Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikutes. As siandien jau po pokalbio imoneje B. Patekau i antra tura. Beda ta, kad paskambino ir is imones A. Rytoj kviecia i antra pokalbi jau su imones savininku. [color=yellow](Savininkas zinomas LT zmogus)[/color]. Tikrai negalvojau, kad pateksiu i antra pokalbi. Ir plius dar noriu issiusti cv i imone C. Oj, makalyne kokia. Del to ir nemegstu vaikscioti i pokalbius. Ir dar keliais frontais. Baisiausia, kad gali buti taip, kad atsakysiu imonei A, imonei B, o imone C manes nepaims. biggrin.gif O turint mano laime - taip nutikt gali. biggrin.gif Is tu nervu suvalgiau sauja guminuku. unsure.gif Patys i burna isoko. [b]Frolka[/b], aha, mano mama taip man daro. biggrin.gif Bet kaip [b]waiduke[/b] sake, po to vis tiek dovanoja istisus metus. biggrin.gif Uzsisakiau kavos kapsuliu savo aparatui. Rytoj jau gersiu namine latte. wub.gif Einu ziuret Mergina traukiny.

Oho kokia makalyne :unsure:  na ,kaip nors derink kad pokalbis su imone A ir B butu pvz kita savaite,tai gal per ta laika imone C atsilieps i cv.o siaip neskubek apsispresti ir rinkis ten kur tau labiau patinka :4u:  ai ka tie guminukai :rolleyes:

Atsakyti
Airise, taip linksmai persiskaite tavo zinute ;)

Perkelk pokalbius -neskubek isipareigoti. Jei keli pasiulys -tai pasiprasyk geresniu salygu.
Man tai geros salygos yra -nepilna darbo savaite . Tau gal kiti privalumai labiau motyvuoja.

Mkd -nesigavo , bet nors nieko saldaus ir miltinio nesuvartojau. Dabar lomkes del saldumynu . Einu save palepinti kitaip -vonia ir knyga.

Ta filma maciau kinoteatre - idomiai issirisa istorija.

Dar noreciau Nacturnal animals paziureti , bet lt jo dar nerodo.
Atsakyti

Siandien atlaikyta gerai,niekas koju nepakiso :4u:  tai nuosta lepinies vyro demesiu,kad neuzsuki?  :wub: 

Atsakyti
Istorijos tesinys - pskambino imone D. Tai rytoj varau i pokalbius pirma i D, paskui i A. Ot linksma. biggrin.gif
QUOTE(frolka25 @ 2016 11 08, 14:50)
Oho kokia makalyne unsure.gif  na ,kaip nors derink kad pokalbis su imone A ir B butu pvz kita savaite,tai gal per ta laika imone C atsilieps i cv.o siaip neskubek apsispresti ir rinkis ten kur tau labiau patinka 4u.gif  ai ka tie guminukai rolleyes.gif
Kad tie darbdaviai labai jau skuba. Vos ne ta pacia diena nori susitikti. Taip ir gaunasi po to.
QUOTE(jolitamaria @ 2016 11 08, 18:43)
Airise, taip linksmai persiskaite tavo zinute ;)

Perkelk pokalbius -neskubek isipareigoti. Jei keli pasiulys -tai pasiprasyk geresniu salygu.
Man tai geros salygos yra -nepilna darbo savaite . Tau gal  kiti privalumai labiau motyvuoja.

Mkd -nesigavo , bet  nors nieko saldaus ir miltinio nesuvartojau. Dabar lomkes del saldumynu . Einu  save palepinti kitaip -vonia ir knyga.
Ta filma maciau kinoteatre - idomiai issirisa istorija.

Dar noreciau Nacturnal animals paziureti , bet lt jo dar nerodo.
Dziaugiuosi, kad pralinksminau. smile.gif Del pokalbiu, neskubesiu si karta (ana jau paskubejau ir nieko gero nesigavo), bet man labai sunku zmonems sakyti NE. Siaip salygos visur vienodos, na tik atlyginimas skiriasi. O taip, tai as irgi noreciau ne pilna darbo savaite dirbt. Kur toki darba gaut? Ir isvis, noreciau is namu dirbt. Va bandziau cia su vienais zulikais, bet jie dingo kaip i vandeni. biggrin.gif Tai snipstas gavosi.
QUOTE(frolka25 @ 2016 11 08, 19:03)
<p>Siandien atlaikyta gerai,niekas koju nepakiso 4u.gif  tai nuosta lepinies vyro demesiu,kad neuzsuki?  wub.gif </p>
Saunuole. O as ir to, ir ano priedziau. Trenerei pasiskundziau. Sake - nieko, issportuosim. biggrin.gif Del tu pokalbiu net treniruote nukelt turejau.
Atsakyti

O jei,tai tu nuo pokalbiu rutinos turetum sukust :D sekmes priimant gera sprendima :4u:  

Atsakyti
Labas vakaras, norėčiau prisijugti prie jūsų smile.gif kai ką jau pažįstu , su Positive auginam birzelinukus smile.gif Mano Istorija trumpai : su svoriu kariauju visą gyvenimą , po pirmo gimdymo labai daug priaugau svorio, tada pradėjau kova, nuo 98 numečiau iki 82 ir ....pastojau, gimdymas ir maitinimas man visai ne i nauda biggrin.gif Rezultate 2015 vasarą vėl pasiekiau 98 verysad.gif susiemiau... Pavasarį jau sveriau 80.3 smile.gif čia buvo mažiausias svoris kuri rode svarstyklės smile.gif o paskui vasarą, atostogos, Turkija su AI ir savo saldumynais biggrin.gif paskui taip ir nesugebėjau stoti i doros kelia verysad.gif pirmadienį startavau su 92.6 smile.gif
Atsakyti

Labas vakaras, norėčiau prisijugti prie jūsų smile.gif kai ką jau pažįstu , su Positive auginam birzelinukus smile.gif Mano Istorija trumpai : su svoriu kariauju visą gyvenimą , po pirmo gimdymo labai daug priaugau svorio, tada pradėjau kova, nuo 98 numečiau iki 82 ir ....pastojau, gimdymas ir maitinimas man visai ne i nauda biggrin.gif Rezultate 2015 vasarą vėl pasiekiau 98 verysad.gif susiemiau... Pavasarį jau sveriau 80.3 smile.gif čia buvo mažiausias svoris kuri rode svarstyklės smile.gif o paskui vasarą, atostogos, Turkija su AI ir savo saldumynais biggrin.gif paskui taip ir nesugebėjau stoti i doros kelia verysad.gif pirmadienį startavau su 92.6 smile.gif

Sveika prisijungus :4u:  kaip meti svori?

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2016 11 07, 13:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Airisė" data-cid="71191603" data-time="1478515084"><div><p>Noriu vitamix. Bet kokio. Pigiausias s30. Viska jis daro. Net riesutu sviesta is riesutu. O mano senukas net saldytu bananu nepatraukia. user posted imageVitamix tikrai nerealus daiktas. user posted imageGal kada nors...</p></div></blockquote><p>Aaa jo, jie geriausi. Mano Kenwood visai gerai viską daro, nors riešutų sviesto nebandžiau gamint ir kažkaip nelabai man įdomu, tingiu terliotis, bet bananus gerai suvaro 😀 bet mano kartu ir virtuvinis kombainas, man reikėjo visko viename. Dabar apie kavos aparatą mąstau.😀</p>

Labas rytas. Aš norėčiau virtuvės kombaino, but gerai kad pats viską gamintų, man ne piršto pridėt nereiktų. Bet bijau kad tokio negausiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas ,

Atsakyti

Labas rytas,galvos skausmas nuo pat ryto kankina,kazkaip sikart po gimdimo sunkiai mano organizmas prisitaiko prie miego stygiaus   :frusty: 

Atsakyti
Labas rytas.

Sveika prisijungus, natuliona. 4u.gif Jeigu nori buti itraukta i lentele, atsiusk savo info man i az. Pradinis svoris, ugis, siekiamas svoris.

Na ka. Trumpas laimi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 09 lapkričio 2016 - 08:47
Labas rytas smile.gif

QUOTE(frolka25 @ 2016 11 09, 06:46)
<p>Sveika prisijungus  kaip meti svori?</p>

aciu uz priemima smile.gif

pagrindas aisku mityba, baltymai su darzovem smile.gif jokiu bulviu, makaronu ir kruopu smile.gif ir aisku jokiu saldumynu biggrin.gif cia mano didziausas priesas, man gali nebuti jokiu desru, lasiniu ir t.t. bet saldumynai wub.gif biggrin.gif galiu vietoj normaliu pietu suesti visa plytele pienisko sokolado ir busiu soti ir laiminga biggrin.gif tai saldumynu pilnai atsisakiau smile.gif siaip aplamai daug ko atsisakiau smile.gif

dar minimaliai sporto smile.gif minimaliai tai yra kiekviena ryta keliuosi 6 kad padaryti lentute (1,45-2 min gaunasi) po to 200 atsilenkimu biggrin.gif nuo pirmadienio pradejau visa tai daryti tai siandien jauciau kiekviena pilvo raumenuka biggrin.gif ir dar vakare 30 min elepsiuko smile.gif lieju prakaita biggrin.gif
i sporto sale neturiu kada eiti smile.gif tai namuose kiek imanoma darysiu.

Kol kas 2 dienos be jokiu nuklydimu smile.gif
Papildyta:
Airisė i kokias pareigas pretenduoji?

po poros metu bandysiu keisti darboviete smile.gif dabar tenkina ir esama nes turiu laisva grafika, svarbu darbai butu padaryti smile.gif o jei kas galiu neit biggrin.gif tai labai svarbu nes maziukas nuo rugsejo pradejo lankyti darzeli, tai bet kuria diena gali atkriti ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 09 lapkričio 2016 - 08:54