Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(jolitamaria @ 2016 11 14, 16:48)
<p>Sveikutes, pas mane irgi savaitgalis buvo sotus . Visom prasmem , daug sveciavomes. Siandien stengiuosi neuzkandziaut.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Gal kas is jusu neseniai pardavinejot buta / nama ? </p>

Mes pries 2 metus tik keitima darem buto
Atsakyti
Sveikutes.

As slepiuos su savo uzedimais. biggrin.gif
Atsakyti

Aš irgi slepiuos ir labai pykstu ant savęs. Bet vėl prasidėjo ligų maratonas :angel_sadangel:  :oh:  tai ką veikt daugiau namie tupint priverstinai... kepu visokius skanumynus ir valgau liūdesį. Beeeet užsisakiau tų papildų, kur kažkada minėjau 😀 shopinuos online kaip pasiutus  :lol: 

Atsakyti

Sveikos ;)

Nuosta sveikit greiciau;)

Airise grizk i doros kelia  :4u: 

As laikausi gerai, tik darbo tempai..atpratus as jau nuo mokslu, tai vakare po darbo sunkiai sekasi klausyt paskaitu, o kita savaite jau egzas :hmm: 

Atsakyti
Labas rytas.nuosta sveikit 4u.gif
Airise tai ko cia db ziaumoji?stresa malsini pries nauju darbu pradzia?
Provizore sekmes moksluose ir ateinanciam egze,jei man reiktu db mokintis tai nekazka butu,nors planuoju pavasari eit teisiu laikyt,nes nu kiek galima atideliot sita reikala smile.gif
Vakar nugrybavau ir sia savaite 7 prieky neteks pamatyt,nes valgiau kebaba ir kaip man po jo sustojo skrandis,tai uchhh vos vos nebegau gasdint wc blink.gif ir atsikeliau su pliusu,o malonumo jokio negavau is to kebabo suvalgymo biggrin.gif
Dukra nuvedziau i darzeli,mazius dar parpia vezime,skalbimas sukasi,ka veikt toliau - kazkaip tingisi,nes taip niuru lauke kad feeee unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Frolka,tau dabar geriausiai sekasi mest kg-pasidalink ka valgai . Be  to nukrypimo su kebabu -tu kaip pirmune. Atsimenu  pries metus ir as apie 7 zona sukiojausi , o dabar ;(

Keitimas panasus i pardavima. Tai dabar turiu ta "malonuma" . Siandien apziura bus , tai generaline tvarka darau . Gerai , kad -nors visi mokyklose, darbuose -bent nesimaiso ir valgyt daryt nereikia. 

Atsakyti

Nuosta , ir pati sergi ar vaikai ? 

Sveikit ir kantrybes 

Airise, ar spesim mes pasimatyt iki tavo naujo darbo ? 

As jau bijau kur nukist gyliai tavo knygas , paskui dar nerasiu.

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2016 11 15, 10:03)
<p>Labas rytas, </p><p></p><p>Frolka,tau dabar geriausiai sekasi mest kg-pasidalink ka valgai . Be  to nukrypimo su kebabu -tu kaip pirmune. Atsimenu  pries metus ir as apie 7 zona sukiojausi , o dabar ;(</p><p></p><p>Keitimas panasus i pardavima. Tai dabar turiu ta "malonuma" . Siandien apziura bus , tai generaline tvarka darau . Gerai , kad -nors visi mokyklose, darbuose -bent nesimaiso ir valgyt daryt nereikia. </p>

Oi popierizmo kiek laukia dar...o jei vaiku iki 18 m dar yra reiks teismo leidima gaut ir vaiku teisese issimt pazyma kad nestovit iskaitoj pas juos.uzjauciu,nes man per 5 metus teko abu kart lakstyt vienai visut,nes vyras dirbo...brrrr
As valgau pusryciam:avizine kose/sumustinis/jogurtas si dribsniais/sureliai.daznai ir vakariene tokia buna.o pietus pas mane normalus,ka gaminu seimai ta ir valgau : kepsnys +bulves + salotos;troskiniai ir pan.
Atsakyti

Sveikos, aš pati tai pusiau tokia, bet vyras labai iškrito, tai sunkiau nei koks vaikas sergantis, nusibodo jau+bijau,kad vaikų neužkrėstų  :oh:  ir pilnatis žiauriai veikia, visa kažkokia susidiorginus, kepu pyragus, ėdu ir pykstu ant savęs  :(  ne į tą pusę kilogramai eina ir žinau, kad labai liūdna bus ant svarstyklių, bet negaliu sau nieko padaryt. Nu bet grįšiu kažkada į protą  :bigsmile:  

Atsakyti

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 15 lapkričio 2016 - 11:19

Bent džiaugiuosi, kad lyg rūbai dar neveržia 😀  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 15 lapkričio 2016 - 11:18
QUOTE(nuosta @ 2016 11 15, 11:10)
<p>Sveikos, aš pati tai pusiau tokia, bet vyras labai iškrito, tai sunkiau nei koks vaikas sergantis, nusibodo jau+bijau,kad vaikų neužkrėstų  doh.gif  ir pilnatis žiauriai veikia, visa kažkokia susidiorginus, kepu pyragus, ėdu ir pykstu ant savęs  verysad.gif  ne į tą pusę kilogramai eina ir žinau, kad labai liūdna bus ant svarstyklių, bet negaliu sau nieko padaryt. Nu bet grįšiu kažkada į protą  bigsmile.gif  </p>

Zinok pilnatis veikia biggrin.gif pas mane panasios nuotaikos ir est noreciau viska is eiles,tik dar laikausi,nors noreciau sedet ir ziaumot koki torta biggrin.gif laikykis!
Atsakyti