Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

O tu lyg pernai panašiai svėrei tokiu metu? Kaip čia ta striukė paaugo  :D  ar gal pirkai jau su pilvuku :hmm:  :rolleyes:  aš žinok ir nešioju pernykštę striukę, kasdien pasivaikščiojimams dzin man kaip atrodau, varau kaip su maišu, vyras sako gal į jo čia kokią įšokau  :lol:  kai reik tvarkingiau, traukiu seną garderobą. Uch, kai tas svoris svyruoja, tai spintos lūžta, bet gaila labai viską išsimest  :ax:  o norisi vis ir kažko naujo, bet susilaikau, sakiau nieko sau nepirksiu dabar kol nepasieksiu tikslo. Nebent ką nors mažesnio-motyvuijančio nepasiduoti :victory2: 

as pirkau ja kai sveriau turbut virs 80 :) 2015 vasario men kazkur :) o pastojau tai su 73 kg :) tai vaiksciojau su didesne ta striuke,dar pamenu sausi drauge sako nu striuke ant taves kabo,o as jai - greit nebekabes ir i pilva rodziau :D 

Atsakyti

Šiandien užsiknisau su dovanų pakavimu ir senų žaislų atrinkimu išmetimui. Nei pusryčių dar nevalgiau, nei iš chalato iššokau  :D  

Atsakyti

as pirkau ja kai sveriau turbut virs 80 :) 2015 vasario men kazkur :) o pastojau tai su 73 kg :) tai vaiksciojau su didesne ta striuke,dar pamenu sausi drauge sako nu striuke ant taves kabo,o as jai - greit nebekabes ir i pilva rodziau :D 

Nu pavarei į priekį, aš pamenu su dvyniais laukiaus, tai kažkaip labai ilgai pilvas neišlindo, gerai užsibodyflexinus buvau, tai žiemą visą vaikščiojau su savais drabužiais. Bet jau pavasarį kai pasirodė pilvūzas tai ohoho iki galo pūčiausi  :blink:  

Atsakyti

Šiandien užsiknisau su dovanų pakavimu ir senų žaislų atrinkimu išmetimui. Nei pusryčių dar nevalgiau, nei iš chalato iššokau  :D  

O as uzsiemiau daryti angelus darzeliui :blink: velnias nieko nesigauna,kazkokie tep lep gausis,visiskai nesiseka  :D atrodo kad abi rankos kaires  :tomato:

Idomu ar iki penktadienio bent 0 isspausiu,taip nesinoretu ant stulpo raudonuot :D

Atsakyti

Oi nepavydziu... o kaip darai ? Is popieriaus  ar siuni ?

Atsakyti

O as uzsiemiau daryti angelus darzeliui :blink: velnias nieko nesigauna,kazkokie tep lep gausis,visiskai nesiseka  :D atrodo kad abi rankos kaires  :tomato: Idomu ar iki penktadienio bent 0 isspausiu,taip nesinoretu ant stulpo raudonuot :D

Aš kaip džiaugiuos, kad čia nieko nereikia daryt vaikams į darželius/mokyklas... nes man šakės būtų!!! 

Man kažkaip toks jausmas, kad sunkiai ką aš išspausiu iki penktadienio, nes kad ir sveikai, bet vis laiku nesustoju valgyt  :D  va nuo ryto užsibadavus ir dabar net brašku prikimšus :D  nu bus matyt, ryt gal paiškrovausiu ar bent vakarienės atsisakysiu  :hmm:

Atsakyti

Oi nepavydziu... o kaip darai ? Is popieriaus  ar siuni ?

Darau is tualetinio pop ruloniuko ir dovanu popieriaus,buvau suplanavus daryt is popieriniu vienkartiniu leksciu,bet vyras jas ismete  :unsure:  ai zodziu kas gavos tas,nes zinau kad dar viena mama dare,o daugiau is 15 tevu ne krust nieks,kazkaip negrazu...

Atsakyti

Sveikos :4u: 

As rollshapinuos tai ir jum parasysiu :D 

Valgau graziai, bet svoris nenori judet :hmm: 

Ryt jau gruodis :blink: 

Atsakyti

Sveikos :4u:  As rollshapinuos tai ir jum parasysiu :D  Valgau graziai, bet svoris nenori judet :hmm:  Ryt jau gruodis :blink: 

Gal skysciai dabar kaupiasi? Nes pamenu rolseipinantis baisiai daug geriau vandens :D  nu rimtai ryt gruodis,tai kur tas lapkritis praleke kai su kokiu lamborgini? :D

Atsakyti

Aha žiauriai greitai lapkritis prabėgo!!! O gruodis išvis man trumpiausias mėnuo... nugi iki Kalėdų reik pasispaust, turiu norą užsidėti vieną suknelę, bet net bijau matuotis 😀 O su rollas šiaip skysčių daug gerias, bet jie turėtų ir labai gerai išsivaryti. Nors gal dar tas varymas nesuveikė, greit straksėsi kaip gazelė, provizore  :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 30 lapkričio 2016 - 17:14

Tikiuosi ir as, kad skysciai :hmm: 

Valgyt padariau, bet jau paragausiu rytoj, reik pagaliau susiimti ir numest tuos paskutinius :aggressive: 

Namus jau noriu puosti, bet puosim tik po gimtadieniu :) 

Lapkritis ir man praleke, o gruodis tai isvis praskries :D 

Atsakyti

Frolka o darzeli cia puosia savanores mamos ar kaip? :hmm: 

Atsakyti