Oij kaip norėčiau į rollus! Tik čia jų nėra, bet reikia prisiversti pasimakštint namie
Labas rytas!vyras su dicke isleke su rogem pralekt pora ratu kol yra sniego,paskui i klinikas.geros dienos visoms!tikiuos siandien jau daugmaz laikytis plano ir nebegrybaut
Labas rytas! Kaip pavydžiu jums sniego, bent kartą į metus pasnigtų tiek, kad sniego senį pastatyt ir būčiau laimingiausia sėkmės klinikose ir prisilaikant planelio
aš ir pasistengsiu, bet labai pikta kažkokia esu, tai nežinau kaip seksis. Reik su vyru susitaikyt
Suvazinejom sekmingai,su klubiukais viskas gerai,aplankem kauno egle,nu tikejaus kazko geriau pas mus sniego zymiai daugiau nei kad kaune,taip keista net
Saunu, kad viskas gerai![]()
Tiesa kas kiek dienu eisi i rolus? 2 ar 3 kart per savaite?
Frolka, smagu, kad vizitas sėkmingas. Kauno eglutė, kiek mačiau fotkėse, man nepatiko šiais metais. Aij išvis man paprastos tradicinės patinka, jaukios ir kalėdiškos, o ne rugtyniavimai pastovūs lietuviški pas ką gražesnė mes šiandien dar pasišopinom kalėdinių šmutkių, smagu, ruošiamės ir laukiam
Frolka, smagu, kad vizitas sėkmingas. Kauno eglutė, kiek mačiau fotkėse, man nepatiko šiais metais. Aij išvis man paprastos tradicinės patinka, jaukios ir kalėdiškos, o ne rugtyniavimai pastovūs lietuviški pas ką gražesnė
mes šiandien dar pasišopinom kalėdinių šmutkių, smagu, ruošiamės ir laukiam
Taip,man kazkokio ypatingo zavesio nesukele ta egle,labiau atrakciona primine negu kad va jau kaledos ant nosies as tai kovoju su savim kad neprisivalgyciau nesamoniu
kas cia uzejo nezinau
As jau dairiausi ar nepardavineja gyvu egliu kazkaip norisi jau ir namus pasipuost
Mes puošimės po dičkės gimtadienio eglutę, bet netikrą turbūt. Šiandien vainiką ant durų tik pasikabinom ir kojines kalėdines vaikams ant lovų
O kaip fainai!as norejau daryt advento kalendoriu,bet kadangi zinau savo dicke - visos dienos butu atluptos per viena syki