Įkraunama...
Įkraunama...

Slaptažodžiais apsaugotos (uždaros) temos

Nuo šiol galima kurti temas apsaugotas slaptažodžiu, kurios bus pasiekiamos tik tiems forumo nariams, kurie turės temos slaptažodį.

Kaip sukurti temą, apsaugotą slaptažodžiu?

Skyrelyje, kuriame planuojate atidaryti temą, spauskite mygtuką [attachment=236150:1.JPG]

Užpildykite šiuos laukelius:

• TEMOS PAVADINIMAS
  • SLAPTAŽODIS 
  • PARAŠYKITE PIRMĄJĄ TEMOS ŽINUTĘ 

[attachment=236152:5.JPG]

ir spauskite mygtuką [attachment=236151:4.JPG]

Kaip nariai galės patekti į temą apsaugotą slaptažodžiu?

Į temą, kuri apsaugota slaptažodžiu, galės patekti tik tie nariai, kuriems temos autorius perduos slaptažodį.

Slaptažodį temos autorius galės perduoti ASMENINE ŽINUTE.

Ar nariai, žinantys temos slaptažodį,gali jį pakeisti?

Ne, temos slaptažodį gali pakeisti tik temos autorius ir forumo administratorius. 

Atsakyti

Laba diena,

Esu paskelbus tema, skyrelyje "Tarp musu mergaiciu", dalyviai norintys isitraukti i diskusija praso slaptazodzio, bet ji pamirsau... Kaip db ji suzinot, o gal ir pakeist? Ačiū

Atsakyti

Laba diena,

Esu paskelbus tema, skyrelyje "Tarp musu mergaiciu", dalyviai norintys isitraukti i diskusija praso slaptazodzio, bet ji pamirsau... Kaip db ji suzinot, o gal ir pakeist? Ačiū

Jeigu pamiršote savo sukurtos temos slaptažodį, pakeiskite jį paspaudę REDAGUOTI pirmąją temos žinutę ir laukelyje SLAPTAŽODIS įrašydami naująjį slaptažodį.

Jeigu temos pranešimo neleidžia redaguoti, parašykite man arba supermama.lt (arba el. adresu forumas@supermama.lt) ir paprašykite slaptažodžio priminimo.

Atsakyti