Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas :)

Jau galvojau minuso neisspausiu, bet vakar taaaaaip bloga buvo, saltis purte, valgyt nieko nesinorejo, tai siandien pasisverus radau 98  :blink: Nelabai suprantu, kokiu budu tiek nukrito  :rolleyes: Nebent mano begima iki darzelio su autokedute ir vaiku pakabintu ant rankos organizmas uzskaite, kaip nebloga kardio treniruote  :D Vakar kiekviena raumenuka jauciau, taip skaudejo, kad net vaiko vakare jau pakelt nebegalejau, teko vyrui ciuciuot  :rolleyes: Neblogai jaunuolis svori auginasi, atsikociosiu bicepsus ir tricepsus kaip turi but  :D 

Airise, sekmes pokalbyje :)

Atsakyti

labas :)

prisiduodu 100,7 :) kiek pamanu, kaip ir 0 :) beprotiskai dziaugiuosi, kad nera daugiau, nes gyvenu ant ratu, normaliai valgu tik vakare. Laukiu kada susinotmalizuos viskas, numesiu iki kokiu 90 ir bandysiu eit sportuot :)

Atsakyti
Sveikutes,
Ateinu su pliusu 89.3

Airise, kaip pokalbis ? Ar vel pasiryzusi isikinkyti ?
Atsakyti

Kepu daržovių apkepą, reik sunaudot arba išmest 😀 tai diena kaip ir užskaityta bus. Savaitgalis ramus nusimato, vyras dirbs. Beeeet visą kitą sav nedirbs, tai ves mane iš kelio  :help:  kaip jums sekasi? Tylu čia  :ax: 

Atsakyti

10.28-11.04 Savaitės rezultatai:
b2b213dbc3fd7279d22c8ced5d1820fb194.PNG
graphics-flower-line-068748.gif
Šaunuolės:
:first: PoSiTiVe
:second: provizore
:third: Frolka25

Pasistengti turi:
:nono: Jerda, jolitamaria.

a65a00ce32270266e57ddb34f9329090719.jpg

Sveikutes.

As siryt pamirsau pasisverti, tai sitas mano svoris po pusryciu. Tikiuosi del to toks mazas minusas...

Buvau pokalby. Siaip, siunciau ant durniaus, ejau ant durniaus ir nemanau, kad tiksiu. O jei ir tiksiu, tai nesutiksiu. Painiai cia, bet nenoriu plestis. :D Jolitamaria, atsakysiu i tavo klausima - ne, dar nepasiryzus as. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 04 lapkričio 2016 - 18:40
QUOTE(Airisė @ 2016 11 04, 19:37)
Painiai cia, bet nenoriu plestis. biggrin.gif Jolitamaria, atsakysiu i tavo klausima - ne, dar nepasiryzus as. biggrin.gif</p>
<p> </p>

Va ir visą painumą išsiaiškinome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 11 04, 19:17)
Va ir visą painumą išsiaiškinome  biggrin.gif

Permatet kiaurai biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū už lentutę :4u: 

Atsakyti
Ziuriu i lentele ir mastau kaip cia pamazint tuos skaiciukus.

Sivakar buvom kine -Saskaitininkas-visai geras.
O svarbiausia -jokiu kokakolu ir spragesiu neemem.
Atsakyti

Labas rytas, aš vakar irgi tvarkingai, namie su vaikais prie teliko, bet nesusigundžiau pasmaližiaut. Žiuariai skanus gavos tas daržovių apkepas, tai gal jo padauginau, bet aij, daržovės ania  :D 

Atsakyti

Labas rytas,as tai vakar pyragu diena minejau :D  pastebejau jei tik maziau miegu tai iskart padideje man cukraus poreikis :hmm:  nuosta,tai visa saunioji ketveriuke jau sveiki?

Mes prasivaiksciojom lauke beveik 3 h,ir sniego gavom ir gero oro :4u: 

Atsakyti

nuosta,tai visa saunioji ketveriuke jau sveiki?

Aha, vaikai galima sakyti sveiki. Aš geriu antibus, tai ir sveika beveik :rolleyes:  

darau su dičkėm žele, einu apimtis savo matuotis, nes vis pamirštu. Bet jaučiu bus š, nes pažiūrėjau į seną temą kiek prieš vasaros atostogas svėriau, kai matavaus, tai dar to svorio nepasiekiau (81.6kg)  :oh: 

Atsakyti