O aš senąją naudoju, man naujoji nepatiko
O aš senąją naudoju, man naujoji nepatiko
Labas rytas
Airise dekui uz lentute
Nuosta sveikatytes tau ir visai seimynai. Gal jau kiek geriau jauciates?
Frolka ar patiko maziukei filmas?
Labas rytas
Airise dekui uz lentute
Nuosta sveikatytes tau ir visai seimynai. Gal jau kiek geriau jauciates?
Frolka ar patiko maziukei filmas?
Patiko labai siandien buvo gandru siuntu tarnyboj filmuke,tai sitas nelabai buvo,vos issedejo sake vyras. Dabar lauks moana ar vajana kazkokio
Sveikos visiems jau po truputį gerėja, net akyse šviesiau daros, bet kaip valgyt noriu
mums irgi labai Troliai patiko, laukiam dabar per Kalėdas Sing kažkokio 😀 ar švenčiat Hellowyną? Jaučiuos kažkokia iškritus iš pasaulio, man ta šventė nelipo ir nelimpa, o dukros iš proto eina kaip nori švęst, o aš net nežinau kaip čia lą švęst
moliūgai išpjaustyti, aprangas turi abi, nežinau kaip čia jos baliavot ruošias... mokykloj nieko nedaro irgi ta proga
Sveikos
visiems jau po truputį gerėja, net akyse šviesiau daros, bet kaip valgyt noriu
mums irgi labai Troliai patiko, laukiam dabar per Kalėdas Sing kažkokio 😀 ar švenčiat Hellowyną? Jaučiuos kažkokia iškritus iš pasaulio, man ta šventė nelipo ir nelimpa, o dukros iš proto eina kaip nori švęst, o aš net nežinau kaip čia lą švęst
moliūgai išpjaustyti, aprangas turi abi, nežinau kaip čia jos baliavot ruošias... mokykloj nieko nedaro irgi ta proga
Nea,nesvenciam mes
Nuosta, sveikateles.

Jerda, man irgi nauja versija nilabai. Naudoju sena. Ka pamatei pasisverus?
Del filmuko, tai mes sestadieni irgi Trolius ziurejom. Patiko. Daug kas mum sake, kad Gandru tarnyba nilabai.
Siandien buvau sportuot. Viskas ok, nesijauciu jau tokia invalide rytais.

Einu ziuret The walking dead.

Sveikutes.
Nuosta, sveikateles.Man irgi ta svente, meh, tokia. Neisivaizduoju kaip kazkam tai gali buti megstamiausia metu svente. Nors dukra irgi svencia. Va nuejo pas drauge, keps sausainius, rengsis kazkokiom Harley Quinn ir eis saldainiu rinkti.
Jerda, man irgi nauja versija nilabai. Naudoju sena. Ka pamatei pasisverus?
Del filmuko, tai mes sestadieni irgi Trolius ziurejom. Patiko. Daug kas mum sake, kad Gandru tarnyba nilabai.
Siandien buvau sportuot. Viskas ok, nesijauciu jau tokia invalide rytais.
Einu ziuret The walking dead.
Niu vyras nuvarė vaišių papirkt, galės bent taip šventę jausti, eiti saldainių rinkti dar nevesiu, nes stivės abi išsižioję, o aš turėčiau ten dainuot ar prašyt 😀
Kaip fainaaaa dėl sporto. Aš susigudau savo gerklę ir namie imsiuos kokio judesio ant kilimėlio👍
O man nauja forumo versija labai patinka, daug patogiau, ypač kai aš tik telefonu prisijingiu.
Galvoju ir aš pradėti žiūrėt The Walking dead, mano uošvienė dėl jo pamišus 😁
Pasisvėriau 5val vėliau nei penktadieniais sveriuosi, tai +0,2 . Kuo vėliau sveriesi, tuo mažiau sveri, bet negi kelsiesi vien dėl svėrimosi 5 ryte

Pasisvėriau 5val vėliau nei penktadieniais sveriuosi, tai +0,2 . Kuo vėliau sveriesi, tuo mažiau sveri, bet negi kelsiesi vien dėl svėrimosi 5 ryte
Pirmą kartą girdžiu, kad kuo vėliau sveriesi, tuo mažiau sveri

O tu pabandyki, man penktadieniais darbas anksčiau, keliomis valandomis, tai visada sveriu daugiau nei ketvirtadienį, ar šeštadienį kai pusdienį lovoje prasivartai. Aišku jei lovoje nevalgai

O tu pabandyki, man penktadieniais darbas anksčiau, keliomis valandomis, tai visada sveriu daugiau nei ketvirtadienį, ar šeštadienį kai pusdienį lovoje prasivartai. Aišku jei lovoje nevalgai
Reikės pabandyt, net įdomu pasidarė
Labas rytas, aš toliau sergu ir šūdeliauju, bandysiu šiandien iškrovaut gersiu vandenį, bet su medum ir citrina
gal kas kartu?
Reikės pabandyt, net įdomu pasidarė
Labas rytas, aš toliau sergu ir šūdeliauju, bandysiu šiandien iškrovaut
gersiu vandenį, bet su medum ir citrina
gal kas kartu?
Sekmes iskrovaujant! O pas mane nenumaldomas noras kazko skanaus,jau suvalgiau ir saldainiu,sakau gal uzteks,bet ne,sedziu ir mastau is kur kokio pyrago gaut bet i parde neisiu,tai nuo pyrago isgelbeta,bet namie saldainiu yra,tai nezinau kuom cia baigsis
toks jausmas lig man pms ir arteja mano dienos,nu bet tikiuos kad kaip ir su pirma nesulaukt savo dienu bent jau 6 men