Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sekmes iskrovaujant! O pas mane nenumaldomas noras kazko skanaus,jau suvalgiau ir saldainiu,sakau gal uzteks,bet ne,sedziu ir mastau is kur kokio pyrago gaut :D bet i parde neisiu,tai nuo pyrago isgelbeta,bet namie saldainiu yra,tai nezinau kuom cia baigsis  :hmm:  toks jausmas lig man pms ir arteja mano dienos,nu bet tikiuos kad kaip ir su pirma nesulaukt savo dienu bent jau 6 men  :rolleyes:

Išsikepk pyragą ;) bet geriau laikykis 😀 aš laikausi, gerklę jau lyg mažiai skauda, tai irgi noris visko, nedamigus per vaikus tai saldėsiai traukia, o spintelėj turiu 4 dėžutes Tofeefee ir visos tik mano  :oh:  

Atsakyti

Išsikepk pyragą ;) bet geriau laikykis 😀 aš laikausi, gerklę jau lyg mažiai skauda, tai irgi noris visko, nedamigus per vaikus tai saldėsiai traukia, o spintelėj turiu 4 dėžutes Tofeefee ir visos tik mano  :oh:  

Geriau tikrai nekepsiu,nes paskui visa suvalgysiu  :blink:  pas mane va rafaelo stovi ant stalo...dabar einam kautiniu kas ka iveiks : ar as ta pykciu saldainiu maniaka manyje,ar jis mane  :D  :tomato: 

Atsakyti

Niu kas ką įveikė, frolka, tu ar tave?  :D  aš iškrovą galima sakyti atlaikiau. Uch sunku. Bet reikia :angel2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 01 lapkričio 2016 - 20:44

Niu kas ką įveikė, frolka, tu ar tave?  :D  aš iškrovą galima sakyti atlaikiau. Uch sunku. Bet reikia :angel2:

Mane  :karsta:  bet as labai ir nesipriesinau,nes ai,geriau biski pagrybaut,nei paskui nutrukt su visam :essen:  jauciuos kaip koks maisto alkoholikas  :lol: 

Atsakyti
Baisu per šitas ilgas išeiginės +2kg doh.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: laikomes merginos,nes penktadienis ne uz kalnu :4u: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  laikomės laikomės :4u:   jau penktadienį ir aš būtinai prisiduosiu, nors iškrovą atlaikiau, bet svertis vistiek bijau  :D 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Prisijuokiau is Frolkos MAISTO ALKOHOLIKAS :D :D

Nu as irgi I kompanija. Mmm nepareina,tai sluoju viska . Drauge dar vakar namines duonytes su raugu atveze,tai sedziu apsikrovus ja :bis

Atsakyti

Oooo priminei, viva, man reik duonos išsikept!!!

Atsakyti

Skanu ji labai. Ale nustojau kepti,nes seimyna nelabai valgo,o viena pati sedziu ir ryju. Man ji tokia skani,ypac,jei prided visokiu seklu,kad galiu valgyt kaip pyraga.

Atsakyti

Skanu ji labai. Ale nustojau kepti,nes seimyna nelabai valgo,o viena pati sedziu ir ryju. Man ji tokia skani,ypac,jei prided visokiu seklu,kad galiu valgyt kaip pyraga.

Bet ji labai sveika. Mano visi vaikai ją mėgsta, vyras ne taip labai, nes ne lietuvis, bet kartais irgi valgo :) aš ją pusryčiams valgau  :essen: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti