Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas :) Grybauju juodai.. Taaaaaip reik spyrio i sedimaja, nu taaaaaaip.... 

Reik ir man pabandyt Rollshape'inimasi. Kaip tik is GN paskaitos esu gavus kortele su vienu nemokamu kartu, tik niekaip laiko neistaikau :oh: Toks durnas gal klausimas, bet ten reik kazka persirengt, kai visa ta procedura vyksta? Ar su tais paciais drabuziais?

Darbelius vaikam i darza pas mus vyras gamina :D Tai labai dziaugiuosi, kad nuo mano peciu bent sitas dalykas nukrenta, nes labaaaaaai nemegstu :) Va ir angelus du iki pirmadienio pagamint reik, tai jau isnese viena i darzeli, kitas nebaigtas dar stovi :)

Atsakyti

Positive, laikykis, turi ateiti momentas kai gaunas susiimt. Aš nugrybavimų profė 😀 o į rolshaperį reikia timpų, maikės ir kojinių. Kuo labiau apgludę viskas, tuo geriau. Ir šiaip geriau, kad būtų ne sintetika,nes nuo sintetikos ten brūžinant šonus man labai niežtėt pradėdavo   :D 

Atsakyti

Positive laikykis! Pas mane mintyse irgi skanumynu paieskos :D bet sustabdau save tuom,kad jau ana penktadieni maciau 78.6,o dabar dar su pliusu ir kazkaip gaila tu idetu pastangu metant svori :) o ir i kaledine svente nusipirkau juoda suknele,o liko 12 d tai noreciau kad pilvas taip nepupsotu :D 

Nuosta sveiktos!

Jolitamarija saunuole !

Jerda,matyt tavo vaikai tokie savarankiski tai del to nereik padet jiem,pvz man mokykloj irgi nieks nepadejo o viskas buvo gerai,o va mano broliui tai buvo reikalinga kontrole konkreti :D kaip pats dabar sako galejau ne varnas saudyt mokykloj o mokytis :)

Provizore,kaip tavo svoris?

Airise,tai ko cia smaliziauji db?

Atsakyti

Vava, aš ir nenoriu  pūpsančio pilvo su juoda suknele per Kalėdas, o ir per dičkės gimtadienį norėčiau pasipuošti...tai laikausi iš paskutiniųjų, jau net galvoju dažniau svertis pradėt, nors tada kaip apsėsta tų skaičių patampu, bet porą savaičių gal nieko 😀

Atsakyti

Vava, aš ir nenoriu  pūpsančio pilvo su juoda suknele per Kalėdas, o ir per dičkės gimtadienį norėčiau pasipuošti...tai laikausi iš paskutiniųjų, jau net galvoju dažniau svertis pradėt, nors tada kaip apsėsta tų skaičių patampu, bet porą savaičių gal nieko 😀

Kad ir tas sverimasis dazniau nepadeda kai vejai galvoj :D 

Atsakyti

Nu jau kai visai skersvėjai tai jo, niekas nepadeda 😂 bet kai biškį sąžinės likę, tai gal...

Atsakyti

Sveikos, itempta diena, positive nuosta jau parase del rubu, o kuna ir man niezti :D 

Del svorio sunkiai, toks kaip vakar, nenori organizmas atiduot, bet nepasiduosiu :D 

Atsakyti

Siandien saule, taip pavasariska -norisi puostis, gerai atrodyti. A le man galvoj netrukdo viens kitam - plokscias pilvas ir pyragaitis ;) 

Atsakyti

Na ka,vakareja jau :) geru rezultatu ryt visom,nepamirstam pasisvert!

Atsakyti

Šiandien kažkokia kosminė diena, atrodo lekiu skubu ir nieko nepadarau. Tikiuosi ryt nepamiršiu pasisvert! Pabandysiu be vakarienės apsieit, gal kokį mažą minusą išspausiu ar bent jau 0  :mastau:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 01 gruodžio 2016 - 18:11

Kepu spurgas vyrui, tai svarbu neprisiragaut :hmm: 

Atsakyti

Labas vakaras, mielosios.

Grįžau iš mokymų užsimotyvavusi ir pasikrovusi energijos kaip reikiant. :victory2: Laikiausi neblogai, tai tikiuosi rytoj didelio pliuso nebus...

Frolka, ai, privalgiau čia bulvių traškučių ir saldainių. Neatsilaikiau. :cray:

jolitamaria, šaunuolė tu!

Rytoj varom su draugytėm pasisedėt į miestą. :happy:

Nepamirštam ryt prisiduot!

P.S. Gal kas žinot kokį torto recepčiuką, kad būtų labai labai skanu ir ne tiek daug darbo? Bet tokį patikrintą. :mastau:

Atsakyti