Labas rytas,po savaitgalio vel pliusas mazius nepatenkintas zirzia kotais
Waiduke su 9 zona linkiu negrizt i trizenkli skaiciu jau niekad
Labas rytas ,
pasisiveriau si ryta - bet nekiek prie savo tikslo nepriartejau
o tikejausi , nes atsisakiau vakarienes ir pyrago tik vos vos paragavau su sveciais . na kazka vistiek ne taip darau / ai dar miego buvo labai maza ,o tai tikrai letina lieknejima.
Airise , vakar mes ir i vakarines misias vykom. Man patinka Matulaity - vakare jaunimo misios buna ir grazi muzika. o jus kur ejot ?
Siandien i kalanetika , paskui drauge pakviete i mamu maldos rata( melsimes uz vaikus)
smagu bus - diena senamiestyje , gal papietausim visos drauge .
Merginos koks pas jus lieknejimo planas sia savaite ? reik man kazko stipriau griebtis . Nesiryztu iskrovauti - vidinis balselis ciulba - oi nepavyks - tau bus silpna - ir t.t.
Labas rytas ,
pasisiveriau si ryta - bet nekiek prie savo tikslo nepriartejau
o tikejausi , nes atsisakiau vakarienes ir pyrago tik vos vos paragavau su sveciais . na kazka vistiek ne taip darau / ai dar miego buvo labai maza ,o tai tikrai letina lieknejima.
Airise , vakar mes ir i vakarines misias vykom. Man patinka Matulaity - vakare jaunimo misios buna ir grazi muzika. o jus kur ejot ?
Siandien i kalanetika , paskui drauge pakviete i mamu maldos rata( melsimes uz vaikus)
smagu bus - diena senamiestyje , gal papietausim visos drauge .
Merginos koks pas jus lieknejimo planas sia savaite ? reik man kazko stipriau griebtis . Nesiryztu iskrovauti - vidinis balselis ciulba - oi nepavyks - tau bus silpna - ir t.t.
Pabandyk pasidaryti mkd,pasiskaiciuok vienai dienai,kuria busi labiau uzimtesne maisto uz 1000 kaloriju ir laikykis.as vis planuoju pasidaryt kada,nes iskrovu neatlaikysiu,bet va ir mkd niekaip neprisiruosiu dar pasidaryt,vis nuslystu
florta, kantrybes su maziuku
nuosta, jei ziedai verzia, gal skysčiai?
ir abiem ačiū
tikiuosi niekada nepamatyti tokiu skaičių
kol kas optimizmas ir ryžtas nepalieka
Tai taip, skysčiai nuo visokio šlamšto viskas tik tavo rankose, jei sau neleisi, tai ir nepamatysi tų baisių skaičiukų ;)