Labas rytas.na ka bus darbo sia savaite pliusa nukratyt,net nesisveriau...idomu kaip cia seksis kai maziau fizinio aktyvumo bus,nes ziuriu vejas vel nezmoniskas tai vel neis iseit i lauka nornaliai
Geros dienos
Labas rytas ,
laukia sninga , grazu .
Vkar mes su seima zygyje buvome - Nordic walking tema. Sunaus krepsinio burelis organizavo. Treniravom ir rankas ir kojas .Tai aktyvus pusdienis buvo , o siandien namie - tvarkausi , apziura bus - jau kaizkaip nusivylusi jomis. Po pietu dar i tevu susirinkima.
O as ant savaitgalio nuodemiu dar uzkroviau dvigubai pas mus oras nekazka,vejas baisinis,langa praverus buvau tai brrr...ryt i klinikas varysim tu klubu echo it tikiuos jau bus fsio.
Supakavau darzelio dovanas savo dali,vienas darbas atkrito
Kazkaip reik plaukus nusidazyt,bet kai abi vaikai namie tai kazin kaip cia pavyks gal neliksiu pusiau zila
Kazkaip reik plaukus nusidazyt,bet kai abi vaikai namie tai kazin kaip cia pavyks
gal neliksiu pusiau zila
Man irgi plaukus reikia dažyti, bet dar patempsiu iki kito savaitgalio, užsidedu kepurę ir žilės niekas nemato, o namie tai dzin pas mumi ir šiaip vėjuota, bet svarbu nelyja.. bliamba man kiek reikia dovanų pakuoti. Ne darželiui bet šiaip... ir dar atvirutes surašyt, išsiųst, jaučiu imsiuos nuo ryt visų darbų, o tada tik pyragus kalėdinius beliks kept
Is tikruju ten buvo silta, o dar ir 1kartas.. Paemiau 15 masazu, ziuresiu, kaip cia seksis..
Man pamenu buvo per silta,as visa kai burokas buvau,ten moterys net persigando kad man negera ir paskui isjunge tuos infra spindulius.ooo tai normaliai pasiemei,galesi pasidalint patirtim