Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Nu 2 kg noreciau numest,reik tik neatsipalaiduot :4u:

Aš irgi tiek norėčiau. Niu pasistengsim  :)  :B 

Atsakyti

Aš irgi tiek norėčiau. Niu pasistengsim  :)  :B 

Reik priza koki sugalvoti ,kad butu paskata aktyviau mest :D

Atsakyti

Taigi kiek komplimentu gausim , kai graziau atrodysim .

Ir sau ka nors grazaus nusipirksiu ;)

Atsakyti

Ar yra šiandien pasninkaujančių? Aš papietavau ką tik grikių su burokėliais, seniai buvau valgius, tai kaip skanu  :D

Bet koks išbandymas, gavau siuntą nuo tėvų šiandien, kiek visokių skanumynų, gerai, kad ilgai galiojantys, tai sukaišiojau ir suslėpiau, kad nei aš, nei kas kitas nesuvalgytų  :lol:

O prizas tai tikrai geriausias puiki savijauta ir pasitikėjimas savim :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 02 gruodžio 2016 - 15:04

Tai ka,susitariam visos del geresnes savijautos likusias 3 savaites maitintis graziai ir penktadieniais priduoti tik minusus  :yahoo:  :gossip: 

Atsakyti

Tai ka,susitariam visos del geresnes savijautos likusias 3 savaites maitintis graziai ir penktadieniais priduoti tik minusus  :yahoo:  :gossip:

Sutarta!  :super: 

Atsakyti

Niuuuu kaip penktadieniaujat? Aš su salotų bliūdu 😀 grikių kažkaip nesinorėjo vakarienei, tai salotos su tunubir halumi sūriu niaaam suėjo :wub:  pasninkas kaip ir užskaitytas. Nuodėmių jokių!  :bigsmile: 

Atsakyti
Dingo namie internetas, tai negaliu lentutes ikelt. verysad.gif Ikelsiu kai tik galesiu.

As tai sian puikiai laikiaus, isskyrus taure vyno ir nerealaus skonio pyragaiti. wub.gif Be to sian darbe laiptais pirmyn atgal laksciau, tai turetu uzsiskaityt kaip manksta. biggrin.gif

Labos nakties, pupos! 4u.gif
Atsakyti

11.25-12.02 Savaitės rezultatai:
456091df01e10bb8bcbad3628c0cfe3f916.PNG
graphics-flower-line-068748.gif
Šaunuolės:
:first: nuosta
:second: Airise
:third: ---------

Pasistengti turi:
:nono: Beveik visos...

58996390f7da4ce09eedba5c5cf8b61f.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 02 gruodžio 2016 - 22:45

Ačiū už lentukę :4u:  vaje kaip malonu gauti taurę :D  aš šiandien irgi nusiplūkiau laiptais. Nešiau tris vaikus žemyn vieną reisą net :lol: . Nežinau kaip aš sugebėjau, bet nu reikėjo :ax:  prisitampysiu vieną kart jaučiu.. :oh: 

Atsakyti

Labas rytas,vau kaip kalediskai raudonai pasipuose lentute :D as vakar gerai laikiaus,viskas pagal plana,tikiuos ir savaitgalis bus toks  :4u: 

Oi nuosta,nesitampyk taip :4u: 

Airise,uz ta gabaleli pyrago ir as sugriesiciau :D 

Atsakyti

Labas rytas :4u:  aš ir tikiuosi savaitgalio tvarkingo, kažkiek gal pasmaližiausiu, bet pasistengsiu ne iki blogumo 😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 03 gruodžio 2016 - 09:44