Nu ka ,privalgiau visokiu nesamoniu visa laime ivykdziau savaites plana ir suvaiksciojau daugiau nei 10 km
geros ateinancios savaites
kad orai butu tokie liuksiski kaip siandien
Labas rytas,
Islydejau visus -einu vedziot sunis .
Sveikos!atlieku kaledu senio padejejos pareigas darzelyje tai lakstau nuo ryto aukletojom ir vaikam dovanas organizuoju geros dienos
Sveikos, aš apsiryjus po savaitgalio grįžtu į švarią mitybą, linkiu sau sėkmės
Nu ir kaip sekas?
Niu ką, pirma diena atlaikyta puikiai, kad ir toliau taip
Labas rytas,ziauriai abkstyvas rytas,vaikai atsikele su vyru i darba -5 griuk negyvas
i darza tik ant 8 eit,tai kukuosim dabar visi
Labas rytas, O ko tokie ankstyvi ? Nesimiega? Musu tai masina taisoma. Visiems teko su autobusu keliauti. Mazasis tai iprates dar pakeliui automobilyje pamiegoti. Nes vaziuoja apie valanda. O siryt vyras issinese sunu ant peties -dar nevisai issibudinusi ;)
Namuose dar dvi mamzeles ruosiasi i mokykla.
Laukiu kada visi issiruosia - tada laikas man namuose pora valandu ramybes ;)
Labas rytas, pas mus tęsiasi ligų maratonas, jaučiu ur nesibaigs kai tiek mažų šeimos narių! Frolka,kiek sau nusistačius praeiti su endomondo? Aš ir sau commintments pasidarydavau )
Nu stiprinkit imuniteta,gal to marmalo pagert reiktu is citrinos medaus imbiero?
Mes po TA tai mazius ne tok jau mazius -7kg ir 64cm,tai per menesi 1.4kg ir 5 cm
As praeita savaite nusistaciau 10 km,isvaiksciojau su kaupu,tai sia nusistaciau 12 km.
Nu stiprinkit imuniteta,gal to marmalo pagert reiktu is citrinos medaus imbiero?
Mes po TA tai mazius ne tok jau mazius -7kg ir 64cm,tai per menesi 1.4kg ir 5 cm
As praeita savaite nusistaciau 10 km,isvaiksciojau su kaupu,tai sia nusistaciau 12 km.
Kad čia vieni po kitų keičiasi, nepasakyčiau, kad labai jie smarkiai serga, bet vis ne vienS tai kitas tai pakosti, tai snarglys, tai vėl kas. Kas rudenį taip atsergam. Šiaip geria nuolat vitaminus
Oho mažas! Tuoj maniškius pasivys gerai mamytė maitina
Aš vienu tarpu buvau nusistačius net po 40 km ir išvaikščiodavau kartais su viršum 😀vet tai buvo pacasarį, kai orai geri... rugsėjį po 30 buvo, tada svečiai, ligos ir 0. tikėjausi šią sav. vėl vaikštinėt, bet va, mažė namie tupi, o ji ne vaikščiotoja... einu pusryčiaut