O paskuo teisingai žemėlapį vaikščiojimo subraižo? Šiaip interneto tikrai nereikia, man puikiai veikia.
Nelabai teisingai,nukerta kai kur,kai kur pertraukta buna.
Aaa tada gal ryšys vietom susilpnėja, pvz gal į pardą užeini arba šiaip kkios zonos silpnesnės pasitaiko![]()
Nu db paziurejau kad beveik puse kelio net nera...sekmadieni vaiksciojom su vaikais i pardes nejom ir tai kelias tik atgal kai ejom nupiestas,o kur ejom kita puse nera kaip idomiai...
Nu db paziurejau kad beveik puse kelio net nera...sekmadieni vaiksciojom su vaikais i pardes nejom ir tai kelias tik atgal kai ejom nupiestas,o kur ejom kita puse nera
kaip idomiai...
Gal telefonas grybauja ar stabtelni, įsijungia automatiškai pauzė ir atgal per vėlai įsijungia
Gal telefonas grybaujaar stabtelni, įsijungia automatiškai pauzė ir atgal per vėlai įsijungia
![]()
Nu net neisivaizduoju,striukes kisenej imestas buna ai nesvarbu,reiskias pravaikstau daugiau nei kad rodo,nes man buvo kiles itarimas kad kazkail mazai tu km rodo,ale galvoju jei rodo tai taip ir yra,netirinejau labai tu zemelapiu
Kaip sekas merginos?valgot ar prisiziurit?
Airise, kaip faina skaityti apie tave ir tavo treniruotes įmesk rezultatus
tikiuosi praeis savaime dukrai tas kaulo išaugimas
jetus aš ir negirdėjus, bet skamba ne kaip.
Aš šiaip ne taip, pusėtinai šiandien dieną prasimaitinau, gal daugiau nei reikėtų metant svorį, bet be baisių nesąmonių. Labai daug streso namie, pavargau