Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Nu tai vien tavo 4  :D  

Reiks eit kose virt arba jogurta su dribsniais suziaumot,nes kazkam kitam fantazijos neturiu,o ir laiko ne kazka like,nes vaikus numaudziau tai reik dar vonia isdziovint :D 

Ryt jau ketvirtadienis :blink: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti
Labas rytas!

As jau vaziuoju i darba. Siandien sake atvaziuot veliau, nes as labai punktualus zmogus esu ir daznai vis anksciau atvaziuoju. Nu man taip gaunas. Va ir dabar busiu per anksti tai eisiu kavutes nusipirksiu. smile.gif

Del darbo - skraidau padebesiais ir siek tiek bijau, kad toks jausmas ilgai netruks. Na bet esu nusiteikus optimistiskai. smile.gif

Kadangi dabar dirbu mados sferoj, tai vakar net teko pabuti modeliu! isivaizduojat? As, su 100kg svoriu! Nes susirgo kazkoks modelis, o butinai reikejo primatavimo.

Tai tiek gal. Ziuresim toliau.

Geros dienos!
Atsakyti

Labas rytas ,

oi , AIrise , kaip faina  , jauciasi ,kad tu ant sparnu  !

Tokioj aplikoj dirbant iskyla reali gresme tavo 100 kg

Dalinkis su mumis savo euforija , tai ir mums aptirps.

Beja, as irgi  labai nemegstu veluoti , visur ateinu nors truputi anksciau . Man jau geriau palaukti , nei veluoti .

As ir  jau pradedu sukti galva del dovaneliu - giminaiciu ir draugiu vaikams, kriksto vaikams. Galvoju gal siemet ka nors pasiuti . Bet dar ieskau idejos, kad butu grazu ir ne per daug laiko surytu .

Atsakyti

Labai uz tave dziaugiuos :4u:  ir modelis tikiu buvai geras :bis 

As susitvarkiau,laukiu mamos kada atvaziuos anuka paniurkyt ir paplepet :D 

Atsakyti

Labas rytas :) Pasirodau kaip jaunas mėnulis, bet jau iš tikrųjų ir viltį prarandu, kad kada nors bus kitaip.. Na, nebent po kokių 4 metelių gal :D Vėl sėdžiu namie su visais trim, nedaug čia ta mano laisvė tęsėsi, pusantros savaitės tik ir vėl panos kosinčios, sloguojančios, o mažajai dar ir akytės užpūliavusios, rytais net atsimerkt vaikas negali, kol nenuplaunu visų traiškanų :unsure: Tai smaginuosi vėl. Džiaugsmo bent tiek, kad mažasis auga kaip ant mielių, priaugo per mėnesį 1,2 kg ir 5 cm, ne pienu matyt maitinu, o grietinėle :D Sportuot nėr kada, bet maistą prisižiūriu, o šiandien pasisvėrus jau pamačiau, kad pasiekiau priešnėštuminį svorį. Pagal formas to tikrai nepastebiu, bet vis tiek faina  :clap:

Kalėdines dovanas jau po truputį pradėjau pirkt. Merginom nupirkau, kavalieriui nesugalvoju, ką :hmm: Atrodo nuo sesių visokios amunicijos pilna, kol kas dar žaislai nedomina, drabužių turi, kad dovanų gavo - nesupras dar, bet nedovanot nieko irgi neina, nes sesės tada pradės klausinėti, ar brolis šiemet buvo blogas :D

frolka, kur tu tuos iššūkius randi Endomondo? Ieškojau kažkada, bet taip ir neradau :unsure:

aisku dar uosviene pinigu ikiso, kad nupirkciau nuo jos savo vaikams unsure.gifna kaip visada dry.gif

Čia taip mano mama daro :unsure: Atseit geriau jau pinigų duos, kad jai nereiktų lakstyt ir nupirkčiau tikrai tai, ko vaikai nori, nei nupirks po to kažką, kuo nežais ir tik voliosis kampe :unsure: Iš dalies gal ir gerai, bet kur tada džiaugsmas dėl staigmenos ir pan.? Šiek tiek abydna, kad tingi galvą pasukti ir kažkiek laiko skirti dovanų pirkimui, o užkrauna visą tą reikalą man, lyg ir taip man būtų maža veiklos šiuo metu  :oh:  Aš net nebepamenu, kada paskutinį kartą parduotuvėse buvau, viskas tik internetu, kol vaikai miega, o čia "surask, nupirk"... :oh:

Airise, labai smagu skaityt tavo tokius optimistiškus postus :)  Kad ir kiek tas jausmas betruktų, reikia džiaugtis tuo pakylėjimu :super:

Atsakyti

Positive,as pasidariau per commitments issuki sau dar galima draugu prijungt,o yra ir challenge tai ten dar nenarsiau.cia tam meniu kur ziuri history savo ir pan.svarbiausiai intikas turi but ijungtas,nes kitaip rodo tuscia  :4u: 

Atsakyti

Na ka,geru ryt rezultatu visoms :4u: nepamirskit prisiduot :bis 

Atsakyti
Labas vakaras!

Aciu, mergaites! Jus pacios paciausios. friends.gif Si diena irgi praejo puikiai. Laukiu rytojaus su nekantrumu. Kaip butu nerealu, jeigu taip butu visada. smile.gif

Kai dirbu, tai net nera kada uzkandziauti, todel tikiuosi ryt pliuso nebus. Po darbo varysiu sportuot. Bandysiu dabar sudetinti viska. smile.gif Uff, pamirsus jau buvau apie ta zongliravima mamos, zmonos, moters pareigomis. biggrin.gif

Gero sverimosi rytoj!

Labanakt. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. 114.0
Atsakyti
Labas rytas.

99,2 clap_1.gif

Geros dienos!
Atsakyti

Labas rytas ,pas mane 79.3 :yahoo:  isokau i 7 zona :yahoo: 

Atsakyti