QUOTE(Eglute @ 2016 10 20, 22:26)
Jcrew pritariu tikrai suprastejo. neseniai gavau viena palaidine, specialiai pirkau, nes raso made in USA , galvoju kokybe nenusivilsiu, kai ispakavau, nesupratau ar cia rubas ar cia atsiprasant grindu skuduras...tai tik namie trint ir tsi kai niekas nemato su tokia galima.
O del jcrew pukiniu, turiu viena pirkta pries 4 metus, esu ja patenkinta. dabar kaip tik nesioju, ir skalbiau ja skalbyklej. tik pukas vienas kitas kartais islenda.Is esmes as ja patenkinta, tikrai esu turejus kur kas prastesniu.
Dabar va kai trecia leliuka pagranduka turiu ir vel dirbu mama, smagu prisimint shopingus ir gaudymus, nes kol darbas man apsipirkinet internetu be sansu.
Tiesa kad gavot MK Dahlia kuprinytes kokie ispudziai? man tai ji labai patiko, ir ta spalvyte cement tikrai labai grazi. pamenu cia buvo diskusiju kad neva vasarine spalva, bet man ji gryn universali.
Eglute, vinted masiskai jas pardavineja, kaip ir masiskai slave
Cement as turiu tase pebble odos ir saffiano - abi labai grazios, spalva labai universali
Kas del striukiu - na kad ir koks rimtas gamintonas butu, nu netikiu, kad detu plastikini uztrauktuka, dazniausiai tokiais uztrauktukais gamintojai siulo outletams. Nes galiu palyginti kokybe Elie Tahari ir T Tahari - kaip diena ir naktis, TH ir TH ouleto produkcija - taip pat, gal ir Rudsak pasiule pigesne linija su brangios linijos kaina?
Bet tai manau isaiskes, kai panos gaunsit ir galesit papasakot
bet ir velgi, kiekviena turim skirtinga supratima apie kokybe..