hezou o koki cia ji dydi apsitempusi
QUOTE(JMD @ 2016 10 21, 17:19)
Vaizdas katastrofiškas. Plėšia kišenes jai nes per siaura ta striukė. Antireklama totali.
QUOTE(Ingakalnis @ 2016 10 21, 18:41)
hezou o koki cia ji dydi apsitempusi
tai ir rasau, kad i manekene neziureti kokiais pora dydziu per maza apsivilkus, bet bendras vaizdas (neapsirengus), detales man patiko buvau radus foto merginos su tinkamu dydziu tai vaizdas visai kitas, tik dabar neatseku, kokiam site.
QUOTE(bakardi @ 2016 10 21, 18:59)
tai ir rasau, kad i manekene neziureti kokiais pora dydziu per maza apsivilkus, bet bendras vaizdas (neapsirengus), detales man patiko buvau radus foto merginos su tinkamu dydziu tai vaizdas visai kitas, tik dabar neatseku, kokiam site.
Reziume ji sugadino visą rūbą ir jo įvaizdį matyt ėmė ant pakūdimo
Labas vakaras
renkasi macys
belk
world of watches
zulily
gymboree -15%
carters -20%
nordstromrack
Papildyta:
puritan -21%
sierra -25%
buynail 10%
amazon hialuronai
Papildyta:
gap -35%
Papildyta:
joesnewbalance
renkasi macys
belk
world of watches
zulily
gymboree -15%
carters -20%
nordstromrack
Papildyta:
puritan -21%
sierra -25%
buynail 10%
amazon hialuronai
Papildyta:
gap -35%
Papildyta:
joesnewbalance
macys -30%laukiu norinciu
QUOTE(JMD @ 2016 10 21, 18:02)
Reziume ji sugadino visą rūbą ir jo įvaizdį matyt ėmė ant pakūdimo
ai merginos, nieko ji nesugadino, matosi, kad ankštoka jai, na bet striukė tai superinė, suuuper atrodo!!!!!!
Dėkui už MK Dalia kuprinę ir servetėles
Ėmiau baltą, graži, bet klasikinė man labiau patinka dėl pačių rankenų - patogiau gula ant pečių O priekyje labai jau ilgi galai palikti po mazgo, reikės perrišti Taip tai faina kuprinė
Ėmiau baltą, graži, bet klasikinė man labiau patinka dėl pačių rankenų - patogiau gula ant pečių O priekyje labai jau ilgi galai palikti po mazgo, reikės perrišti Taip tai faina kuprinė
QUOTE(Niuna @ 2016 10 21, 23:47)
Lauretuk, parašiau jums vėl užsakymą na jį pridėjau prie nupirktų jau, nu per du kartus susimakliavojau, nenusiunčiau atskirai,lauksiu, nupirkite, ačiū
Dekui, jau nupirkta:)
zulily junkites, perku iskart