pas mane visa gyvenima ciklas buvo 28-29, o po antro gimdymo 24-25 pasidare, kaip nervuoja

Mano vaikai serga ,atrodo sirgs ir vyras - tik to man ir betruko iki pilnos "laimes " vaikai kaip vaikai,nu bet vyras tai bus didziausias ligonis
oi net nesinori pagalvot
Ka planuojat kalediniam stalui? Greiciausiai kaledosim namie 4iese,tai norisi kazka skanaus pasigamint,nes atrodo viskas pabode
Mano ciklas irgi buvo uzdurniaves -21 d net buvo,bet paskui ir pastojau greit,o dabar dar nera mmm
Mano tas vėplys ir šonkaulių nemėgstažodžiu, galės jis ir galvot ko nori 😀 aš didžiausią malonumą jaučiu saldumynus gamindama, tai apie juos geriau galvosiu
Mano skrandis vis dar neveikia. Atrodo ką suvalgau, tas pūva
![]()
Joa,jeigu jie galvotu ka valgyt tai liktume nevalge as tai mastau ar beverta man torta daryt,nes itariu paskui viena ir gausiu ji valgyt
ui nepavydziu tau to jausmo...
Mano tas vėplys ir šonkaulių nemėgstažodžiu, galės jis ir galvot ko nori 😀 aš didžiausią malonumą jaučiu saldumynus gamindama, tai apie juos geriau galvosiu
Mano skrandis vis dar neveikia. Atrodo ką suvalgau, tas pūva
![]()
Zinai db pagalvojau tu darei ferero ta torta,patiko tau? Gal sakau visgi sumeistraut ir man
Zinai db pagalvojau tu darei ferero ta torta,patiko tau? Gal sakau visgi sumeistraut ir man
Aha dariau kažkada, patiko, bet toks saldus ir riebokas, bet mes tokius mėgstam kartais, tai ne kartą darytas. Norėčiau ką nors naujo pabandyti šiemet darysiu nediduką, kad jei ir viena suvalgysiu, tai vis ne didžiausią
bet be šansų pas mus, vyras šluoja viską pats pirmas
Labas rytas as tai laikausi,nors noreciau savo stresa del ligu nuskandint kokiam torto gabale
tik kad malonumas is to bus menkas,o pliusas milziniskas
tai laikaus bet kokiu atveju,siandien gal oras neblogas,tikiuos pavyks bent trumpam islyst i lauka,nes nuo tu namu tai jau