Mes pasipuosem egle,namus,pakuojam dovanas su vyru-kaledu karstine pietum buvo kebabas lekstej
kava ir keli saldainiai

as irgi noriu 2 kg numesti iki kaledu

aplankem siandien miesto eglute, kadangi mazas pilitis eiti nenori, ji reik nesioti, tai uztrukom ten 10 min

dar sau kalediniu dovanu isigijom, didziuli telika, o dukrai playstation su visais priedais

dar i Megos atidaryma vaziavom

peitus vistiena su borokieliu salotom
vakariene omletas
Labas rytas
Labas rytas vakar prisikalbėjau, kad ne iki blogumo, tai vėmiau su dičke pasikeisdama visą naktį
kažkoks virusas užpuolė matyt... šiandien jau nieko, bet nieko kol kas ir nesinori
Nuosta kalkit kolos gal pades
As tai sausainius kramtau su kakava maniske ziuriu vis dazniau praleidzia pietu miega
hm,keista kazkaip,matyt jau greit visai nebemiegos
na ka,nuo ryt vel i vezes,kaip sakoma -back on track
Aij nieko jau, va dičkė blynus kapoja, mane tik dar nuo maisto kvapo papykina, ypač nuo to ką naktį wc palikau cocacolos namie nėr, tingim tingėt šiandien
manoškės nemiega pietų jau senokai, nuo 2015 rudens, kažkaip piktos jos nebūna, tai ir neguldau, vakare anksti miegot užtai eina
Labas rytas

Maisto atžvilgiu savaitgalis ramus

Jau šiandien maziukas startuoja darželyje po ligos

Geriu kada ir mastau kaip ji dabar prikelti

Labas rytas mano savaitgalis tai nekoks, bet bent nepersivalgiau tai tikrai
vakar dar ir mmm parėjo, tai visa kaip permušta, vaikai toliau "laimingai" serga, ech... beje, labai sutrumpėjo ciklas, būdavo kas 30-30 d, o dabar maximum 26d. Labai keista man, gyvenime taip nebuvo. Bet turbūt nieko tokio?
Labas rytasmano savaitgalis tai nekoks, bet bent nepersivalgiau tai tikrai
vakar dar ir mmm parėjo, tai visa kaip permušta, vaikai toliau "laimingai" serga, ech... beje, labai sutrumpėjo ciklas, būdavo kas 30-30 d, o dabar maximum 26d. Labai keista man, gyvenime taip nebuvo. Bet turbūt nieko tokio?
Imk uz savaitgali
O del ciklo jei tik kartais tokie trumpi tai nieko, o jei pastoviai tokie tai rodo antros ciklo fazes sutrumpejima, bet kadangi lyg daugiau vaikuciu neplanuojat tai nieko tokio