Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Zinok pilnatis veikia biggrin.gifpas mane panasios nuotaikos ir est noreciau viska is eiles,tik dar laikausi,nors noreciau sedet ir ziaumot koki torta biggrin.giflaikykis!

Laikykis, šaunuole! Jaučiu aš ir laikyčiausi, bet tiek tereikia išmušt mane iš vėžių, sprogsiu tuoj iš pasiutimo nuo tų visų ligų  :bash:  :gun_bandana: 

Atsakyti

Patikek manim zinau kaip jauties :friends: maniskei lig sloga kimba tai jau as pradedu nervintis  :mastau:  laikaus dar,bet mintys tikrai ne kaip palaikyt svori,o kaip susiveikt is pardes kazka skanaus  :wacko: 

Atsakyti

Na ka,atsilaikiau pati pries save,diena uzskaitau :yahoo: 

Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Na va, kas del vaiku ligu, kas del pilnaties, kas del naujo darbo ziaumoja. biggrin.gif Draugiskai. biggrin.gif

As siandien atsilaikiau puikiai. Ziuresim kaip bus rytoj. smile.gif

Gero vakaro. 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:  airise sekmingos darbo pradzios! Visom kitom  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas , merguzeles,

as tai neisivaziuoju i lieknejima, nors   maista tikrai pamazinusi - nebevalgau nei sureliu  , nei saldainiu ar sokoladuku. Na , bet svarstykles nieko gero man neparodo .

Frolka, paziurejau tavo meniu - na tikrai nera jis labai asketiskas .

va parasysiu vakar ka valgiau : ryte omletas ,

tada dirbau nuo 7 iki 14  val(fiziskai) tiek prisailaksciau vakar laiptais ,kad siandien jauciu koju raumenis.

apie 15 val. pietavom AWOKADo NOODLE BAR , norejau apsidovanoti po visu lakstymu . Maista  indonezijos virtuve - ryziu makaronai , darzoves ir vistiena . Skanu , egzotiska . porcija dar dalinausi su dukra.  Na tikrai nepersivalgiau . is kavines grizom pestute.

paskui dar su  šunimis du kartus vaikstinejau .

Vakariene - bulve , virta su lupena ir kefyro stikline , naminis keksiukas su obuoliais .

Kazkaip neisisiubuoja mano kunas i lieknejima  

o siaip labai faina si ryta - namai sutvarkyti po  vakar , visur svaru. Seimyna islydejau i darbus , mokyklas . pasilepinsiu siandien su mezginiu . Mazasis uzsimane saliko :) tai mezgu . Radau maximoj fainu siulu su merino vilna ( visai pigiai ).

Ryt mamos gimtadienis , po piet keliausiu iskoti dovaneles - lyg nori kvapalu . Dar pagaminsiu toki namisi sirupa i arbata - is medaus, imbiero ir citrinu. Reiks tik koki grazu stikaini rasti nusipirkti.

o jus jau galvojat apie kaledines dovaneles ? Nuosta , tik girdejau shopinasi ... 

visoms sveikateles ir turiningos dienos !

Atsakyti

As sakau valgau kaip iprasta,tik va nuemiau visus uzknadziavimus :) nes jie man stipriai kiso koja :)  gal tu per mazai valgai?reiktu kalorijas pasiskaiciuot,nusimazint irgi nera gerai.

As va nusistaciau isuki endomondo ir vaikstineju kasdien su vezimu :4u: sioks toks sportas :rolleyes: 

Oi tas dovanu pirkimas,pakolkas tik dickei uzpirkau ka ji jau uzsiprasius,kitiem neturiu ideju ir labai noreciau niekam ir nepirkt apart vaiku :D nes kasmet galvos skausmas tos dovanos,dar tas mano jubiliejus per naujus,ne i tema bus isvis ir baliaus nezadu daryt,nors jau klausimu sulaukiau kada bus....

Atsakyti

Labas rytas :4u:  aš gyvenu jau grynai kalėdinėm nuotaikom. Daug dovanų supirkau, dar daug reikia, bet kol kas pertrauką darau, tik apžiūrinėju ir apgalvoju. Norėčiau ir aš, kad tik savo vaikam reikėtų pirkti... o reikia tiek, kad aš jau skaičių pametus  :hmm:  o dar ir nemažai gimtadienių gruodį, tai išvis.... :oh:  bankrotas totalus :lol:  galvoj pas mane vis dar betvarkė, bet bandau dirbt su savim. Laikykit frontą, grįšiu su naujom jėgom, kažkada  :mirksiukas:  ir naujais kilogramais VĖL  :oh:  :lol: 

Atsakyti

Na laukiam griztant !

Airise, laukiam ir tavo ispudziu is naujo darbo .

Atsakyti

Laukiu laukiu griztant!kuo maziau kg prisiaugink  :4u: 

Lauke atvaiksciojau,nors orelis tai nekazka...einu kept vistienos kepsniu su bulviu kose :rolleyes: 

Atsakyti
Labas diena smile.gif

vakar kukrypau i sona unsure.gif valgiau torta ir sokolada... kaip man pamirsti tuos saldumynus biggrin.gif

si savaite labai jau uzimta, kiekviena vakara kazkur lekiu, vis kazkokiu reikalu...siandien manikiuras, ryt darzelyje susirinkimas, penktadieni senelius vaziuojam aplankyti, nesedziu namie, elepsiuko nera kada minti biggrin.gif ech...

Kaledoms dovanas perkam tik vaikams (is viso 7 gaunasi) tai 6-iems jau turiu biggrin.gif aisku dar uosviene pinigu ikiso, kad nupirkciau nuo jos savo vaikams unsure.gif na kaip visada dry.gif
Atsakyti

Mes dovanas irgi perkam tik vaikams nu ir savo tėvams simboliškai. Bet daug tų vaikų :unsure:  

Atsakyti