Pas mane 99,5

Sveikos.
Pas mane 100,2. Sioks toks minusiukas. Lentuke ikelsiu vakare.
Jolitamaria, ten pat. Lemon gym'e. Tik su trenere. Labai patinka.
Blembacki, uzmaciau nerealias kainas Disneilende (akcijos), Paryziuj. Kaip tycia ir ryanair papigiai skraidina. Prisisvaigau. Kaip noreciau vel ten nuskristi. Nezinau kaip vyrui reiktu paaiskint.
Bet dabar jau grynai Disneilende didziaja liako dali prabut. Oj, kiek mazei dziaugsmo butu.
Nu va, pasvajojom ir uzteks.
Oj, pamirsau, dziaugiuosi del minusiuku. Frolka, super. Kas su pliusu - nenusimenam.
Ačiū, frolka, stengiamės, bet kažkoks juodas debesis parėjo
Sveikos, kaip savaitgaliaujat? Aš kadangi sergu, tai belekaip, valgyt sunku, net seiles stengiuos kuo rečiau ryti dėl gerklės skausmo, tai nugriebiu ką nors šilto ir minkšto vakar makaronais su sūriu maitinaus... bet mintimis vistiek esu čia, būtinai susiimsiu, ryt jau išskrenda mūsų viešnia, tai nebus tiek pagundų
Ačiū, frolka, stengiamės, bet kažkoks juodas debesis parėjo
Sveikos, kaip savaitgaliaujat? Aš kadangi sergu, tai belekaip, valgyt sunku, net seiles stengiuos kuo rečiau ryti dėl gerklės skausmo, tai nugriebiu ką nors šilto ir minkšto
vakar makaronais su sūriu maitinaus... bet mintimis vistiek esu čia, būtinai susiimsiu, ryt jau išskrenda mūsų viešnia, tai nebus tiek pagundų
Mes tai vakar kaune buvom,vyras su maze trolius ziurejo,o as stumdziau vezima po pardes su maistu tai pagrybavau
Labas rytas