QUOTE(juratela @ 2016 10 20, 15:49)
Rudsak lentelę taip pat žiūrėjau
Gyvai nečiupinėjau Gooses striukių. Tiesiog norisi vieną tikrai labai šiltą turėti. Kadangi tokios sumos nenoriu mokėti už striukę, todėl ir klausiu gal kas žinote ant kiek Rudsak šiltos. Ingakalnis minėjo, kad neužmušamos, o vat ar labai šiltos
Dabar nešioju Tahari ploną pūkinę + kašmyrai
Aišku pernai užteko ir Laredoute pūkinės plus kašmyrai, šiemet šie tiek kita situacija, bet gal užteks ir vėl tos Laredoute striukės ar dublionkės
Rudsak kokybe yra toli grazu ne tahari jcrew ar paprastu kitu brandu. Tikrai jos yra nepakartojamosm,stilingos, siltos.
Butent sios neturiu, gausiu ta ilga ir esu 101proc tikra ji bus tobula.
mackage netgi sakyciau nusileidzia Rusak vienu metu diskusijos buvo forume dar kai buvau cia etatine.. nusipirkau brangiai odini paltuka puse forumo juokesi kad uz toki s sumokejau pinigus.. nors ir ne kosmosa.. pirkau vos gime Vytis t.y pries 4m... xl su 108 krutine tada vos suejo-bet suejo,sagas nukeliau ir nesiojau, veliau pakudau dar sagas kilnojau bet jau priejo ta riba kada sagu neber kur kelti.. o striuke kaip nauja.
jokiu priekaistu, neparduodu nes zinau,jei bus 3
vel pastoresiu ir nesiosiu, meskeno kailis nenusitryne o ziema net jai esant be pasiltinimo nesusalau nes ji nzn kuom uzpildyta bet ne ta turgine odine ar kokio kalvino ar ralpho...
tikrai tikiu kad nenusivilsiu gavus ilga.. lorde visos foto baisios, maciau kaip ji atrode ant rudsako manekenes... lordas niekas nesistenge kelti zmoniskiu foto,kaip ir yoox.. is jos nusipirkau puslapti roberto cavalli uz centus.. tada panos juokesi kad karikatura - o kai gavau ir idejau foto kaip ant zmogaus o ne pakabos atrodo - neatsigyniau aikciojimu. jei uzsidedu ji visada atrodau tobulai.. dabar va su svarkeliu nebeilendu..isstorejau ir pykstu ant saves.. bet iki pavasario numesiu,ne beda.
Norejau ilgesnes, nes saltmire pasidariau,man iki puse leskikiu per salta. M rso iki 93 krutinei..kazkaip tikiu su rezervu ar be ..mano 97 cm gali neueiti tada L tiks idealiai... Zodziu gausiu tikrai idesiu foto ir jei bus sudas garsiai pasakysiu.. nusirito brandas ir s stumdo.. bet tikrai tikiu, kad ne be reikalo dydziai dingo. Sis brandas vertina kokybe ne kiekybe niekad netaike savo rubu masinei auditorijai ir ne stampavo ju kaip kad kiti visi gamintojai megsta.
Ziema kai daugiau nei 25- as salu su viskuom..jei reik stovet kur ilgai. jeigu tik kol masina nusigramdau arba iki aiksteles nubegu - nesalu, tad manau visos jei gausi ta rudsaka busim patenkintos o jeigu ne - ebay ji 3k brangiau ta pacia diena paimtu..na jei ne 3 tai 2k
QUOTE(troliuke @ 2016 10 20, 16:10)
Kiek graziu yra Parka striukyciu. Vince Camuto. J.Crew tik reikia pagaudyti.
Del tos Rudsak abejoju,ar bus silta.. O ir isvaizda nera man asmeniskai grazi..
kaip sakoma bandos jausmas vistiek veikia
as jau pasigydziau nuo jo, ir viska visada apgalvoju pries perkant.
Papildyta:
https://www.walgreen...u...7&size=3.70
merginos prisijunkite
ne troliuk cia ne banda ta kuri jcrew perka net zinodami kad kokybes nerasta paskutinese kolekcijose
o del grozio kaip ir del stiliaus nesiginciju.
as pirkau nes man reikejo, o rudsaka gaudau priimtina kaina nes alga neperverte 1:1 i eurus
seniai.... dar tada kai odinuke gavau pradejau ju medziokle ir maziau nei 200pinigo niekur ju nebuvo.
labas vakaras
gavau korsiuka ta pigu neapsisprendziu ne per mazas jis man... panos ar nesiojat kaip jaukintis iseina?
https://www.nordstro...=STAINLESS-GRAY
?
Papildyta:
grozis gaila iki 8.5..t.y 39d.. mano ner
http://www.belk.com/...2900719TWRIPLEY
..
ieskau sau batu niekaip nerandu zmonisku.... ir kaina nedidele