Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas, 

89.0

Na kas cia dabar ? Bukit sveiki ! 

Vit c 

Daug gerkit 

Inhaliacija pasidarykit  

Krutines, nugarytes  itrinimai.

Vakar 5 km suvaiksciota . Gyvenu be vakarieniu, bet nekrinta svoris. Vakar sutikau pazistama - sako , gal tu nescia. What ??? ...

Tokia jai isblyskus ir patinus pasirodziau

Oi kaip reik man numest bent keleta kg !

Atsakyti
labas rytas smile.gif

daug darbu, ner laiko pabendrauti, kita savaite laisvesne tai isijungsiu i pokalbius biggrin.gif

91
kazkaip ne i ta puse judu...
Atsakyti

Jolitamarija nu bet taktiška labai pažįstama :D  mane tokie žmonės užmuša, gerai, kad aš nesusiduriu, nu bet kaip taip klaust??? Jei ir nėščia, tai jei norėtum ir pasisakytum, kam čia tokie komentarai  :hmm: 

Atsakyti
Labas rytas!

Saunuoles minusiukes! Nuosta, as apakus! Nu tu pavarei. blink.gif Saunuole!

Natuliona, nenusimenam. 4u.gif

Pas mane sian 98. smile.gif
Atsakyti
114,0 vietoje. Vakarais mažiau stengiuosi valgyti, o šiaip tai ir saldainiuką kokį suvalgau, ar pyragu užsiskaninu gyvenimą. Tai nėra ko tikėtis stebuklų ax.gif Bet gerai kad nors nepriaugau, nes ir svečių savaitgalį turėjau.

Atsakyti

labas rytas :)

sianakt kiek miegojau gal iseis pora val.. Galva skauda, o dar anksti reikėjo keltis i mankstas.. pasisveriau isgerusazdaug pora stikliniu vandens, suvalgius banana ir apsirengus virsutinius rubus, tai 101.5.. nezinau kiek butu normaliai sveriantis, nieko ryte nespejau.. po zadintuvo galvojau niekut nevaziuoti, bet tuoj mazoji pabudo ir issikrapsciau su vaikais.. tiiiiingiiiuuu.. kokios dar dietos, noriu sokolaaaadooo.. tik gerai, kad neturiu..

Atsakyti

Labas :)

Vyras buvo komandiruotej, tai kukavau viena su visais trim vaikais. Ir dar kaip specialiai mazas kaip niekad buvo papiktintas, tik ant ranku, tai nespejau nieeeeeeeeeko. Stogas biski vaziuoja, taip noretusi nors valandos tylos ir ramybes... Nu gal po kokiu 5 meteliu :B  

Pas mane 97,8. 

Atsakyti

Labas rytas! Saunuoles minusiukes! Nuosta, as apakus! smile.gif

Net ėjau ieškot kiek praeitą savaitę svėriau, nes pamiršau  :D  visai neblogai, žinant, kad savaitgalį kugelį su spirgais ir pyragus pilnais žandais kimšau  :lol:  bet čia daugiausia žarnyno turinys ir skysčiai, ale vistiek smagu, kad juda  :bigsmile:  :mirksiukas:

Parėjau namo, dar tik 12 pas mus, o aš jau 9 km sulapsėjau. Niu dabar jau tik namie būsiu. Užsipirkau riešutų, formelių kepimo, vietoj namelio kepsiu kalėdinę eglę, užmačiau lidle ir neatsispyriau  :newyear:

Atsakyti

Net ėjau ieškot kiek praeitą savaitę svėriau, nes pamiršau  :D  visai neblogai, žinant, kad savaitgalį kugelį su spirgais ir pyragus pilnais žandais kimšau  :lol:  bet čia daugiausia žarnyno turinys ir skysčiai, ale vistiek smagu, kad juda  :bigsmile:  :mirksiukas:

Parėjau namo, dar tik 12 pas mus, o aš jau 9 km sulapsėjau. Niu dabar jau tik namie būsiu. Užsipirkau riešutų, formelių kepimo, vietoj namelio kepsiu kalėdinę eglę, užmačiau lidle ir neatsispyriau  :newyear:

Kokia egle? Sudominai :4u: 

As siandien net lauke nevaiksciojau,tik iki ligonines ir atgal...dickei gerkle raudona,siurkstokas kvepavimas...kad tik temp nekiltu velnias....zodziu eisiu valgyt sausainiu ir cinamonines pynes  :unsure: 

Atsakyti

Atsakyti

Kažką va tokio bandysiu, tik spalvų įdėsiu, padekoruosim su mergaitėm ir aišku ne tokią didelę 😀  Nusipirkau formeles, kad nereikėtų iš popieriaus karpyti tų žvaigždžių  :thumb_yello:  http://viskopotrupin...a-egle.html?m=1

Atsakyti
Varau sportuot. Kadangi sian mano mamos gimtadienis - lentute ikelsiu arba velai vakare, arba ryt ryte. Tikiuosi nepyksit. ax.gif
Atsakyti