Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

Pas mane tai isvis ziaurus veidas!Nekenciu saves,veidas visas inkstyruotas,kyla spuogai didziuliai,net neisivaizduoju ar galetu man kokios nors priemones padeti.Buvau susigundziusi veido valymui,bet daug kas atkalbinejo,nes sako po to ju dar daugiau atsiranda,ir daznai reikia tas proceduras atlikti.
Atsakyti
QUOTE(*Nelly* @ 2007 09 24, 17:47)
Pas mane tai isvis ziaurus veidas!Nekenciu saves,veidas visas inkstyruotas,kyla spuogai didziuliai,net neisivaizduoju ar galetu man kokios nors priemones padeti.Buvau susigundziusi veido valymui,bet daug kas atkalbinejo,nes sako po to ju dar daugiau atsiranda,ir daznai reikia tas proceduras atlikti.

Pabandyk Differin gelį ,daug merginų jį giria ,o mano sūnui dingo nuo nosies visi spuogiukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 09 24, 23:28)
Pabandyk Differin gelį ,daug merginų jį giria ,o mano sūnui dingo nuo nosies visi spuogiukai thumbup.gif

Siuo metu esu Londone,kazin ar cia rasiu tokiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nelly* @ 2007 09 25, 12:56)
Siuo metu esu Londone,kazin ar cia rasiu tokiu verysad.gif

Tai užsieny tuo labiau turėtum gaut ,juk ten turbūt galima užsisakyt? Jo kaina 52 LT ,nėra koks nors pigus fufliakas ,tai manau ,kad turėtum rast ,bent jau paklausk biggrin.gif
Atsakyti
man irgi geriau uz differin'a niekas zaizdeliu po spuogeliu likusiu negydo. Stambiems poodiniams spuogams jis nepadeda (ar bent jau negreitai), bet maziukam, arba tiem, kuriuos isspaudi, labai smile.gif
Atsakyti
o man nuo randeliu padeda cinko suplaktine. ir labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 09 25, 18:18)
man irgi geriau uz differin'a niekas zaizdeliu po spuogeliu likusiu negydo. Stambiems poodiniams spuogams jis nepadeda (ar bent jau negreitai), bet maziukam, arba tiem, kuriuos isspaudi, labai smile.gif

Šian dariausi veido valymą ,jau kelis metus buvau nedarius ,tai kaip skaudėjo blink.gif siaubas.Parėjus tas vietas ,kur šiek tiek paraudusios ,patepiau Differin geliu ,tikiuos ,kad nepakenkiau g.gif Nes jūs sakot ,kad tepat po spuogo išspaudimo ,tai aš nutariau išbandyt po valymo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2007 09 26, 13:37)
o man nuo randeliu padeda cinko suplaktine. ir labai thumbup.gif

o kas cia per daiktas ir kur jo galima isigyti?
Atsakyti
vaje kaip man reiketu cinko suplaktines, bet paskaiciau pas jus kad jo tik kaune galima gaut? ar klaipedoje imanoma? esu airijoje, tai sese nupirktu atsiustu, bet jei kokia m tik kaune, tai be sansu verysad.gif ...
Atsakyti
kazi, gal butu tose vaistinese, kuriose gamina ir kitus panasius produktus (na, lygtais pempiniku vaistinej gamindavo losjonus su siera, gal ir cinko butu..) g.gif
Atsakyti
manau kiekvienam mieste jas turi daryt, tiesiog reikia zinot sudetines dalis smile.gif
Atsakyti
o tai taip ir vadinasi, cinko suplaktine? ciaa as suprantu toks kaip losionas patepti veidui, ar tik randelius ir spuogelius? ir kiek jo ieina i viena pakeli g.gif ?
Atsakyti