti mįslingu pradanginimu. Dar buvo toks vienas dalykas, prieš du metus, kad gavau lapą iš muitinės dėl deklaruotinos didelių prekių vertės (juk ir jūsų brangesnis truputį, taip? ) ir šalia voke, buvo toks pats lapas skirtas kitai nepažįstamai moteriai!!! Galėjau aš tą lapą aišku išmest, bet skambinau jai suradusi telefoną. Skenavau ir siunčiau per emailą. Ji jau to siuntinio gauti nebesitikėjo, sakė. Tai va toks tų žmonių (muitinės pašto skyriaus, ten turbūt, ne pačios muitinės) darbas. Jei rodo, kad siuntinys jūsų yra Vilniuje, taip ir gali būti. Bent jau buvo. Ir reiktų čia sumaištį kelti. Gal galit vistiek kokiį skundą rašyti. Užknisa aišku tokie dalykai. Ir jei rodo, kad siuntinys Lietuvos teritorijoje, jokių įrodymų daugiau nereikia. Ir jei norit daryti kažką bendrai, manau nereiktų pulti bendrai ant Iherbo. Pabrangins dar siuntimą specialiai į Lietuvą. Ir ką tu jiems. Nenori nesisiųsk. Ne toks jau didelis kiekis čia mūsų, kad jiems labai apsimokėtų. O pykti reikia ant mūsų pašto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 10 13, 07:43)
Mano vakarykštis krepšelis. Milteliai sąnariams anytai, ji po kojos lūžio vis dar jaučia pasekmes, sakė, po šių miltelių jau lengviau atsitūpt gali. Bus antra pakuotė, nes pirmą jau baiginėja.

O jie tiktu ir 60meciams nuo nugaros skausmo kazin?
Atsakyti
Paskelbe dar papildoma Extra 20% off the entire selection of: Mild By Nature 4u.gif
dar imunitetui Source Naturals, Wellness Formula, With Andrographis and Propolis Extract, 180 Tablets krepšelyje rodo 13,02 Eur vietoj 23,26
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 13 spalio 2016 - 08:11
Ten buvo vazelinai lupoms papildai Q10 dukros vitaminai ir masazinis aliejus unsure.gif dabartiniame irgi uzsakiau ta pati alieju, tai gal tikrai, del aliejaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2016 10 13, 08:46)

Čia tas pats kaip pasakyti "visi vyrai kiaulės". pvz aš savo pašto skyriaus darbui neturiu jokių priekaištų - niekada niekas nedingo ir nebuvo prakrapštyti siuntiniai . Jei jau rašot, kad Lietuvos pašte dingsta siuntiniai, parašykit ir savo pašto kodą, tada gal ir išlys kažkokios tendencijos.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 13, 08:15)
Ten buvo vazelinai lupoms papildai Q10 dukros vitaminai ir masazinis aliejus unsure.gif  dabartiniame irgi uzsakiau ta pati alieju, tai gal tikrai, del aliejaus unsure.gif

Vistik mažai tikėtina, kad dėl to ;) Manau greičiausiai kažkas sumalta, kažkas kažkur užkrito, pasislėpė. Ne tam žmogui lapelį išsiuntė ar t.t. Jūsų vietoj prašyčiau, kad ieškotų dar. unsure.gif

Lara bar prabangiems skanėstukams nuolaida gaunasi nemaža. Ypač kai keli Eur. reikia užpildyti likusią krepšelio dalį... Tokiu atveju neabejodama imu maistą. Kalėdos neužkalnų, nervins ta psichozė ką įdomiau padovanot ir t.t. Čia tiems gal, kurie stebina kitus visokiom saldainėm.
Atsakyti