Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas. 114.3
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Sveika prisijungus Natuliona :4u: 

Pas mane savaite sunki, mokymai, mazai poilsio :blink: 

Tai dziaugiuoso ir tokiais rezultatais 63.5kg

Atsakyti
Labas Rytas, 90.9 tai -1.7kg. skysčiai puikiai pasisalino dabar jau bus mažesni skaičiai biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,pas mane 80.3 kg 4u.gif
Atsakyti

labas rytas :)

99,7.. mazais žingsneliais i prieki..

Atsakyti
Labas rytas.

Pas mane pliusas. 100,6 kg. Tie nerviniai uzedimai mane pribaigs. angel_sadangel.gif

Sveikinu su minusiukais. 4u.gif Saunuoles!

As jau po sporto - varysiu i miesta. smile.gif
Atsakyti

Labas rytas, aš nesisvėriau, tai ir neprisiduodu. Šaunuolės visos su minusiukais! Mano tunelio gale irgi jau šviesa matos, vaikai sveiksta, grįžta po truputį ir man nuotaika. 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2016 11 11, 10:24)
<p>Labas rytas, aš nesisvėriau, tai ir neprisiduodu. Šaunuolės visos su minusiukais! Mano tunelio gale irgi jau šviesa matos, vaikai sveiksta, grįžta po truputį ir man nuotaika. </p>
Dziaugiuosi! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 11 11, 11:10)
Labas rytas.

Pas mane pliusas. 100,6 kg. Tie nerviniai uzedimai mane pribaigs. angel_sadangel.gif

Sveikinu su minusiukais. 4u.gif Saunuoles!

As jau po sporto - varysiu i miesta. smile.gif

Pradėsi dirbt sumažės uzedimai. Šaldytuvas tai toli bus
Atsakyti
Labas rytas,

88,9

Kaip faina siandien likom namie su mazuoju , jam-pirmokeliui i mokykla nereik-kazkokia svente.

Kodel negaliu rasyti zinuciu per mobilu naujoje versijoje ? Hm
Atsakyti

Labas  :)  ne kazka, 98,5 :) Cia taip buna, kai po iiiiiilgo laiko tarpo lieki be vaiku (i darza abi savo panas paleidau) ir is to neturejimo ka veikt tik tiiiiiingi tiiiingi ir dar tingi :yahoo: Vadeles biski atleidau ir leidau sau dziaugtis gyvenimu taip sakant  :B Ai, bet pailsejau, atsigavau ir gana, vel reik grizt i doros kelia  :)

Labas vakaras, norėčiau prisijugti prie jūsų smile.gif

Labas labas :) Smagu matyti pazistamus veidus :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PoSiTiVe: 11 lapkričio 2016 - 11:06
Saunuoles visos 4u.gif kas su pliusais - tai kita savaite bus geriau 4u.gif as paziurejau,kad startavau 10.10 su 85 ir siai dienai turiu 80.3kg,tai sakyciau labai gerai laikaus ir per menesi numeciau 4.7 kg- o kad taip ir toliau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frolka25: 11 lapkričio 2016 - 15:36