Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Noriu vitamix. Bet kokio. Pigiausias s30. Viska jis daro. Net riesutu sviesta is riesutu. O mano senukas net saldytu bananu nepatraukia. unsure.gifVitamix tikrai nerealus daiktas. wub.gifGal kada nors...

Aaa jo, jie geriausi. Mano Kenwood visai gerai viską daro, nors riešutų sviesto nebandžiau gamint ir kažkaip nelabai man įdomu, tingiu terliotis, bet bananus gerai suvaro 😀 bet mano kartu ir virtuvinis kombainas, man reikėjo visko viename. Dabar apie kavos aparatą mąstau.😀

Atsakyti

Ass kavos aparatu dziaugiuos,nes kapucino taip skanu  :D  

Na ka atsilaikiau kruasano vilionem pardej,papietavau,eisiu migdyt savo vaiku :4u: 

Atsakyti

Saunuole  :) taip toliau    kaip sieki savo tikslu ?

stengiuosi mažinti porcijas, vakare po 18 nevalgau, o pries irgi neprisikemsu :) vakare daugiau baltymini maista valgau. kartais ant elipsinio uzlipu :) kol kas jauciuosi puikiai, energijos turiu gal net daugiau ir svoris po truputi mazeja. 

Tik siandien bus issimtis, vyras kinu maisto parves :) bet iki penktadienio tikiuosi islaikysiu minusa :)

turiu philips blenderi, tai kiek naudoju, tiek puikiai susitvarko, bet tikiu, kad uz tokia kaina tikrai nerealus butu :)

as noriu daugiafunkcinio puodo :D daugiau kaip ir nieko netruksta :)

Atsakyti

Tai cia jau visos kaledu seni zadat reketuot? :D as tai kazkaip nieko nenoriu,tai mano vyras sako kad as be fantazijos  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 11 07, 16:24)
<p>Tai cia jau visos kaledu seni zadat reketuot? biggrin.gif as tai kazkaip nieko nenoriu,tai mano vyras sako kad as be fantazijos  lotuliukas.gif </p>

Neee... mano senis tiek nepatrauktu. lotuliukas.gif
Atsakyti

Tai tarkis kad uz kelias progas tas daiktas bus :4u:  kai man vyras parvilko vasara nauja telefona ir pareiske kad cia siemet uz visas progas dovana  :D 

Atsakyti

as tai su fantazija :D noriu knygu skaitykles, daugiafunkcinio puodo, siaip puse knygyno noreciau (jei negauciau skaitykles), gal vartu automatika praverstu :)

Florka, tai kaip per kitas sventes, negavai? man pamenu tevai dovanojo didele pinigu suma, kai jos labai reikejo, sake keliems metams i prieki visoms sventems, bet kai buvo vel sventes, vel buvo dovanos :)

Atsakyti

Dar nezinau,va kai bus kaledos ir gimtadienis pamatysiu ar tikrai nieko negausiu :D 

Valio :yahoo: diena uzskaityta,viskas pagal plana,tikiuos ryt pliuso jau nebus :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti
Labas rytas,

Ziuresim kaip pavyks siandien Mkd susidelioti.
Atsakyti

Sekmes!

Atsakyti
Sveikutes.

As siandien jau po pokalbio imoneje B. Patekau i antra tura. Beda ta, kad paskambino ir is imones A. Rytoj kviecia i antra pokalbi jau su imones savininku. (Savininkas zinomas LT zmogus). Tikrai negalvojau, kad pateksiu i antra pokalbi. Ir plius dar noriu issiusti cv i imone C. Oj, makalyne kokia. Del to ir nemegstu vaikscioti i pokalbius. Ir dar keliais frontais. Baisiausia, kad gali buti taip, kad atsakysiu imonei A, imonei B, o imone C manes nepaims. biggrin.gif O turint mano laime - taip nutikt gali. biggrin.gif Is tu nervu suvalgiau sauja guminuku. unsure.gif Patys i burna isoko.

Frolka, aha, mano mama taip man daro. biggrin.gif Bet kaip waiduke sake, po to vis tiek dovanoja istisus metus. biggrin.gif

Uzsisakiau kavos kapsuliu savo aparatui. Rytoj jau gersiu namine latte. wub.gif

Tiesa, po pokalbio ejau Gedo prospektu, tai i televizija kazkokia pakliuvau. Klause mano nuomones apie JAV prezidento rinkimus. Jeigu pamatysit persigandusia merga, pasakojancia kodel jos manymu Trumpas yra idiotas, tai busiu as. biggrin.gif

Einu ziuret Mergina traukiny.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 08 lapkričio 2016 - 14:51