Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikos.

Pas mane 99,5 unsure.gif O ir ko noret, kai judejimo minimaliai - dvi savaites prasedejom namie su serganciais vaikais unsure.gif Jau naktim sapnuoju, kaip suksiu ratus su vezimu po parka, kai pasveiks visi bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos.

Pas mane 100,2. Sioks toks minusiukas. Lentuke ikelsiu vakare.

Jolitamaria, ten pat. Lemon gym'e. Tik su trenere. Labai patinka. :good:

Blembacki, uzmaciau nerealias kainas Disneilende (akcijos), Paryziuj. Kaip tycia ir ryanair papigiai skraidina. Prisisvaigau. :fool: Kaip noreciau vel ten nuskristi. Nezinau kaip vyrui reiktu paaiskint. :laugh: Bet dabar jau grynai Disneilende didziaja liako dali prabut. Oj, kiek mazei dziaugsmo butu. :ax: 

Nu va, pasvajojom ir uzteks. :cry2:

Oj, pamirsau, dziaugiuosi del minusiuku. Frolka, super. :victory2: Kas su pliusu - nenusimenam. :oro_buckis: 

Atsakyti

Labas :4u:

Frolka :victory2: puikiai cia tau :victory2:as po gimdymo irgi buvauiki77 atejus,o dabar vat 2 metai praejo ir esu su 96 :frusty:

Iskrova atlaikyta. Bet rezultate teturiu 0. Einu pirkt nauju svarstykliu :taika: Mazu rodys maziau :mad2: Jeigu nerodys,tai pirmadieni priduosiu :lol:

Atsakyti

10.21-10.28 Savaitės rezultatai:
08b6823ad4cd05a633325f44ec869b0e564.PNG
graphics-flower-line-068748.gif
Šaunuolės:
:first: waiduke
:second: Frolka25
:third: Airise

Pasistengti turi:
:nono: PoSiTiVe, provizore, jolitamaria.

2eac4768b9088667e58325064c70cccb520.jpg

Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 10 28, 13:36)

<p>Blembacki, uzmaciau nerealias kainas Disneilende (akcijos), Paryziuj. Kaip tycia ir ryanair papigiai skraidina. Prisisvaigau. fool.gif Kaip noreciau vel ten nuskristi. Nezinau kaip vyrui reiktu paaiskint. laugh.gif Bet dabar jau grynai Disneilende didziaja liako dali prabut. Oj, kiek mazei dziaugsmo butu. ax.gif </p>

Dėkui už lentutę, jei ne tu nė nežinočiau kad vis tik mažytis minusiukas ax.gif

Kaip aš tave suprantu dėl kelionių 4u.gif Aš tai vieną kart nupirkau bilietus, o vyrui per vestuvių metines padovanojau, tiksliau savaite anksčiau, neiškentėjau 4u.gif nes skristi susiorganizavome su jo pusesere ir jos vyru, visi mes čia tyliai planuojamies, o jis nieko nė nežino biggrin.gif o juk dar atostogas reikia pasiimti. Na nemoku būti paslaptinga unsure.gif
Atsakyti

Ačiū už lentelę. Išgriuvau ir aš tarp savų ligoniukų. Tikiuosi atsigauti greitai ir prisiduoti jau kitą penktadienį :4u: 

Atsakyti

Nuosta sveikit visi!

Atsakyti

Ačiū, frolka, stengiamės, bet kažkoks juodas debesis parėjo :hmm: 

Sveikos, kaip savaitgaliaujat? Aš kadangi sergu, tai belekaip, valgyt sunku, net seiles stengiuos kuo rečiau ryti dėl gerklės skausmo, tai nugriebiu ką nors šilto ir minkšto :D  vakar makaronais su sūriu maitinaus... bet mintimis vistiek esu čia, būtinai susiimsiu, ryt jau išskrenda mūsų viešnia, tai nebus tiek pagundų :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2016 10 30, 19:10)
<p>Ačiū, frolka, stengiamės, bet kažkoks juodas debesis parėjo hmm.gif </p><p></p><p>Sveikos, kaip savaitgaliaujat? Aš kadangi sergu, tai belekaip, valgyt sunku, net seiles stengiuos kuo rečiau ryti dėl gerklės skausmo, tai nugriebiu ką nors šilto ir minkšto biggrin.gif  vakar makaronais su sūriu maitinaus... bet mintimis vistiek esu čia, būtinai susiimsiu, ryt jau išskrenda mūsų viešnia, tai nebus tiek pagundų rolleyes.gif </p>

Tai kad ir taip tu laikaisi, o va man kažkoks 2 dienų valgiadienis užėjo doh.gif
Atsakyti

Ačiū, frolka, stengiamės, bet kažkoks juodas debesis parėjo :hmm:

Sveikos, kaip savaitgaliaujat? Aš kadangi sergu, tai belekaip, valgyt sunku, net seiles stengiuos kuo rečiau ryti dėl gerklės skausmo, tai nugriebiu ką nors šilto ir minkšto :D  vakar makaronais su sūriu maitinaus... bet mintimis vistiek esu čia, būtinai susiimsiu, ryt jau išskrenda mūsų viešnia, tai nebus tiek pagundų :rolleyes:

Mes tai vakar kaune buvom,vyras su maze trolius ziurejo,o as stumdziau vezima po pardes :) su maistu tai pagrybavau :) 

Labas rytas :)

Atsakyti
Labas rytas. Aš tai pasisveriau kad akstinas nebegrybauti būtų
Atsakyti

Labas rytas  :) As kasdien sveriuosi, bet vis tiek grybauju :oh: Nors siaip minusiukas mazas yra jau, tai belieka neprisidirbt iki savaites galo  :D 

Kokia keista man sita SM versija, niekaip nepriprantu :oh:

Atsakyti