Nu tai vien tavo 4
Reiks eit kose virt arba jogurta su dribsniais suziaumot,nes kazkam kitam fantazijos neturiu,o ir laiko ne kazka like,nes vaikus numaudziau tai reik dar vonia isdziovint
Ryt jau ketvirtadienis
Labas rytas ,
oi , AIrise , kaip faina , jauciasi ,kad tu ant sparnu !
Tokioj aplikoj dirbant iskyla reali gresme tavo 100 kg
Dalinkis su mumis savo euforija , tai ir mums aptirps.
Beja, as irgi labai nemegstu veluoti , visur ateinu nors truputi anksciau . Man jau geriau palaukti , nei veluoti .
As ir jau pradedu sukti galva del dovaneliu - giminaiciu ir draugiu vaikams, kriksto vaikams. Galvoju gal siemet ka nors pasiuti . Bet dar ieskau idejos, kad butu grazu ir ne per daug laiko surytu .
Labas rytas Pasirodau kaip jaunas mėnulis, bet jau iš tikrųjų ir viltį prarandu, kad kada nors bus kitaip.. Na, nebent po kokių 4 metelių gal
Vėl sėdžiu namie su visais trim, nedaug čia ta mano laisvė tęsėsi, pusantros savaitės tik ir vėl panos kosinčios, sloguojančios, o mažajai dar ir akytės užpūliavusios, rytais net atsimerkt vaikas negali, kol nenuplaunu visų traiškanų
Tai smaginuosi vėl. Džiaugsmo bent tiek, kad mažasis auga kaip ant mielių, priaugo per mėnesį 1,2 kg ir 5 cm, ne pienu matyt maitinu, o grietinėle
Sportuot nėr kada, bet maistą prisižiūriu, o šiandien pasisvėrus jau pamačiau, kad pasiekiau priešnėštuminį svorį. Pagal formas to tikrai nepastebiu, bet vis tiek faina
Kalėdines dovanas jau po truputį pradėjau pirkt. Merginom nupirkau, kavalieriui nesugalvoju, ką Atrodo nuo sesių visokios amunicijos pilna, kol kas dar žaislai nedomina, drabužių turi, kad dovanų gavo - nesupras dar, bet nedovanot nieko irgi neina, nes sesės tada pradės klausinėti, ar brolis šiemet buvo blogas
frolka, kur tu tuos iššūkius randi Endomondo? Ieškojau kažkada, bet taip ir neradau
aisku dar uosviene pinigu ikiso, kad nupirkciau nuo jos savo vaikams
na kaip visada
Čia taip mano mama daro Atseit geriau jau pinigų duos, kad jai nereiktų lakstyt ir nupirkčiau tikrai tai, ko vaikai nori, nei nupirks po to kažką, kuo nežais ir tik voliosis kampe
Iš dalies gal ir gerai, bet kur tada džiaugsmas dėl staigmenos ir pan.? Šiek tiek abydna, kad tingi galvą pasukti ir kažkiek laiko skirti dovanų pirkimui, o užkrauna visą tą reikalą man, lyg ir taip man būtų maža veiklos šiuo metu
Aš net nebepamenu, kada paskutinį kartą parduotuvėse buvau, viskas tik internetu, kol vaikai miega, o čia "surask, nupirk"...
Airise, labai smagu skaityt tavo tokius optimistiškus postus Kad ir kiek tas jausmas betruktų, reikia džiaugtis tuo pakylėjimu