Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas,po savaitgalio vel pliusas :unsure:  mazius nepatenkintas zirzia kotais :huh2: 

Waiduke su 9 zona :yahoo: linkiu negrizt i trizenkli skaiciu jau niekad  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas, pas mane ir ryškus pliusas, net žiedai veržia  :D 

Waiduke, sveikinimai išlipus iš trijų skaičių zonos!!!  :4u: 

Atsakyti

florta, kantrybes su maziuku :4u: 

nuosta, jei ziedai verzia, gal skysčiai?

ir abiem ačiū :) tikiuosi niekada nepamatyti tokiu skaičių :) kol kas optimizmas ir ryžtas nepalieka :) 

Atsakyti

Labas rytas ,

pasisiveriau si ryta - bet nekiek prie savo tikslo nepriartejau  :(

o tikejausi , nes atsisakiau vakarienes ir pyrago tik vos vos paragavau su sveciais . na kazka vistiek ne taip darau / ai dar miego buvo labai maza ,o tai tikrai letina lieknejima.

Airise , vakar mes ir i vakarines misias vykom. Man patinka Matulaity - vakare jaunimo misios buna ir grazi muzika.  o jus kur ejot ?

Siandien i kalanetika , paskui drauge pakviete i mamu maldos rata( melsimes uz vaikus)

smagu bus - diena senamiestyje , gal papietausim visos drauge .

Merginos koks pas jus lieknejimo  planas sia savaite ? reik man kazko  stipriau  griebtis . Nesiryztu iskrovauti - vidinis balselis ciulba - oi nepavyks - tau bus silpna - ir t.t.

Atsakyti

labas rytas :)

wooohooo, esu beprotiškai laiminga :) pagaliau islipau is trijų skaiciu zonos :)

Saunuole  :) taip toliau 

kaip sieki savo tikslu ?

Atsakyti

Labas rytas ,

pasisiveriau si ryta - bet nekiek prie savo tikslo nepriartejau  :(

o tikejausi , nes atsisakiau vakarienes ir pyrago tik vos vos paragavau su sveciais . na kazka vistiek ne taip darau / ai dar miego buvo labai maza ,o tai tikrai letina lieknejima.

Airise , vakar mes ir i vakarines misias vykom. Man patinka Matulaity - vakare jaunimo misios buna ir grazi muzika.  o jus kur ejot ?

Siandien i kalanetika , paskui drauge pakviete i mamu maldos rata( melsimes uz vaikus)

smagu bus - diena senamiestyje , gal papietausim visos drauge .

Merginos koks pas jus lieknejimo  planas sia savaite ? reik man kazko  stipriau  griebtis . Nesiryztu iskrovauti - vidinis balselis ciulba - oi nepavyks - tau bus silpna - ir t.t.

Pabandyk pasidaryti mkd,pasiskaiciuok vienai dienai,kuria busi labiau uzimtesne maisto uz 1000 kaloriju ir laikykis.as vis planuoju pasidaryt kada,nes iskrovu neatlaikysiu,bet va ir mkd niekaip neprisiruosiu dar pasidaryt,vis nuslystu  :rolleyes: 

Atsakyti

florta, kantrybes su maziuku :4u:

nuosta, jei ziedai verzia, gal skysčiai?

ir abiem ačiū :) tikiuosi niekada nepamatyti tokiu skaičių :) kol kas optimizmas ir ryžtas nepalieka :)

Tai taip, skysčiai nuo visokio šlamšto :oh:  viskas tik tavo rankose, jei sau neleisi, tai ir nepamatysi tų baisių skaičiukų ;)

Atsakyti

MKD tikrai geras variantas

paskatinimui ir padrasinimui link iskrovos. ir tikrai reik pasirinkti labai uzimta diena.

Atsakyti

Aš šią savaitę nežinau kaip laikysiuosi, vyrui atostogos, tai sakė, lepins mane :wub:  :hmm: šiaip šiandien kaip ir iškrova turėtų būti  :D  

Atsakyti
Sveikutes.

As jau po sporto.
QUOTE(waiduke @ 2016 11 07, 08:05)
<p>labas rytas smile.gif</p><p></p><p>wooohooo, esu beprotiškai laiminga smile.gif pagaliau islipau is trijų skaiciu zonos smile.gif dabar liko tik nutolti nuo jos smile.gif kaip norou numesti iki 90 ir tada rimciau sportuosiu smile.gif dabar elipsiuka kartaia pakankinu smile.gif </p><p>airise, pati ruosiesi mokslams, ar vaikus ruosi? smile.gif</p>
Saunuole! Taip ir toliau. 4u.gif Del mokslu tai aciu, as jau savo atsimokiau. Dabar antra rata varau (dukra ketvitoke). biggrin.gif
QUOTE(nuosta @ 2016 11 07, 10:52)
<p>Aš šią savaitę nežinau kaip laikysiuosi, vyrui atostogos, tai sakė, lepins mane wub.gif  hmm.gif šiaip šiandien kaip ir iškrova turėtų būti  biggrin.gif  </p>
Nu tavo vyras tai tikras auksas. wub.gif

Jolitamaria, mes pas save cia vaikstom. smile.gif O del svorio metimo, trenere sako, kad dar priklauso kada tu valgai. Pavyzdziui angliavandeniai iki kokiu 16:00, baltymai tinka ir vakare ir t.t. ir pan. smile.gif Cia daug niuansu yra. Kad ir vaisiai. Vakare ju geriau nevalgyti. Ir isvis, juos geriau ant tuscio skrandzio valgyti, nes jie lengvai virskinami. Jeigu tarkim suvalgai koki obuoli po sociu pietu - jis uzstringa kartu su maistu ir puna. O jeigu jam niekas netrukdo - puikiai susivirskina. Cia man taip aiskino. Tikrai nustebau, nes to nezinojau.

Tiesa, vakar gavosi vos ne cheat day pas mane. Pasidarem su dukra karsto sokolado. Nu taip skanu! Gerai tik, kad daug tokio gerio neisgersi. smile.gif

Uzsimaniau blenderio. Ir ne bet kokio, o kuris kainuoja 600 eur. Vyras zvengia. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 07 lapkričio 2016 - 11:57

Uzsimaniau blenderio. Ir ne bet kokio, o kuris kainuoja 600 eur. Vyras zvengia. biggrin.gif

Nu nu, kas čia per blenderis? Ir ką tu su juo darysi???  :bigsmile: 

Atsakyti
Noriu vitamix. Bet kokio. Pigiausias s30. Viska jis daro. Net riesutu sviesta is riesutu. O mano senukas net saldytu bananu nepatraukia. unsure.gif Vitamix tikrai nerealus daiktas. wub.gif Gal kada nors...
Atsakyti