Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas  :4u:  vakar diena gerai atlaikyta :rolleyes:  kaip kolegėm sekasi?  :angel_not:

Kur prapuolus gameja? :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 03 lapkričio 2016 - 08:37

Labas rytas :4u:

Nuosta zaviuosi tavo valia. Tu taip graziai atlaikai iskrovas :4u: As tai bevale,niekaip neatlaikau nepaedus :bis

O as tai turiu mesti laisvalaikio uzsiemima, nes patoviai laizau visas bletutes. Kepu Simtalapius ,tai vis randu bletutej kokio uzsilikusio gerio. O jis rupuze riebus,oj riebus.

Gameja kiek atsimenu ,tai lyg teises ruoses laikytis. :hmm: Gal uzsiemus labai :hmm:

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Nuosta zaviuosi tavo valia. Tu taip graziai atlaikai iskrovas :4u: As tai bevale,niekaip neatlaikau nepaedus :bis

O as tai turiu mesti laisvalaikio uzsiemima, nes patoviai laizau visas bletutes. Kepu Simtalapius ,tai vis randu bletutej kokio uzsilikusio gerio. O jis rupuze riebus,oj riebus.

Gameja kiek atsimenu ,tai lyg teises ruoses laikytis. :hmm: Gal uzsiemus labai :hmm:

Kai didelis didelis noras yra, viskas įmanoma, o tos iškrovos mane žavi, nes aš kaip paturbinta po jų jaučiuos! Tooooks energijos antplūdis!!! 

Oij, tokie hobiai tai ne į naudą, aš mėgstu irgi kept tortus, pyragus, bet tik sekmadieniais iškepu, tada ir pati kemšu kiek noriu 👍

Aaa tiksliai, gameja gal teisėm užsiėmus, lauksim grįžtant!

Aš vakar užsiskaičiau apie raspberries ketones papildus, galvoju gal visai norėčiau pabandyt  :hmm: 

Atsakyti

As vakar pagrybavau biskuti  :rolleyes: bet siaip laikausi gerai,ryt tikiuos isspausti minusiuka,nors mamka atveze pyne su cinamonu tai labai vilioja pavalgyt :rolleyes: tai ziuresiu gal vietoj vakarienes uzvalgysiu :4u: 

As tai nelabai tikiu tais papildais visokiais svorio metimui :hmm: nors isbandyt gal ir noreciau :D 

Atsakyti

As tai nelabai tikiu tais papildais visokiais svorio metimui :hmm: nors isbandyt gal ir noreciau :D

Aš irgi ne, bet radau daug gerų atsiliepimų, tai gundo. Niu pažiūrėsiu, gal kada nusipirksiu porai sav. Neva apetitą mažina ir energijos suteikia ☺

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Pasirodau kaip menulis :hmm: 

Laikausi lyg gerai, rytoj minusas bus,bet darbu tai nespeju nieko.

Kita savaite dar mokymai tai 3dienas i kauna vazinesiu, tai is vis liksma.

Noreciau vel masazus lankyt, bet tada namie velai buciau ir suo 12val vienas butu :cry2: 

O namie elipsinis stovi, neprisiverciu :frusty: 

Atsakyti
Sveikutes.

Saunuole, nuosta. Taip toliau. Kitos, nenusimenam ir susiimam.

As laikausi gerai. Kartais koks sokolado gabaliukas i burna isoka, kartais pavyksta apsieiti be jo. Rytoj varau vel sportan, o po to vaziuoju i pokalbi del darbo. unsure.gif Ant durniaus cv nusiunciau, pakviete. Ziuresim. biggrin.gif
Atsakyti

Oij neprigirkit taip manęs  :bigsmile:  man užeina geresnės bangos, bet tų blogų daugiau  :lol:  bet bandau save propratint prie periodiškų iškrovų. Kai lankiau bodyflexą, buvo ten moteris, kuri 11 metų nevalgo pirmadieniais ir sakė vien tai jai padeda palaikyti svorį. Nu ir aišku, bodyflexas  :ax:  tai va, savo sistemą būtų faina susirasti, kad jaustis patogiai gyvenime ir per daug galvos nesukti dėl kiekvieno kąsnio...   Šiandien aktyvi diena, porą valandų lauke vežimą stumdžiau/vaikus ganiau po žaidimų aikštelę, žiūriu jau ilgai neprivaikščiosiu, reikia veiklos vyrams  :oh:   Gerų rezultatų rytoj visoms, aš sugalvojau ryt ir apimtis pasimatuot, kažkaip įdomu patapo, lyg vizualiai pilvas taip nekabo(žiaurus vaizdelis liko po dvynių), kažkaip niekad savęs nuogos neapžiūrinėju veidrody, bet šiandien netyčia akis užkliuvo, tai įdomu pasidarė ar tiesiog oda apsitraukė, ar lašinio kiek pabėgo  :ax:  :bigsmile:

Airise, gero ryt sporto ir gero pokalbio :thumb_yello:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 03 lapkričio 2016 - 18:28
Labas rytas. Ateinu su didžiausiu pliusų savo istorijoje 115.4. Reiks skubiai susiimti
Atsakyti

Labas rytas :) 

Airise sekmes pokalbyje :4u: 

Jerda nepadiduok ir kovok toliau su kg

O pas mane minusas 63.5kg :yahoo: 

Atsakyti

Labas rytas,pas mane 81.3,tai lyg -0.4  :4u: 

Airise,gero pokalbio!

Provizore,geru mokslu ateinancia savaite!

Nuosta,ir as kazkokia sistema noreciau turet,bet tam matyt pirmiausiai reik svori norima pasiekt ir tada tik palaikymui sistema susikurt :hmm:  :rolleyes: 

Jerda,nu sia savaite pliusas,kita bus minusas  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas, pas mane 83.3 kg, tai šiaip ne taip išspaudžiau minusą, uch sunkiai  :D  bet žinant, kad atostogas turėjau tam tarpe, tai neblogai  :rolleyes: 

Nuosta,ir as kazkokia sistema noreciau turet,bet tam matyt pirmiausiai reik svori norima pasiekt ir tada tik palaikymui sistema susikurt :hmm:  :rolleyes:

Tai taip, bent aš staigiai priprast prie kažko negaliu, tai, tarkim iškrovos dienos man turi įpratimu patapti, tada įsivaizduoju,kad leisiu sau gal daugiau šiokiom dienom, nei metant svorį, ir taip balansuosiu  :hmm:  :unsure:  :) 

Atsakyti