Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Oij kaip norėčiau į rollus! Tik čia jų nėra, bet reikia prisiversti pasimakštint namie :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas!vyras su dicke isleke su rogem pralekt pora ratu kol yra sniego,paskui i klinikas.geros dienos visoms!tikiuos siandien jau daugmaz laikytis plano ir nebegrybaut  :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas! Kaip pavydžiu jums sniego, bent kartą į metus pasnigtų tiek, kad sniego senį pastatyt ir būčiau laimingiausia  :wub:  sėkmės klinikose ir prisilaikant planelio :4u:  aš ir pasistengsiu, bet labai pikta kažkokia esu, tai nežinau kaip seksis. Reik su vyru susitaikyt  :D 

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Po vakar kielviena raumeni jauciu :yahoo: 

O is ryto taip fainiai su sunim pabraidem po sniega :D 

Nuosta greiciau taikykis su vyru :4u: 

Frolja sekmes klinikose :4u: 

Atsakyti

Suvazinejom sekmingai,su klubiukais viskas gerai,aplankem kauno egle,nu tikejaus kazko geriau :) pas mus sniego zymiai daugiau nei kad kaune,taip keista net  :rolleyes:  

Atsakyti

Suvazinejom sekmingai,su klubiukais viskas gerai,aplankem kauno egle,nu tikejaus kazko geriau :) pas mus sniego zymiai daugiau nei kad kaune,taip keista net  :rolleyes:  

Saunu, kad viskas gerai :4u: 

Atsakyti

Saunu, kad viskas gerai :4u: 

Tiesa kas kiek dienu eisi i rolus? 2 ar 3 kart per savaite?  :4u:

Atsakyti

Frolka, smagu, kad vizitas sėkmingas. Kauno eglutė, kiek mačiau fotkėse, man nepatiko šiais metais. Aij išvis man paprastos tradicinės patinka, jaukios ir kalėdiškos, o ne rugtyniavimai pastovūs lietuviški pas ką gražesnė  :oh:  mes šiandien dar pasišopinom kalėdinių šmutkių, smagu, ruošiamės ir laukiam :wub: 

Atsakyti

Frolka, smagu, kad vizitas sėkmingas. Kauno eglutė, kiek mačiau fotkėse, man nepatiko šiais metais. Aij išvis man paprastos tradicinės patinka, jaukios ir kalėdiškos, o ne rugtyniavimai pastovūs lietuviški pas ką gražesnė  :oh:  mes šiandien dar pasišopinom kalėdinių šmutkių, smagu, ruošiamės ir laukiam :wub:

Taip,man kazkokio ypatingo zavesio nesukele ta egle,labiau atrakciona primine negu kad va jau kaledos ant nosies  :4u:  as tai kovoju su savim kad neprisivalgyciau nesamoniu :blink: kas cia uzejo nezinau :hmm: 

As jau dairiausi ar nepardavineja gyvu egliu :lol:  kazkaip norisi jau ir namus pasipuost :ax: 

Atsakyti

Mes puošimės po dičkės gimtadienio eglutę, bet netikrą turbūt. Šiandien vainiką ant durų tik pasikabinom ir kojines kalėdines vaikams ant lovų :) 

Atsakyti

O kaip fainai!as norejau daryt advento kalendoriu,bet kadangi zinau savo dicke - visos dienos butu atluptos per viena syki :D 

Atsakyti

Tiesa kas kiek dienu eisi i rolus? 2 ar 3 kart per savaite?  :4u:

3kart i sav, tai rytojaus jau laukiu :D 

Atsakyti